Yogatræning på taget af Sunprime Waterfront

Skræddersyede

Grupperejser

Arranger din egen sportsrejse eller træningslejr

Er du instruktør, træner eller del af en gruppe på min. 20 personer, der gerne vil på træningsrejse? Vores gruppeafdeling sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte træningsrejse ud fra jeres ønsker.

Slip for bøvlet med at organisere, planlægge og bestille – det kan du bruge vores erfaring til i stedet. Vi har arrangeret rejser til udlandet for foreninger, klubber og grupper i mange år, og vi sørger for alle detaljer og den bedst mulige oplevelse. Det gælder både før, under og efter rejsen.

Cykelgruppe på tur

Arrangementer, forsikringer, måltidspakker, afbestillingsregler, bagage og alle de forskellige landes regler og anbefalinger – med Spies kan I føle jer helt trygge, når det kommer til forberedelse. Vi ordner nemlig det hele for jer. Sammen med vores mange professionelle samarbejdspartnere kan vi sammensætte præcis den træningsrejse, I drømmer om.

Yogamåtter

Vi har godt kendskab til lokalområderne, og derfor ved vi, hvor du finder de bedste oplevelser. Vi har desuden lokale samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at få det meste på plads. Uanset om I allerede har en idé om, hvad I gerne vil lave, eller I har brug for vores vejledning, så kan vi skræddersy et program og en grupperejse, der passer præcis til jer.

Hvorfor skal jeg vælge at grupperejse med Spies?

  • Stor erfaring med at arrangere grupperejser
  • En fast kontaktperson til råd, spørgsmål og hjælp
  • Program skræddersyet til jeres ønsker
  • Stor fleksibilitet og højt serviceniveau
  • Rejse omfattet af pakkerejseloven
  • Lokale samarbejdspartnere
  • Mulighed for afbestillings-/rejseforsikring for alle i gruppen

Find din sportsgren

Vings kundcenter

Drømmer du om en grupperejse?

Når I henvender jer til os, får I altid en personlig kontakt, som tager hånd om jer fra start til slut. Kontakt os i dag, så hjælper vi jer med at finde den perfekte rejse.

Tlf: 70 70 10 51 - hverdage 10-12
E-mail: grupper@spies.dk

Få et gratis rejseforslag