Surfferie med Spies
Sport

Surfrejser

Surf som du vil på din ferie

Windsurfing, kitesurfing eller SUP? At surfe er populært som aldrig før, og hvorfor ikke tage en tur på surfcamp i din ferie? Vi ved, hvor bølgen er allerbedst, og vi tilbyder masser af spændende surfrejser dertil.

Sundhedseffekter

Surfing har mange positive effekter, blandt andet:

Styrker: Muskler, kondition, balance, fokus, koncentration, indre ro

Reducerer: Stress, højt blodtryk

Kommende surfrejser

kitesurfing

El Gouna, Egypten

Hvornår: 10/3 – 17/3 2025
Afrejse fra: København
Pris: Fra 11.895,- pr. person inkl. morgenmad

Rejsemål til surfing

Et udvalg af vores bedste rejsemål, hvis du vil surfe

Rejser til Kap Verde - perfekt til wind- og kitesurfing

Kap Verde

Kap Verde er kendt for lange sandstrande, pålideligt solskinsvejr og de helt perfekte forhold for surfelskere. Takket være vindene er der her de perfekte betingelser for en ferie med windsurfing eller kitesurfing i centrum.

Gran Canaria - perfekt til suring og SUP

De Kanariske Øer

Surfing, kitesurfing eller SUP? Vintersæsonen på De Kanariske Øer helt ideel til en ferie med lidt mere vind i håret og saltvand på badetøjet. Og samtidig er en havtemperatur på omkring 20 grader året rundt vel heller ikke så ringe endda?

Portugal er et meget populært rejsemål for surfferier

Portugal

Europas mest populære surfrejsemål. Santa Cruz er kendt for sin surfkultur, og her kommer portugiserne også selv for at surfe. I Portugal finder du rigtig gode muligheder for surfcamps.

Rejser til Madeira - perfekt til wind- og kitesurfing

Madeira

På Madeira kan du f.eks. give dig i kast med en SUP-udflugt og padle langs med kysten. I Porto da Cruz, der ligger blot 30 kilometers kørsel fra Funchal, er der desuden perfekt til surfing.

Rejser til Bali - perfekt til wind- og kitesurfing

Bali

På Bali er der rig mulighed for både dykning, snorkling, windsurfing og SUP. Mange surfere, både begyndere og øvede, tager til Kuta Beach, men Seminyak er også særdeles populært.

UDVALGTE HOTELLER TIL SURFREJSER

Her bor du tæt på stranden med gode muligheder for at leje udstyr.

Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort er oplagt til en surfferie

Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort, Marokko

Er du interesseret i yoga eller surfing, er Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort det helt rigtige valg. Hotellet har nemlig eget center på stranden med topkvalificerede instruktører.

Porto Galini på Lefkas

Porto Galini, Lefkas

Porto Falinis beliggenhed er en gave for gæster, der elsker vandsport. Vælger du at holde ferie her, kan du f.eks. låne SUP-boards direkte af hotellet. Du kan også vælge at nyde det skønne poolområde eller sole dig på den private strand.

Inspiration til din surfferie