Spies Sport-uge

Vælg den aktive ferie, der passer dig

Med Spies Sport-uge kan du vælge mellem tre forskellige typer aktiv ferie. Uanset hvilken aktivitet du vælger, bor du på det samme hotel. Her kommer du til at bo med andre danskere, der også har valgt en ferie med lidt mere sved på panden. Det er helt oplagt, hvis du f.eks. vil afsted alene, men stadig gerne vil være social med andre. Du kan også vælge at tage på ferie med en ven, veninde eller partner, som måske ikke har helt den samme interesse som dig. Det står jer nemlig frit for at vælge to forskellige aktiviteter.

Fælles for rejserne under Spies Sport-uge

Denne uge er der ganske vist fokus på fysisk aktivitet. Men bare rolig – du får også tid til at slappe af. Nyd det gode vejr fra liggestolen, eller begiv dig ud på golfbanen, hvis du har lyst til det. Hver dag afholdes desuden en after workout, hvor alle kan mødes til en øl eller drink og kan dele dagens oplevelser med hinanden.

Ugens program

  • Vælg frit mellem 3 aktive ferier
  • Deltagere fra alle rejser bor på samme hotel
  • Halvpension (morgen- og aftensmad)
  • Socialt sammenvær i gruppen
  • After Workout
  • Fællesspisning i hotellets restaurant for dem, der gerne vil spise sammen

Spies Sport-uge på Mallorca 30. april - 7. maj 2024

yoga på sunprime pollensa bay

Yoga med Annika Johansson

Find roen med to daglige yogatimer, hvor du inviteres ind i alle store og små led og udforsker flere forskellige åndedrætsteknikker. Annika tilbyder yoga med dybte tilsat smil og lidt humor.

Pris fra: 7.795,- pr. person inkl. halvpension.

Cykling med Bo Hamburger

Rejs med på Bo Hamburger Bike Camp på en unik cykeloplevelse med en masse andre cykelmotionister til en af Europas bedste cykelrejsemål. Campen henvender sig til den øvede eller let øvede cykelrytter, som kører jævnligt og har en god fysik.

Pris: 8.795,- pr. person inkl. halvpension

Vandring med Henrik Jacobsen

Oplev Mallorca fra øens bedste side, når vi drager langt væk fra masseturismen på de smukke vandrestier. De byder på dramatiske klipper, solbeskinnede egetræer og en smuk kontrast mellem vegetationen og det blå hav.

Pris: fra 9.595,- pr. person inkl. halvpension