Træning for seniorer med Spies
Sport

Aktive seniorer

Træning for tidsmillionærer

Det er aldrig for sent at begynde at træne

Der er masser af gode grunde til at træne, selv om man bliver ældre, og det er aldrig for sent at komme i gang. Fordelene ved at røre sig er mange – både fysisk og mentalt. Med en ganske lille indsats er det let at forbedre alt lige fra mobilitet og balance til udholdenhed og smidighed.

På ferien er det nemmere at tillægge sig nye vaner. Her træner du ofte i grupper, f.eks. hvis du deltager i vores skræddersyede hold for seniorer på vores Sunprime Hotels. At træne sammen med andre har vist sig at føre til øget velbefindende. Og du behøver ikke engang gå ned i motionsrummet for at træne. Gåture langs stranden har også en rigtig positiv indvirkning på dit helbred.

Hvorfor Spies?

  • Op til 20 gruppetræningshold pr. uge
  • 29 hoteller med ideelle træningsforhold
  • Stort udvalg af forskellige typer træningsrejser
  • SATS-uddannet personale
  • Personlige trænere på 6 hoteller
  • Hoteller med digitalt afmærkede løbe- og cykleruter
Seniortræning på Sunprime Hotels

Seniortræning på alle vores Sunprime til sommer

På vores Sunprime Hotels er det nemt at kombinere afslapning og god mad med træning af muskelstyrke, kondition og balance. Holdet Senior Circuit byder både på funktionel styrketræning med eller uden vægte og kondition i cirkeltræningsformat.

Vandreferier med Spies

Oplev rejsemålet til fods

Hvis du har lyst til at vandre til sommer, kan vi anbefale et besøg på den græske middelhavsø Kreta. Både på nord- og sydkysten finder du masser af spændende vandrestier at udforske.

Find din rejse med Spies

En ny måde at finde din rejse på

Svært at finde den rejse, der passer til dine træningspræferencer? Vil du hellere kombinere afslapning med træning på din ferie? Vores nye søgefunktion kan hjælpe dig på vej.

For dig, som vil vide mere

Hvis du er mere nysgerrig på sundhed og velvære

Fordele ved træning

Kroppen stopper aldrig med at reagere på fysisk aktivitet, og det er aldrig for sent at komme i gang. Ferien er et ideelt sted at tillægge sig nye vaner, og gode bevægelsesvaner har mange fordele. Alt fra stærkere muskler og større udholdenhed til bedre mobilitet og øget velvære. Træning, der udføres sammen med andre, giver endda yderligere fordele for din sundhed.

Hoteller med træning for seniorer

Flere gode hoteller til træning

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller