Se hoteller (10)

Rejser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort er det perfekte sommerrejsemål med skønne strande, turkisblåt vand og hyggelige hoteller.
Ca'n Picafort ligger godt beskyttet i den hesteskoformede Alcudiabugt godt 10 km fra Alcudia. Ca'n Picafort var oprindeligt en lille fiskerby, og havnen og den lille marina giver rejsemålet masser af karakter og charme. Det er dog først og fremmest på stranden og langs den hyggelige strandpromenade, at folk samles for at nyde atmosfæren. Ved strandpromenaden og i kvarterne længere inde i byen ligger der mange restauranter, barer og små udendørscaféer. Stemningen er afslappet og hyggelig med feriegæster fra hele Europa.

Strandene i Ca'n Picafort

Stranden i Ca'n Picafort starter næsten helt inde ved havnen og strækker sig hele vejen til Alcudia. Stranden er ikke lige så lavvandet som strandene tættere på Alcudia, men her er god plads, og bliver du sulten, er det bare at bevæge sig op på strandpromenaden, hvor der er et fint udvalg af restauranter. På den østlige side af Ca'n Picafort ligger stranden San Bauló, som strækker sig et godt stykke væk fra byen. Herefter går den over i klippekyst, som fortsætter hele vejen til Son Real. Hvis du rejser med børn, er det her, du skal slå dig ned, eftersom Son Bauló er bredere og mere lavvandet end stranden vest for Ca'n Picafort.

Hoteller for voksne i Ca'n Picafort

Rejser du uden børn, kan vi anbefale vores Prime Comfort-hotel THB Gran Playa, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger tæt på stranden i Ca'n Picafort centrum. THB Gran Playa har et hyggeligt poolområde med poolbar, og hotellet har også en restaurant samt et motionsrum med sauna og tyrkisk bad.
Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Voksenhoteller
 • Børnevenlige strande
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Ca'n Picafort

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Ca'n Picafort-stranden begynder ved havnen og strækker sig cirka 10 km nordpå i retning mod Puerto de Alcudia. Stranden er ikke lige så lavvandet som den i Alcudia, og der kan forekomme høje bølger, men jo nærmere Alcudia man kommer, jo mere lavvandet bliver der. Sandet er lyst og finkornet, og vandet er oftest klart. Liggestole og parasoller kan lejes, og i højsæsonen tilbydes et stort udbud af vandsportsaktiviteter som vandcykel, vandski og windsurfing. Der er ferskvandsbrusere med jævne mellemrum på stranden, og langs strandpromenaden findes mange restauranter og caféer.

Son Real

Lang og til tider næsten mennesketom sandstrand med klart vand. Starter et stykke fra Son Bauló-stranden. Lavvandet visse steder, men der kan forekomme bølger og understrømme. Der tilbydes ingen aktiviteter eller faciliteter, og en del af stranden er forbeholdt nudister.

Son Bauló

Lille og bred sandstrand med fint lyst sand og klart vand, som ligger lige neden for hotel- og boligområdet Son Bauló. Her er ikke specielt lavvandet, og bølger og understrømme kan forekomme. På stranden er der nogenlunde samme faciliteter og aktivitetsudbud som ved stranden i Ca'n Picafort.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
Ca'n Picafort har et godt udbud af restauranter med varierende menukort. Vi anbefaler, at du i løbet af ferien også tager til Alcudia, som har mange hyggelige restauranter.
Selv om nattelivet i Ca'n Picafort kan betegnes som fredeligt, er her et godt udbud af barer og udendørs serveringssteder, der har åbent til ud på de små timer. De fleste ligger langs strandpromenaden og hovedgaden Paseo Colón. Visse barer viser sportsbegivenheder på storskærm, og de fleste større hoteller tilbyder også forskellige typer underholdning og dans til levende musik, som ikke kun er for hotellets gæster.
Shopping
På strandpromenaden og hovedgaden Paseo Colón er der mange turistbutikker, som først og fremmest sælger souvenirer, tøj, strandartikler og legetøj. Det meste er billige småting, men der er også flere gode sko- og tøjbutikker med varer af højere kvalitet. Priserne er oftest lavere her end i f.eks. Alcudia.

Marked i Alcudia og Inca

Hver region på Mallorca har sin egen håndværkstradition, og du kan blandt andet købe broderier, duge, keramik og de populære mallorcaperler. Hver tirsdag og søndag er der marked i Alcudias gamle bydel, og vil du besøge det største marked på Mallorca, skal du tage turen til Inca om torsdagen.

Shopping i Palma

Øens bedste shoppingmuligheder findes i Palma og omfatter det meste - fra små lokale butikker til store tøjkæder. Fra Ca'n Picafort afgår der bus til Palma flere gange om dagen.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermercados, som har et større udvalg til lavere priser end i hotellernes minimarkeder.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
Kunne du tænke dig en aktiv ferie med sport og træning, har du meget at vælge imellem. Hele bjergkæden Serra de Tramuntana - fra Sóller i vest til halvøen Formentor i øst - byder på spændende udfordringer for klatrere, og langs Ca'n Picafort-stranden tilbydes vandsport som vandcykler, vandski og windsurfing.

Vandring i Ca'n Picafort

En populær vandrerute fra Ca'n Picafort følger kysten til Son Serra de Marina - en strækning på cirka 6 km. Ruten starter i Son Bauló Torrent, som er et naturbeskyttet område med et rigt fugleliv, og fortsætter gennem klitterne, forbi de arkæologiske udgravninger ved Son Real og slutter i den lille badeby Son Serra de Marina.

Cykling på Mallorca

Mallorca - og ikke mindst området omkring Ca'n Picafort - egner sig perfekt til cykling. I perioden februar-maj tager mange professionelle cykelryttere hertil fra hele Europa for at træne og varme op til sæsonen.

Der findes flere gode cykelruter, og det er enkelt at cykle til for eksempel Alcudia - spørg gerne dit hotel eller turistkontoret til råds om gode cykeludlejere og rutekort. Visse hoteller i Ca'n Picafort tilbyder selv udlejning af cykler.

Ridning

Rancho Grande er en velholdt hestegård ikke langt fra Ca'n Picafort. På hestegården findes over 100 heste og ponyer, og ejerne arrangerer rideture både for nybegyndere og erfarne ryttere. Der tilbydes også aftenrideture samt aktiviteter i ægte cowboystil, hvor middag indgår - et eventyr for hele familien!
Aktiviteter og seværdigheder
Ca'n Picafort ligger tæt på Alcudia, hvor der findes et stort udbud af aktiviteter.

Hidropark i Alcudia

Vandland med et stort antal pools og vandrutsjebaner, blandt andet øens højeste vandrutsjebane samt en sjov spiralformet rutsjebane, der imponerer selv de mest hærdede eventyrbadere. Her er også mulighed for at spille minigolf. Hidropark ligger lige uden for Puerto de Alcudia.
Fra Ca'n Picafort er der ikke langt til Alcudias hyggelige gamle bydel, og vi kan også anbefale, at du besøger den spændende hovedstad Palma.

Alcudia

Alcudia, eller Pollentia, som er byens oprindelige navn, er Mallorcas historiske centrum. Byen blev grundlagt allerede år 123 f.Kr. og var i flere hundrede år en meget betydningsfuld romersk bastion. I dag er det den ældste og bedst bevarede romerske by på Mallorca. Et besøg her er et must. Inden for de smukke bymure venter smalle stræder, hyggelige restauranter, små butikker, stemningsfulde barer og seværdigheder af forskellig slags. Tirsdag og søndag afholdes der markeds her med fuld aktivitet fra tidlig morgen til omkring kl. 13.

Nationalparken S'Albufera

Et par kilometer øst for Playa de Alcudia i retning mod Ca'n Picafort ligger nationalparken S'Albufera - et paradis for fuglekiggere og naturelskere. Her findes både picnicområder og et minimuseum, som viser, hvad parken har at byde på. Du kan komme hertil med bus fra Ca'n Picafort.
Udflugter
Solopgang og delfiner
Solopgang og delfiner
Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten
En dag på havet - katamaranen Anacaona
En dag på havet - katamaranen Anacaona
Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Alcudia Sea Explorer
Alcudia Sea Explorer
Gå ikke glip af chancen for at opleve Mallorcas smukke natur med motorbåd! I år tilbyder vi tre forskellige ture.
Læs mere om udflugten
Den klassiske grottetur
Den klassiske grottetur
En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører.
Læs mere om udflugten
Båd- og vandretur
Båd- og vandretur
Oplev smukke Mallorca både på havet og til fods. Halvdagsudflugt fra Puerto de Pollensa til Formentor-halvøen, hvor vi vandrer. En skøn dag med både sejlads, vandring i flot natur og intim stemning på båden, som kun har plads til 12 personer. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Mallorca - kontrasternes ø
Mallorca - kontrasternes ø
En dag, hvor du oplever Mallorcas spændende kontraster, det lokale liv, den fantastiske natur, religionen og derudover også smager øens gode vin og delikate tapas. Vinsmagning og lettere form for tapas indgår.
Læs mere om udflugten
Valldemossa og Sollér med Purowool
Valldemossa og Sollér med Purowool
Tag med os til nogle af Mallorcas virkelige højdepunkter! Med Purowool får du en fin præsentation, hvor der også bydes på morgenmad inden udflugten. Alt sammen til en reduceret pris! Udflugten køres i perioden april-september og kan kun bestilles på rejsemålet.
Læs mere om udflugten
Valdemossa og Soller
Valdemossa og Soller
Tag med til to af Mallorcas virkelige højdepunkter. Øens måske mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
Nyd et par skønne timer på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
Læs mere om udflugten
Klassisk grottetur med Purowool
Klassisk grottetur med Purowool
En hel dag med underjordisk mystik, besøg i den charmerende by Porto Cristo og prøvesmagning af nogle af øens klassiske likører. Hos Purowool får du en præsentation og bydes på morgenmad inden udflugtens start. Alt til nedsat pris! Udflugten kan kun bestilles på rejsemålet.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Der er gode busforbindelser til Palma og andre byer på øen. Lokalbussen kører mellem Alcudia og Ca'n Picafort cirka fire gange i timen.

Cykel

Ca'n Picafort er den perfekte cykelby, da den er så flad. Cykler kan lejes flere forskellige steder. Spørg på dit hotel for nærmeste cykeludlejning.

Minitoget Ca'n Picafort Express

Det lille minitog kører i Ca'n Picaforts bykerne og også forbi nogle af de større hoteller. Toget kører en gang i timen, og der er flere stoppesteder, hvor du kan stå på og af. Toget kører i perioden fra maj til oktober.

Scooter

Her er mange udlejningsfirmaer at vælge mellem.

Taxi

I Ca'n Picafort køres der efter taxameter, men uden for byen er der faste priser. Taxichaufførerne er forpligtet til at fremvise en fast prisliste, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Ca'n Picafort

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Du finder flere hæveautomater langs hovedgaden og strandpromenaden.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Ironman og cykelløb

Hvert år finder tre store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca:

30/4 2022: Cykelløbet Mallorca 312
7/5 2022: Halv Ironman
7/5 2022: Ironman

På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Ca'n Picafort i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Ca'n Picafort året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Ca'n Picafort. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 1 time og 45 minutter (cirka 65 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Ca'n Picafort
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.