Se hoteller (11)

Rejser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort er et perfekt sommerrejsemål, uanset om du rejser med eller uden børn. Her venter skønne strande, turkisblåt vand og hyggelige hoteller.
Ca'n Picafort ligger godt beskyttet i den hesteskoformede Alcudiabugt godt 10 km fra Alcudia. Ca'n Picafort var oprindeligt en lille fiskerby, og havnen og den lille marina giver rejsemålet masser af karakter og charme. Det er dog først og fremmest på stranden og langs den hyggelige strandpromenade, at folk samles for at nyde atmosfæren. Ved strandpromenaden og i kvarterne længere inde i byen ligger der mange restauranter, barer og små udendørscaféer. Stemningen er afslappet og hyggelig med feriegæster fra hele Europa.

Strandene i Ca'n Picafort

Stranden i Ca'n Picafort starter næsten helt inde ved havnen og strækker sig hele vejen til Alcudia. Stranden er ikke lige så lavvandet som strandene tættere på Alcudia, men her er god plads, og bliver du sulten, er det bare at bevæge sig op på strandpromenaden, hvor der er et fint udvalg af restauranter. På den østlige side af Ca'n Picafort ligger stranden San Bauló, som strækker sig et godt stykke væk fra byen. Herefter går den over i klippekyst, som fortsætter hele vejen til Son Real. Hvis du rejser med børn, er det her, du skal slå dig ned, eftersom Son Bauló er bredere og mere lavvandet end stranden vest for Ca'n Picafort.

Voksenhotel i Ca'n Picafort

Rejser du uden børn, kan vi anbefale vores Adults Only Selection-hotel THB Gran Playa, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger tæt på stranden i Ca'n Picafort centrum. THB Gran Playa har et hyggeligt poolområde med poolbar, og hotellet har også en restaurant samt et motionsrum med sauna og tyrkisk bad.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Voksenhoteller
  • Børnevenlige strande
  • Hoteller med gratis wi-fi
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Ca'n Picafort

Find din rejse til Ca'n Picafort