Se hoteller (3)

Rejser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort er det perfekte sommerrejsemål med skønne strande, turkisblåt vand og hyggelige hoteller.

Ca'n Picafort ligger godt beskyttet i den hesteskoformede Alcudiabugt godt 10 km fra Alcudia. Ca'n Picafort var oprindeligt en lille fiskerby, og havnen og den lille marina giver rejsemålet masser af karakter og charme. Det er dog først og fremmest på stranden og langs den hyggelige strandpromenade, at folk samles for at nyde atmosfæren. Ved strandpromenaden og i kvarterne længere inde i byen ligger der mange restauranter, barer og små udendørscaféer. Stemningen er afslappet og hyggelig med feriegæster fra hele Europa.

Strandene i Ca'n Picafort

Stranden i Ca'n Picafort starter næsten helt inde ved havnen og strækker sig hele vejen til Alcudia. Stranden er ikke lige så lavvandet som strandene tættere på Alcudia, men her er god plads, og bliver du sulten, er det bare at bevæge sig op på strandpromenaden, hvor der er et fint udvalg af restauranter. På den østlige side af Ca'n Picafort ligger stranden San Bauló, som strækker sig et godt stykke væk fra byen. Herefter går den over i klippekyst, som fortsætter hele vejen til Son Real. Hvis du rejser med børn, er det her, du skal slå dig ned, eftersom Son Bauló er bredere og mere lavvandet end stranden vest for Ca'n Picafort.

Hoteller for voksne i Ca'n Picafort

Rejser du uden børn, kan vi anbefale vores Prime Comfort-hotel THB Gran Playa, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger tæt på stranden i Ca'n Picafort centrum. THB Gran Playa har et hyggeligt poolområde med poolbar, og hotellet har også en restaurant samt et motionsrum med sauna og tyrkisk bad.

Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Voksenhoteller
 • Børnevenlige strande
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Ca'n Picafort

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Ca'n Picafort-stranden begynder ved havnen og strækker sig ca. 10 km nordpå i retning mod Puerto de Alcudia. Stranden er ikke lige så lavvandet og ligger ikke lige så beskyttet som den i Alcudia. Her kan der godt forekomme vind og bølger, men jo nærmere Alcudia man kommer, jo mere lavvandet bliver der. Sandet er lyst og finkornet, og vandet er oftest klart. Liggestole og parasoller kan lejes. I højsæsonen er her også et stort udbud af vandsportsaktiviteter som vandcykel, vandski og windsurfing. Brusere med ferskvand er placeret med jævne mellemrum på stranden. Langs strandpromenaden er der mange gode restauranter og serveringssteder.

Son Real

Lang og visse steder næsten mennesketom sandstrand med klart vand. Starter et stykke fra Son Bauló Beach. Nogle steder er her ret lavvandet, men vinden kan stå lige på og forårsage bølger og understrøm. Her er ingen service, aktiviteter eller andre former for faciliteter. En del af stranden er nudiststrand.

Son Bauló

Lille bred sandstrand med fint lyst sand og klart vand, som ligger lige neden for hotel- og boligområdet Son Bauló. Her er ikke specielt lavvandet, og bølger og understrøm kan forekomme. På stranden er der nogenlunde samme faciliteter og aktivitetsudbud som ved stranden i Ca'n Picafort.

Strande på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Mad, drikke og natteliv
Ca'n Picafort har omkring 20 barer og restauranter, så udvalget af restauranter er tilpas stort til, at du kan spise godt og varieret i løbet af din ferie. Vi anbefaler også nogle af de mange hyggelige restauranter i Alcudia.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
Selvom nattelivet i Ca'n Picafort kan betegnes som roligt, så er her godt med barer og udendørs serveringssteder, der har åbent til ud på de små timer. De fleste ligger på strandpromenaden og på hovedgaden Paseo Colón. Der er også flere barer, som viser sportsbegivenheder på storskærm. De fleste større hoteller har også forskellige typer underholdning og dans til levende musik, som ikke kun er for hotellets gæster.
Shopping
På strandpromenaden og hovedgaden Paseo Colón er der mange turistbutikker, som først og fremmest sælger souvenirer, tøj, strandartikler og legetøj. Det meste er billige småting, men der er også flere gode sko- og tøjbutikker med varer af højere kvalitet. Priserne er oftest lavere her end i f.eks. Alcudia.

Marked i Alcudia og Inca

Hver region på Mallorca har sin egen tradition for håndværk. Du kan bl.a. købe broderier, duge, keramik og de populære mallorcaperler. Hver tirsdag og søndag kan du opleve den specielle atmosfære på markedet i Alcudias gamle bydel, og vil du besøge det største marked på Mallorca, skal du tage turen til Inca om torsdagen.

Shopping i Palma

Et besøg i Palma er også at anbefale. Her får du øens bedste shoppingmuligheder med et stort udvalg af moderne og kendte butikker. Fra Ca'n Picafort afgår der busser flere gange om dagen. Hos de fleste større arrangører (bl.a. Spies) kan du komme med på shoppingture, som er arrangerede heldagsture til Palma. Spørg Spies-guiden på rejsemålet eller kontakt turistinformationen.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Varerne er måske ikke de mest spændende, men til gengæld er priserne lavere og udvalget større.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Markeder på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Sport og træning
Kunne du tænke dig en aktiv ferie med sport og træning, har du meget at vælge imellem. Hele bjergkæden Serra de Tramuntana - fra Sóller i vest til halvøen Formentor i øst - byder på spændende udfordringer for klatrere. Du kan få mere information på turistkontoret.

Langs Ca'n Picafort-stranden tilbydes vandsport som vandcykler, vandski og windsurfing.

Vandring i Ca'n Picafort

En populær vandrerute fra Ca'n Picafort følger kysten til Son Serra de Marina - en strækning på cirka 6 km. Ruten starter i Son Bauló Torrent, som er et naturbeskyttet område med et rigt fugleliv, og fortsætter derefter gennem klitterne og de arkæologiske udgravninger ved Son Real for at slutte i den lille badeby Son Serra de Marina.

Cykling på Mallorca

Mallorca - og ikke mindst området omkring Ca'n Picafort - egner sig perfekt til cykling. I perioden februar-maj tager mange professionelle cykelryttere hertil fra hele Europa for at træne og varme op til sæsonen.

Der findes flere gode cykelruter, og det er enkelt at cykle til for eksempel Alcudia - spørg gerne dit hotel eller turistkontoret til råds om gode cykeludlejere og rutekort. Visse hoteller i Ca'n Picafort tilbyder selv udlejning af cykler.
Aktiviteter og seværdigheder

Hidropark

Vandland med tilstrækkeligt mange pools og vandrutsjebaner til at holde aktive børn (og voksne) beskæftigede i dagevis. Her er bl.a. øens højeste vandrutsjebane samt en sjov og vild spiralformet rutsjebane, som imponerer selv de mest hærdede eventyrbadere. Her er også mulighed for at spille minigolf. Hidropark ligger lige uden for Puerto Alcudia.

Alcudia

Alcudia, eller Pollentia, som er byens oprindelige navn, er Mallorcas historiske centrum. Byen blev grundlagt allerede år 123 f.Kr. og var i flere hundrede år et meget betydningsfuldt romersk fodfæste. I dag er det den ældste og bedst bevarede romerske by på Mallorca. Et besøg her er et must. Inden for de smukke bymure venter snævre gader, hyggelige restauranter, små butikker, stemningsfulde barer og seværdigheder af forskellig slags. Tirsdag og søndag er de mest populære dage at besøge Alcudias gamle bydel. Her er der nemlig marked med fuld aktivitet fra tidlig morgen til omkring kl. 13.
Udflugter
Solopgang og delfiner
Solopgang og delfiner
Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten
En dag på havet - katamaranen Anacaona
En dag på havet - katamaranen Anacaona
Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Den klassiske grottetur
Den klassiske grottetur
En hel dag med underjordisk mystik, præsentation hos vores samarbejdspartner Purowool og et besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører. Morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Gode busforbindelser til Palma og andre steder på øen. Lokalbussen går ofte mellem Alcudia og Ca'n Picafort (ca. hvert 15. minut).

Cykel

Ca'n Picafort er den perfekte cykelby, da den er så flad. Cykler kan lejes flere forskellige steder. Spørg på dit hotel for nærmeste cykeludlejning.

Minitoget Ca'n Picafort Express

Det lille minitog kører i Ca'n Picaforts bykerne og også forbi nogle af de større hoteller. Toget kører en gang i timen, og der er flere stoppesteder, hvor du kan stå på og af. Toget kører i perioden fra maj til oktober.

Scooter

Her er mange udlejningsfirmaer at vælge mellem.

Taxi

I Ca'n Picafort køres der efter taxameter, men uden for byen er der faste priser. Taxichaufførerne er forpligtet til at fremvise en fast prisliste, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Rejs med børn
Ca'n Picafort er et godt rejsemål, hvis du skal rejse med børn, selvom den dog ikke helt kan måle sig med nabobyen Alcudia. Der er flere gode lejlighedshoteller, og området er roligt med begrænset trafik.

Hidropark - Alcudia

Hidropark Alcudias vandland byder på masser af sjove fornøjelser: vandrutsjebaner, bølgebassin og meget mere.

Strande

Stranden i Ca'n Picafort er ikke lige så lavvandet som den i Playa de Alcudia, men her er heller ikke ekstremt dybt. Jo tættere på Alcudia man kommer, desto mere lavvandet bliver stranden. Det blæser dog ofte, hvilket kan resultere i bølger. Indimellem forekommer der også understrøm. Her er livreddere, og flagsystemet bør respekteres. Rødt flag betyder badeforbud.

Restaurantbesøg

Langt de fleste restauranter i Ca'n Picafort har internationale menuer med børnevenlige retter. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pasta, kylling etc. De fleste restauranter har et begrænset antal barnestole.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Ca'n Picafort

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Du finder flere hæveautomater langs hovedgaden og strandpromenaden.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Ironman og cykelløb

Hvert år finder tre store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca:

30/4 2022: Cykelløbet Mallorca 312
7/5 2022: Halv Ironman
14/5 2022: Ironman

På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Ca'n Picafort i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Ca'n Picafort året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Ca'n Picafort. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 1 time og 45 minutter (cirka 65 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Ca'n Picafort
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.