Se hoteller (5)

Rejser til Puerto de Sóller

Puerto de Sóller er et stille og fredeligt rejsemål med en fin lille strand og flotte solnedgange. Puerto de Sóller er Mallorca, når det er bedst.

Fiskerbyen Puerto de Sóller ligger for foden af de smukke bjerge på Mallorcas vestkyst. Det er en stille og rolig lille by med naturskønne omgivelser, en dejlig strand og fantastiske solnedgange. Det perfekte rejsemål for dig, som vil slappe af i ferien og gerne vil opleve Mallorca på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture, og i lejebil kommer du nemt rundt til de forskellige byer i nærheden. Besøg f.eks. Fornalutx, som er blevet kåret til Spaniens smukkeste by, og Deià, som er en smuk og meget eksklusiv by. Der er ikke svært at forstå, hvorfor folk valfarter hertil for at se de fortryllende omgivelser.

Sporvogn til Sóller

På havnen og strandpromenaden ligger de små, lokale restauranter og hyggelige fortovscaféer side om side. Vil du se noget andet, kan du tage den charmerende gamle sporvogn til byen Sóller et par km væk, og har du lyst, kan du derfra tage toget til hovedstaden Palma på knap en time. Der er også gode forbindelser til Palma via Sóllertunnelen, som gør, at man slipper for at køre ad den snørklede, men meget smukke bjergvej med hele 36 kurver! Via tunnelen tager det en halv time at køre til Palma.

Hoteller for voksne

Spies' hoteller i Puerto de Sóller ligger alle på eller i nærheden af strandpromenaden Paseo de Playa. Vi kan bl.a. anbefale vores populære hotel Marina, hvor du altid har nem adgang til en hurtig dukkert eller en romantisk aftentur langs promenaden. Derudover har du hele byens udbud af restauranter, caféer og barer inden for bekvem rækkevide.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Fine sandstrande
 • Gode restauranter
 • Populære hoteller
 • Hoteller med gratis wi-fi
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Puerto de Sóller

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Strand
Sóller Bay har to mindre strande, Playa Puerto Sóller og Playa d'en Repic. Playa d'en Repic er flankeret af en bilfri strandpromenade med hyggelige udendørs serveringssteder. Resten af stranden er relativt smal, men vandet er klart. Her er der hverken lavvandet eller specielt dybt, og sandet er grovkornet. Der er toiletter i tilknytning til de nærliggende restauranter og barer. Langs stranden er der også brusere, liggestole og parasoller i højsæsonen.

Sol og strand på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Sóller i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Puerto de Sóller året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Sóller. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er 40-50 minutter (ca. 37 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
I Puerto de Sóller er der flere restauranter og barer med både mallorcinske og internationale retter. På havnen og i stræderne bag strandpromenaden finder du mange små restauranter med hyggelige udeserveringer, hvor du kan nyde god og spændende mad i en charmerende atmosfære.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Pa amb Oli

En regional udgave af den internationalt kendte bruschetta og en favoritsnack på hele Mallorca. Den består af en skive brød, som gnides med tomat, dryppes med olivenolie og strøs med salt. Pålægget kan være alt muligt; måske lidt ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

Suppe baseret på grøntsager, kød og brød, som spises med gaffel. Retten står ofte under forretterne på menukortet, men med lidt brød som tilbehør kan den udgøre en let middag.

Frit mallorquí

En slags biksemad med bl.a. lever og fennikel - kan af og til være stærkt krydret.

Tumbet

Friterede grøntsager med tomatsauce. Præcis hvilke grøntsager der anvendes i retten, afhænger af udvalget.

Caragols

er snegle, som koges i egen skal og serveres med hvidløgsmayonnaise.

Llom amb Col

En gryderet med svinekød og hvidkål som hovedingredienser. Mættende og dejlig varm, hvis vejret er lidt køligt.

Porcella

Grillet pattegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, der fremstilles af svinekød. Pølsen er mild, men fuld af smag og rød pga. krydderierne. Den kan serveres grillet eller som pålæg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, som fås i forskellige størrelser og med forskelligt fyld.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Cava

Spansk mousserende vin kaldes cava og kan sagtens konkurrere i smag og især i pris med champagne.

Sangria

En forfriskende drik, som først og fremmest forbindes med Spanien er den populære sangria. Den er baseret på vin, frugt, sukker og en variation af stærkere alkohol. Sangria serveres oftest i en karaffel.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
I Puerto de Sóller er der et diskotek samt en række barer og natåbne caféer. Nattelivet er oftest begrænset til weekenderne. I højsæsonen (juli og august) er det dog almindeligt, at åbningstiderne udvides.
Shopping
Puerto de Sóller er fyldt med små butikker, som ligger langs den lille gågade ved havnen. Byens shoppingmuligheder består mest af turistbutikker med tøj, souvenirs, strandartikler og lokalt håndværk. Gå ikke glip af markedet og markedshallen i Sóller, hvor du kan købe fisk, pølser og meget andet. Åbent ca. frem til frokost. I turistbyerne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage.

Supermarked

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i begyndelsen af ferieugen i et af de større supermercados. Her er priserne lavere og udbuddet større.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Marked på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer har deres eget marked en eller et par dage om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og her kan du finde alt mellem himmel og jord. Frugt, grøntsager, husgeråd, tøj, sko og indimellem også levende dyr!

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Aktiviteter og seværdigheder
Puerto de Sóller er en god base for dig, der er interesseret i naturen og vil på udflugter på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture, og på alle hoteller i Puerto de Sóller finder du lister med tips til cykel- og vandreture.

Klarting

De klipperige bjerge langs hele Serra de Tramuntana fra Sóller i vest til Formentorhalvøen i øst byder på spændende udfordringer for klatrere. For mere information, spørg på turistinformationen.

Vandsport

Udbuddet er begrænset i Puerto de Sóller. Der er mulighed for at leje kano, windsurfbræt og mindre sejlbåde. Udlejning finder du længst nede på Repic Beach.

Vandreture

Can Bardi: En behagelig spadseretur blandt appelsin- og citronlunde. Drej fra til højre på Calle Antonio Montis, gå forbi hotel Es Port og fortsæt ind på Camino de Sa Figuera. Efter ca. 20 minutter kommer du til nogle huse, derefter ligger Can Bardi. Nyd et glas friskpresset appelsinjuice og overvej om du skal fortsætte eller vende om. I de fleste hotelreceptioner og minimarkeder kan man købe vandrebøger på engelsk. Køber man en sådan vandrebog, får man et vandrekort, som kan være rart at have, hvis man vil ud og vandre på egen hånd. Hotellets reception har ellers en liste over guidede vandreture på engelsk, som man kan tilmelde sig til. Visse vandreture er gratis, mens det koster nogle euro at følge med på andre. Sørg for at du har gode, solide sko på, da der kan være stejlt visse steder. Visse hoteller arrangerer udflugter af forskellig sværhedsgrad til kostpris i lavsæsonen.

Øvrige aktiviteter

Fra havnen i Puerto de Sóller kan du tage med på bådture. I byen finder du også et dykkercenter. Ca. 10 km fra Puerto de Sóller ligger der en 18-hullers golfbane.
Puerto de Sóller har flere kulturmærkede bygninger, f.eks. Pesthuset fra 1800-tallet, det nuværende Hotel es Port, samt en fin lille kirke fra slutningen af 1600-tallet ved navn Capilla de San Ramón de Penyafort. Tag dig god tid til at slentre rundt i byen. Turistbureauet har gode kort med information om de forskellige seværdigheder i byen.

El Museo Balear de Ciencias Naturales – Puerto de Sóller

Den botaniske haver ligger i Sóllers udkant langs den store vej.

Sant Bartomeus

Denne kirke har en facade i jugendstil tegnet af en af Gaudís lærlinge. Samme lærling ved navn Rubió er også manden bag Banco Central Hispano.

Hotel Es Port

Et gammelt palads fra 1600-tallet, som er renoveret og bygget om til hotel. Absolut et besøg værd. Slå dig ned på hotellets terrasse og få noget at drikke. Adresse: Calle Antonio Montis.

Fornalutx og Deià

I lejebil kommer du nemt til de nærliggende byer. To af dem er Fornalutx - kåret til Spaniens smukkeste by - og Deià, som er en smuk og meget eksklusiv by. Der er ikke svært at forstå, hvorfor folk valfarter hertil for at se de fortryllende omgivelser.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Lokaltrafikken fungerer rigtig godt, og der er daglige busforbindelser med de andre rejsemål på øen. Fra Sóller og Puerto de Sóller afgår der bus ca. en gang i timen til Palma. Busstationen ligger i Sóller, men visse busser kører hele vejen til Puerto de Sóller. For information om nøjagtige køreplaner, spørg på dit hotel eller på turistkontoret.

Tog

Det lille tog, som kører mellem Palma og Sóller, er blevet en turistattraktion i sig selv. Der køres stadig med de gamle vogne, så det går ikke specielt stærkt, men turen er smuk, så det gør ikke så meget. Vær ude i god tid; billetlugen åbner en halv time inden afgang, og toget kan godt blive fyldt. Så må du vente til næste afgang eller tage bussen, eftersom toget kun kører ca. seks til syv gange om dagen.

Sporvogn

Sporvognen bumler frem og tilbage mellem Sóller og Puerto de Sóller. I Sóller svinger den frem mellem caféstolene på torvet. Det går ikke hurtigt, men der er stil over turen.

Taxi

Du kan sagtens finder taxier i Sóller, men der er sjældent brug for dem. Sporvognen kører mellem havet og byen, og skal man længere væk, er det som regel bedst at tage bussen. Taxichaufførerne er forpligtiget til at fremvise en liste med faste priser, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.

Cykel

Mallorca er populær blandt cykelrytter, og om foråret og efteråret kan du se dem overalt iklædt mere eller mindre farvestrålende trøjer. Turistkontoret kan give tips til en række populære ture. I Puerto de Sóller ligger der en butik, som udlejer cykler og udstyr. Her kan du få yderligere tips til gode cykelruter.

Scooter

Det er muligt at leje scooter i Sóller. Husk på at hjelm er obligatorisk. Politiet foretager af og til spirituskontroller, så lad køretøjet stå, hvis du skal drikke alkohol.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Puerto de Sóller

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes i både Sóller og Puerto de Sóller. Kig efter et blåt skilt, hvor der står "Telebanco".
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Cykelløbet Mallorca 312

Cykelløbet Mallorca 312 køres på Mallorcas nordkyst den 24. oktober 2021 og den 30. april 2022. Denne dag vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

Øvrigt

Kuperet terræn. Roligt område, men hovedvejen er befærdet.

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Rejs med børn
Sóller egner sig godt til børn. Der er ikke specielt megen trafik og sporvognen er sjov at køre med. Stranden Playa d'en Repic er ret børnevenlig, idet den er lavvandet og har en god strandpromenade, hvor forældrene kan slappe af med ungerne inden for synsvidde. Bleer kan købes på apoteker og i velassorterede levnedsmiddelbutikker.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Find din rejse til Puerto de Sóller
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.