Se hoteller (7)

  Rejser til Puerto de Sóller

  Puerto de Sóller er et stille og fredeligt rejsemål med en fin lille strand og flotte solnedgange. Puerto de Sóller er Mallorca, når det er bedst.
  Fiskerbyen Puerto de Sóller ligger for foden af de smukke bjerge på Mallorcas vestkyst. Det er en stille og rolig lille by med naturskønne omgivelser, en dejlig strand og fantastiske solnedgange. Det perfekte rejsemål for dig, som vil slappe af i ferien og gerne vil opleve Mallorca på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture, og i lejebil kommer du nemt rundt til de forskellige byer i nærheden. Besøg f.eks. Fornalutx, som er blevet kåret til Spaniens smukkeste by, og Deià, som er en smuk og meget eksklusiv by. Der er ikke svært at forstå, hvorfor folk valfarter hertil for at se de fortryllende omgivelser.

  Sporvogn til Sóller

  På havnen og i de smalle gader bag strandpromenaden ligger der mange gamle bygninger samt små, lokale restauranter og hyggelige fortovscaféer. Du kan også tage den charmerende sporvogn til byen Sóller et par kilometer væk - og derfra eventuelt tage toget til Palma; en tur på knap en time. Der er også gode forbindelser til Palma via Sóllertunnelen - så slipper man for at køre ad den bugtede, men meget smukke bjergvej med hele 36 kurver. Via tunnelen tager det en halv time at køre til Palma.

  Hoteller for voksne

  Spies' hoteller i Puerto de Sóller ligger alle på eller i nærheden af strandpromenaden Paseo de Playa. Vi kan bl.a. anbefale vores populære hotel Marina, hvor du altid har nem adgang til en hurtig dukkert eller en romantisk aftentur langs promenaden. Derudover har du hele byens udbud af restauranter, caféer og barer inden for bekvem rækkevide.
  Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Fine sandstrande
  • Gode restauranter
  • Populære hoteller
  • Hoteller med gratis wi-fi
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Puerto de Sóller

  Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

  Strand
  Sóller Bay har to mindre strande, Playa Puerto Sóller og Playa d'en Repic. Playa d'en Repic er flankeret af en bilfri strandpromenade med hyggelige udendørs serveringssteder. Resten af stranden er relativt smal, men vandet er klart. Her er der hverken lavvandet eller specielt dybt, og sandet er grovkornet. Der er toiletter i tilknytning til de nærliggende restauranter og barer. Langs stranden er der også brusere, liggestole og parasoller i højsæsonen.
  Læs mere om strande på Mallorca.
  Mad, drikke og natteliv
  Puerto de Sóller har et stort udvalg af restauranter og barer med både mallorcinske og internationale retter. På havnen og i stræderne bag strandpromenaden ligger der mange små lokale restauranter med hyggelige udeserveringer og god stemning.
  I Puerto de Sóller er der enkelte diskoteker samt en række lokale barer og natåbne caféer. Nattelivet er oftest begrænset til weekenderne, men i højsæsonen (juli og august) er det dog almindeligt, at åbningstiderne udvides.
  Shopping
  Puerto de Sóller er fyldt med små butikker, som ligger langs den lille gågade ved havnen. Byens shoppingmuligheder består mest af turistbutikker med tøj, souvenirs, strandartikler og lokalt håndværk. Gå ikke glip af markedet og markedshallen i Sóller, hvor du kan købe fisk, pølser og meget andet. Åbent ca. frem til frokost. I turistbyerne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage.

  Supermarked

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i begyndelsen af ferieugen i et af de større supermercados. Her er priserne lavere og udbuddet større.
  Læs mere om shopping på Mallorca.
  Sport og træning
  Puerto de Sóller er et godt udgangspunkt for træning i ferien, og Tramuntana-bjergæden fra Sóller i vest til Formentorhalvøen i øst byder på spændende udfordringer for klatrere. Du kan få mere information på turistkontoret.

  Dykning

  Vil du opleve livet under havoverfladen i ferien, kan du gøre det med Soller SUP, som tilbyder både dykning og SUP.

  Padel og tennis

  Vil du spille padel eller tennis i ferien i Puerto de Sóller, tilbyder Sóller Tennis Club både padelbaner, tennisbaner, privatundervisning samt tennis- og padelskole.

  Vandring

  Puerto de Sóller er en god base for dig, der er interesseret i naturen og gerne vil på udflugter på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture - klik her for at få tips til gode vandreruter af forskellig karakter og længde; visse har fantastisk udsigt over havet.

  I de fleste hotelreceptioner og minimarkeder kan man også købe bøger med forslag til vandreture, og der indgår ofte et kort, hvilket kan være godt at have, hvis du skal vandre på egen hånd. Da der kan være stejlt og glat langs visse af vandrestierne, er det en god idé at være iført sko med skridsikre såler.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Puerto de Sóller byder på en afslappende ferie og er også et godt udgangspunkt for vandreture. Du kan desuden leje en bil og udforske de nærliggende landsbyer og omgivelser på egen hånd.

  Bådudflugter

  Fra havnen i Puerto de Sóller kan du tage med på skønne udflugter på havet.
  Puerto de Sóller har flere fredede bygninger, blandt andet Pesthuset fra 1800-tallet, det nuværende Hotel es Port, samt den fine lille kirke Capilla de San Ramón de Penyafort fra slutningen af 1600-tallet. Tag dig god tid til at slentre rundt i byen -på turistbureauet kan du få information om de forskellige seværdigheder. Du kan også begive dig til nabobyen Sóller, som ligger cirka 5 km væk. Du kan komme dertil med en charmerende sporvogn og derfra eventuelt tage videre med det antikke tog til Palma.

  El Museo Balear de Ciencias Naturales – Puerto de Sóller

  Den botaniske haver ligger i Sóllers udkant langs den store vej.

  Sant Bartomeus

  Denne kirke har en facade i jugendstil tegnet af en af Gaudís lærlinge. Samme lærling ved navn Rubió er også manden bag Banco Central Hispano.

  Hotel Es Port

  Et gammelt palads fra 1600-tallet, som er renoveret og bygget om til hotel. Absolut et besøg værd. Slå dig ned på hotellets terrasse og få noget at drikke. Adresse: Calle Antonio Montis.

  Fornalutx og Deià

  I lejebil kommer du nemt til de nærliggende byer. To af dem er Fornalutx - kåret til Spaniens smukkeste by - og Deià, som er en anden smuk og ret eksklusiv by, hvortil mange kunstnere valfarter for de maleriske omgivelsers skyld. Kører du videre mod syd, kommer du til Valldemossa, som også er en af Mallorcas perler beliggende i en frodig dal i Tramuntana-bjergkæden. Byen er utrolig smuk med smalle gader og kalkstenshuse bygget i traditionel, mallorcinsk stil.
  Udflugter
  Valldemossa og Sóller
  Valldemossa og Sóller
  Tag med til to af Mallorcas måske mest stemningsfulde byer: Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Lokaltrafikken er velfungerende, og der er daglige busforbindelser med de andre rejsemål på øen. Fra Sóller og Puerto de Sóller afgår der bus cirka en gang i timen til Palma. Busstationen ligger i Sóller, men visse busser kører hele vejen til Puerto de Sóller. For information om nøjagtige køreplaner, spørg på dit hotel eller på turistkontoret.

  Tog

  Det lille tog, der kører mellem Palma og Sóller, er en turistattraktion i sig selv. Der køres stadig med de gamle vogne, så det går ikke specielt stærkt, men turen er smuk. Vær ude i god tid; billetlugen åbner en halv time inden afgang, og toget kan godt blive fyldt. Så må du vente til næste afgang eller tage bussen, eftersom toget kun kører seks-syv gange om dagen.

  Sporvogn

  Sporvognen bumler frem og tilbage mellem Sóller og Puerto de Sóller. I Sóller svinger den frem mellem caféstolene på torvet. Det går ikke hurtigt, men der er stil over turen.

  Taxi

  Du kan sagtens finder taxier i Sóller, men der er sjældent brug for dem. Sporvognen kører mellem havet og byen, og skal man længere væk, er det som regel bedst at tage bussen. Taxichaufførerne er forpligtiget til at fremvise en liste med faste priser, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.

  Cykel

  Mallorca er populær blandt cykelrytter, og om foråret og efteråret kan du se dem overalt iklædt mere eller mindre farvestrålende trøjer. Turistkontoret kan give tips til en række populære ture. I Puerto de Sóller ligger der en butik, som udlejer cykler og udstyr. Her kan du få yderligere tips til gode cykelruter.

  Scooter

  Det er muligt at leje scooter i Sóller. Hjelm er obligatorisk.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Puerto de Sóller

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes i både Sóller og Puerto de Sóller. Kig efter et blåt skilt, hvor der står "Telebanco".
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Cykelløbet Mallorca 312

  Cykelløbet Mallorca 312 køres på Mallorcas nordkyst den 30. april 2022. Denne dag vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

  Øvrigt

  Kuperet terræn. Roligt område, men hovedvejen er befærdet.

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Sóller i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Puerto de Sóller året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Sóller. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er 40-50 minutter (ca. 37 km) alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Puerto de Sóller
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.