Se hoteller (5)

  Rejser til Puerto de Sóller

  Puerto de Sóller er et stille og fredeligt rejsemål med en fin lille strand og flotte solnedgange. Puerto de Sóller er Mallorca, når det er bedst.

  Fiskerbyen Puerto de Sóller ligger for foden af de smukke bjerge på Mallorcas vestkyst. Det er en stille og rolig lille by med naturskønne omgivelser, en dejlig strand og fantastiske solnedgange. Det perfekte rejsemål for dig, som vil slappe af i ferien og gerne vil opleve Mallorca på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture, og i lejebil kommer du nemt rundt til de forskellige byer i nærheden. Besøg f.eks. Fornalutx, som er blevet kåret til Spaniens smukkeste by, og Deià, som er en smuk og meget eksklusiv by. Der er ikke svært at forstå, hvorfor folk valfarter hertil for at se de fortryllende omgivelser.

  Sporvogn til Sóller

  På havnen og i de smalle gader bag strandpromenaden ligger der mange gamle bygninger samt små, lokale restauranter og hyggelige fortovscaféer. Du kan også tage den charmerende sporvogn til byen Sóller et par kilometer væk - og derfra eventuelt tage toget til Palma; en tur på knap en time. Der er også gode forbindelser til Palma via Sóllertunnelen - så slipper man for at køre ad den bugtede, men meget smukke bjergvej med hele 36 kurver. Via tunnelen tager det en halv time at køre til Palma.

  Hoteller for voksne

  Spies' hoteller i Puerto de Sóller ligger alle på eller i nærheden af strandpromenaden Paseo de Playa. Vi kan bl.a. anbefale vores populære hotel Marina, hvor du altid har nem adgang til en hurtig dukkert eller en romantisk aftentur langs promenaden. Derudover har du hele byens udbud af restauranter, caféer og barer inden for bekvem rækkevide.

  Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Fine sandstrande
  • Gode restauranter
  • Populære hoteller
  • Hoteller med gratis wi-fi
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Puerto de Sóller

  Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

  Strand
  Sóller Bay har to mindre strande, Playa Puerto Sóller og Playa d'en Repic. Playa d'en Repic er flankeret af en bilfri strandpromenade med hyggelige udendørs serveringssteder. Resten af stranden er relativt smal, men vandet er klart. Her er der hverken lavvandet eller specielt dybt, og sandet er grovkornet. Der er toiletter i tilknytning til de nærliggende restauranter og barer. Langs stranden er der også brusere, liggestole og parasoller i højsæsonen.

  Strande på Mallorca

  Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

  Es Trenc

  En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

  Cala Deia

  Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

  Cala Sant Vicenc

  Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

  Cala Mondragó

  Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

  Cala Torta

  Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

  Cala Tuent

  En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
  Mad, drikke og natteliv
  I Puerto de Sóller er der flere restauranter og barer med både mallorcinske og internationale retter. På havnen og i stræderne bag strandpromenaden finder du mange små restauranter med hyggelige udeserveringer, hvor du kan nyde god og spændende mad i en charmerende atmosfære.

  Mad og drikke på Mallorca

  Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

  Tapas

  Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

  Vin

  De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
  Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

  Spansk kaffe

  Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
  I Puerto de Sóller er der et diskotek samt en række barer og natåbne caféer. Nattelivet er oftest begrænset til weekenderne. I højsæsonen (juli og august) er det dog almindeligt, at åbningstiderne udvides.
  Shopping
  Puerto de Sóller er fyldt med små butikker, som ligger langs den lille gågade ved havnen. Byens shoppingmuligheder består mest af turistbutikker med tøj, souvenirs, strandartikler og lokalt håndværk. Gå ikke glip af markedet og markedshallen i Sóller, hvor du kan købe fisk, pølser og meget andet. Åbent ca. frem til frokost. I turistbyerne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage.

  Supermarked

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i begyndelsen af ferieugen i et af de større supermercados. Her er priserne lavere og udbuddet større.

  Shopping på Mallorca

  På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

  Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

  I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

  Markeder på Mallorca

  De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

  Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

  Gode køb på Mallorca

  Sko
  Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

  Keramik
  Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

  Alkohol
  Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

  Perler
  I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

  Lædervarer
  På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

  Olivenolie
  Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
  Sport og træning
  Puerto de Sóller er et godt udgangspunkt for træning i ferien, og Tramuntana-bjergæden fra Sóller i vest til Formentor i øst byder på spændende udfordringer for klatrere. Du kan få mere information på turistkontoret.

  Dykning

  Vil du opleve livet under havoverfladen i ferien, kan du gøre det med Soller SUP, som tilbyder både dykning og SUP.

  Yoga

  I Puerto de Sóller kan du dyrke yoga stranden, på et SUP-bræt eller ved at bestille en privatlektion hos Vida Sana Yoga.

  Padel og tennis

  Vil du spille padel eller tennis i ferien i Puerto de Sóller, tilbyder Sóller Tennis Club både padelbaner, tennisbaner, privatundervisning samt tennis- og padelskole.

  Vandring

  Puerto de Sóller er en god base for dig, der er interesseret i naturen og vil på udflugter på egen hånd. Bjergstrækningerne i nærheden er perfekte til vandreture - klik her for at få tips til gode vandreruter af forskellig varighed.

  Da der kan være stejlt og glat langs visse af vandrestierne, er det en god idé at være iført sko med skridsikre såler.
  Aktiviteter og seværdigheder

  Bådudflugter og golf

  Fra havnen kan du tage med på bådture, og cirka 10 km fra Puerto de Sóller findes en 18-hullers golfbane.
  Puerto de Sóller har flere kulturmærkede bygninger, f.eks. Pesthuset fra 1800-tallet, det nuværende Hotel es Port, samt en fin lille kirke fra slutningen af 1600-tallet ved navn Capilla de San Ramón de Penyafort. Tag dig god tid til at slentre rundt i byen. Turistbureauet har gode kort med information om de forskellige seværdigheder i byen.

  El Museo Balear de Ciencias Naturales – Puerto de Sóller

  Den botaniske haver ligger i Sóllers udkant langs den store vej.

  Sant Bartomeus

  Denne kirke har en facade i jugendstil tegnet af en af Gaudís lærlinge. Samme lærling ved navn Rubió er også manden bag Banco Central Hispano.

  Hotel Es Port

  Et gammelt palads fra 1600-tallet, som er renoveret og bygget om til hotel. Absolut et besøg værd. Slå dig ned på hotellets terrasse og få noget at drikke. Adresse: Calle Antonio Montis.

  Fornalutx og Deià

  I lejebil kommer du nemt til de nærliggende byer. To af dem er Fornalutx - kåret til Spaniens smukkeste by - og Deià, som er en smuk og meget eksklusiv by. Der er ikke svært at forstå, hvorfor folk valfarter hertil for at se de fortryllende omgivelser.
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Lokaltrafikken fungerer rigtig godt, og der er daglige busforbindelser med de andre rejsemål på øen. Fra Sóller og Puerto de Sóller afgår der bus ca. en gang i timen til Palma. Busstationen ligger i Sóller, men visse busser kører hele vejen til Puerto de Sóller. For information om nøjagtige køreplaner, spørg på dit hotel eller på turistkontoret.

  Tog

  Det lille tog, som kører mellem Palma og Sóller, er blevet en turistattraktion i sig selv. Der køres stadig med de gamle vogne, så det går ikke specielt stærkt, men turen er smuk, så det gør ikke så meget. Vær ude i god tid; billetlugen åbner en halv time inden afgang, og toget kan godt blive fyldt. Så må du vente til næste afgang eller tage bussen, eftersom toget kun kører ca. seks til syv gange om dagen.

  Sporvogn

  Sporvognen bumler frem og tilbage mellem Sóller og Puerto de Sóller. I Sóller svinger den frem mellem caféstolene på torvet. Det går ikke hurtigt, men der er stil over turen.

  Taxi

  Du kan sagtens finder taxier i Sóller, men der er sjældent brug for dem. Sporvognen kører mellem havet og byen, og skal man længere væk, er det som regel bedst at tage bussen. Taxichaufførerne er forpligtiget til at fremvise en liste med faste priser, hvis kunden ønsker det. Drikkepenge afrundes opad.

  Cykel

  Mallorca er populær blandt cykelrytter, og om foråret og efteråret kan du se dem overalt iklædt mere eller mindre farvestrålende trøjer. Turistkontoret kan give tips til en række populære ture. I Puerto de Sóller ligger der en butik, som udlejer cykler og udstyr. Her kan du få yderligere tips til gode cykelruter.

  Scooter

  Det er muligt at leje scooter i Sóller. Husk på at hjelm er obligatorisk. Politiet foretager af og til spirituskontroller, så lad køretøjet stå, hvis du skal drikke alkohol.

  Sådan kommer du rundt på Mallorca

  Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

  Busser

  Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
  Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

  Færger

  Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

  Fly

  Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

  Taxi

  Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

  Tog

  Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
  Rejs med børn
  Sóller egner sig godt til børn. Der er ikke specielt megen trafik og sporvognen er sjov at køre med. Stranden Playa d'en Repic er ret børnevenlig, idet den er lavvandet og har en god strandpromenade, hvor forældrene kan slappe af med ungerne inden for synsvidde. Bleer kan købes på apoteker og i velassorterede levnedsmiddelbutikker.

  Rejs med børn til Mallorca

  Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
  Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

  Mad

  De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

  Babymad og bleer

  Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

  Barnesæder

  Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

  Legepladser

  De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Puerto de Sóller

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes i både Sóller og Puerto de Sóller. Kig efter et blåt skilt, hvor der står "Telebanco".
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

  Cykelløbet Mallorca 312

  Cykelløbet Mallorca 312 køres på Mallorcas nordkyst den 30. april 2022. Denne dag vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

  Øvrigt

  Kuperet terræn. Roligt område, men hovedvejen er befærdet.

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Sóller i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Puerto de Sóller året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Sóller. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er 40-50 minutter (ca. 37 km) alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Puerto de Sóller
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.