To piger nyder udsigten på et bjerg
Inspiration

Eventyr og oplevelser på Mallorca

Små og store eventyr på Mallorca

Mallorca er en feriefavorit hos mange danskere, og øen byder på masser af eventyr og friluftsaktiviteter. Her kommer vi med tips til alt fra aktiviteter med høj puls til små rundture, der kan gøre ferien endnu bedre.

Vandreture

Vandring på Mallorca er fantastisk, og der er bl.a. gode vandreforhold i Alcudia, Cala Mesquida, Puerto de Sóller, Puerto de Pollensa, Cala Ratjada, Santa Ponsa, Can Picafort, Cala San Vicente og Valldemossa. Et godt tip kunne være at vandre i den langstrakte bjergkæde Serra de Tramuntana. Her er der storslåede udsigter, bjerge, dramatiske kløfter, skove, dale og velduftende appelsin- og olivenlunde.

Skilt mod vandrerute
Snorkling på Mallorca

Mallorca under overfladen

Dykning, snorkling og forskellige typer af vandsport er muligt ved stort set alle strande og badesteder. Hvordan ser Mallorca ud under overfladen? Alene det er en oplevelse i sig selv. Dyk selv ned og udforsk Middelhavet!

To personer tager en pause på cykelturen og nyder en is

Opdag Mallorca fra cykelsadlen

Landskabet på Mallorca er som skabt til cykling. På to hjul kan du nemt nyde en masse flotte udsigter i byen og ved badestederne. Cyklen kan på Mallorca både bruges til hård træning med en god del højdemeter og som middel til at se sig omkring på en nemmere måde end til fods.

Golfbane på Mallorca

Golf

Golfentusiasterne finder flere golfbaner rundt omkring på øen. I Palma ligger f.eks. Real Golf de Bendinat, Golf Sun Muntaner og Golf Son Gual. Der er også alternativer i form af minigolf.

Padelspillere på banen

Padel

Måske er du også en af dem, der er blevet bidt af padel? På Mallorca er der masser af baner til såvel padel som tennis. F.eks. i Palma by, Cala d'Or og Puerto de Sóller.

Toget til Sóller på Mallorca

Eventyr i lavere tempo

Vil du på Mallorca-eventyr i et lidt lavere tempo? Tag det karakteristiske Sóllertog fra Palma by til byen Sóller på Mallorcas vestkyst. Toget afgår fra Plaza de España i centrum af Palma og strækningen mellem de to byer er ubeskrivelig smuk.

Palma

Sightseeing i Palma

I Palma de Mallorca kan du nemt tage en sightseeingbus, hvis du vil på rundtur i byen og se seværdighederne i dit eget tempo. I Palma er der også masser af dygtige guider, der kan vise dig rundt efter solnedgang og fortælle om byens spændende historie.

Flere tips til Mallorca

For den eventyrlystne:

  • Vil du udfordre dig selv eller kurere din højdeskræk? På Mallorca kan du visse steder klatre i trætoppene eller give dig i kast med zipline.
  • Er du mere til vand end land, kan du tage på på opdagelse i Mallorcas kystgrotter. Et godt råd er at bestille en guide, der kan hjælpe dig med at finde de mest seværdige grotter.

For dyre- og naturelskeren:

  • Har du den mindste interesse for fugle? Fuglekiggere fra hele Europa valfarter til Mallorcas nordlige dele for at se de unikke fuglearter, der lever der.

For den sportsinteresserede:

  • Er du til fodbold, og er du ked af at måtte undvære kampene på din ferie? Fortvivl ikke. Real Club Deportivo Mallorca, eller RCD Mallorca, er Palma de Mallorcas egen fodboldklub grundlagt helt tilbage i 1916. Det er den dominerende klub på Balearerne, og de spiller på hjemmebanen Iberostar Estadio med plads til omkring 23.000 tilskuere. Så kan du se lokal fodbold på din ferie.
Sunprime Pollensa Bay

Vores bedste hoteller på Mallorca

På vores egne hoteller er du tæt på masser af oplevelser, og du kan træne gratis på vores SATS-hold, hvis du vil svede lidt ekstra.

For hele familien
Sunwing Alcudia Beach

Til dig, der rejser uden børn
Sunprime Waterfront
Sunprime Pollensa Bay