Se hoteller (18)

Rejser til Cala d'Or

Når du rejser til Cala d'Or, kan du glæde dig til en dejlig rolig stemning og en smuk kystlinje.
Cala d'Or er hyggelig og lidt eksklusiv uden dog at blive for fin eller dyr. Byen består af lave hvide huse, der ligger i dejlige grønne og frodige omgivelser. I centrum kan du spadsere gennem de hyggelige gågader med butikker og udendørs serveringssteder. Ved aftentid kommer folk hertil for at nyde et godt måltid mad, shoppe eller kigge på mennesker. Marinaen er et andet populært mål for aftenudflugter. Her ligger der også adskillige gode restauranter, hvor du kan spise både spansk og international mad i behagelige omgivelser. Området rundt om Cala d'Or er charmerende med smukke gamle stenhuse og frodige haver. Vil du gerne på udflugt på egen hånd, er dette det ideelle rejsemål med små fine landsbyer og dejlige badebugter i nærheden, som bare venter på at blive opdaget. Mange af Spies' gæster vælger at leje en cykel og udforske landskabet langs kysten, måske med en afstikker til haverne i S'Horta-dalen. Andre rejser hertil for at opleve jazzfestivalen i juni eller den lokale fiesta med optog og andre begivenheder midt i august. Hvis du lejer en bil, kan vi anbefale en udflugt til fiskerlejet Porto Colom og det lille kloster i San Salvador.

Sol og strand i Cala d'Or

I Cala d'Or finder du fem af Mallorcas fineste badebugter, som ligger smukt kilet ind mellem høje klippeafsatser. Længst inde i hver bugt ligger små badestrande med lyst sand, og takket være den klippefyldte kyst er vandet krystalklart og perfekt til snorkling. Da Cala d'Or bliver mere og mere populær, og stadig flere vælger at rejse hertil, kan der i højsæsonen føles en anelse trangt på strandene. Heldigvis har hotellerne dejlige poolområder med alt, hvad man kan ønske sig til en sjov og afslappet badedag.

Monsuau Cala d'Or Boutique Hote for voksne

Mellem de to fine badebugter Cala Ferrera og Cala Serena ligger Monsuau Cala d'Or Boutique Hotel. Hotellet er det rette valg for dig, der rejser uden børn og som gerne vil holde ferie i elegante omgivelser med bekvemme værelser, gode træningsmuligheder og måske et par eftermiddage i hotellets spaafdeling.

Børnevenlige hoteller i Cala d'Or

Hvis du rejser med børn, bør du vælge et af vores familievenlige Family Garden-hoteller. Tag f.eks. et kig på Inturotel Cala Azul, som er et hyggeligt hotel, der ligger blot et stenkast fra havet. Her kan du se frem til en rigtig familieferie med blandt andet børneklub, Mini Disco og Teen Sport for børnene samt aerobic og volleyball for de voksne. Og de fleste aktiviteter er gratis! Du kan også vælge at bo på Esmeralda Park, et andet af vores Family Garden-hoteller, som ligger en kort gåtur fra Cala d'Or og tæt på både hav og natur.
Tips og nyttig info
 • Family Garden
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • All Inclusive
 • Fine sandstrande
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala d'Or

Strand
Der ligger fem små bugter i nærområdet. Alle fem - Cala Gran, Cala d'Or, Cala Esmeralda, Cala Ferrera og Cala Serena - minder om hinanden med strandområder, der kiler sig ind mellem stejle klippeafsatser og med klart, turkisblåt vand. Cala d'Or er et af de mest populære rejsemål på Mallorca, så i højsæsonen er der godt fyldt op på strandene.

Cala Gran

Populær strand med restauranter, brusere og udlejning af vandcykler.

Cala Llombards, Cala Mondragó og Cala Santanyi

Lidt mere unikke strande i små vige med krystalklart vand.

Es Calò des Moro og Es Trenc

Den lille strand Es Calò des Moro består af fint sand og klart vand og ligger ganske øde med kun få hoteller i nærheden. I nærheden af byen Campos omkring 37 km syd for Cala d'Or findes den smukke sandstrand Es Trenc, som er 7 km lang og absolut er et besøg værd med sit krystalklare vand.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
Cala d'Or har mange restauranter med et bredt udvalg af internationale retter. Restaurantlivet i Cala d'Or er koncentreret omkring centrum, hvor det bugner af udendørserveringer. Ved marinaen i Cala Llonga er der også mange hyggelige fortovsrestauranter.
Cala d'Or har et godt udbud af musikbarer, pubber og natklubber. Nattelivet er som regel forholdsvis roligt, dog kan det i sommermånederne være meget livligt.
Shopping
Der er gode shoppingmuligheder i Cala d'Or med butikker, der sælger souvenirs, tøj og strandartikler. Mange ligger i centrum, og priserne er som regel ganske høje.

Dagligvarebutikker

De fleste hoteller har minimarkeder, hvor priserne er højere end i de almindelige butikker. Hvis du bor på lejlighedshotel, kan det derfor være en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de store supermercados.

Markeder – Santanyí og Felanitx

Du kommer nemt med taxi eller bus til markederne i nabobyerne. Der er marked hver onsdag i Santanyí og hver søndag i Felanitx, og der sælges både frugt, grøntsager, tøj og keramik. Åbningstiderne er cirka kl. 9-13.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
Cala d'Or byder på gode muligheder for sport og træning. Vil du prøve vandsport som windsurfing, kajak og sejlads, kan du læse mere her.

Cykling

Cala d'Or er populær blandt cykelentusiaster, og om foråret tager mange professionelle cykelryttere hertil for at træne og varme op til sæsonen.

Vil du leje cykel, kan du gøre det her.

Tennis

Tennis Club Cala d'Or byder på gode muligheder for at spille tennis i ferien. Læs mere her for booking af baner og anden information.
Aktiviteter og seværdigheder
Mange af vores gæster i Cala d'Or lejer en cykel og kører på opdagelse langs kysten, måske med en lille afstikker til de smukke haver i S'Horta-dalen. I Cala d'Or afholdes også hvert år en populær jazzfestival, ligesom den lokale fiesta med optog og andre arrangementer i midten af august er et tilløbsstykke. Har du lejet bil, kan vi også anbefale en udflugt til fiskerlejet Porto Colom og det lille kloster i San Salvador.
Cala d'Or er et godt udgangspunkt for at udforske hele Mallorca.

Hamsgrotterne

I drypstensgrotterne Cuevas del Hams i Porto Cristo har der igennem årtusinder dannet sig fantastiske drypstensformationer. Turen går gennem huler og passager og ned ad trapper, hvor du kan betragte dette naturfænomens fascinerende formationer på helt tæt hold. Ved søen længst nede i grotten bliver der opført en romantisk klassisk koncert fra robåde. Man kan komme hertil i lejebil eller på en arrangeret udflugt.

Munkeklostret San Salvador

Herfra har du en vidunderlig smuk udsigt, og på en god og klar dag kan du stort set se hele Mallorca! Klostret ligger ca. 20 minutters kørsel i bil fra Cala d'Or og 4 km fra Felanitx. Her kan du nyde en enkel frokost eller blive natten over.

Cala Mondragó

Nationalparken Cala Mondragó har to skønne strande omkring et kvarters kørsel i bil fra Cala d'Or. I området er der flere vandrestier, en stor picnicpark og en lille legeplads, og på strandene findes enkel barservering og toiletter. Bussen og toget fra Cala d'Or standser ved stranden, og her er også en stor betalingsparkering.

Son Real

Er du interesseret i historie, er dette en seværdighed for dig. Det var efter sigende her i Son Real, at de første bosættere på Mallorca levede. Hvert år gør man nye arkæologiske fund, som gør Son Real til en populær attraktion for såvel historie- som naturinteresserede. Du kan bl.a. se Necropolis de Son Real, en gravplads fra Talayot-perioden ca. 700 f.Kr. Spredt over et område på 800 m² har man fundet rester fra mere end 300 mennesker. S'Illot des Porros er en lille ø meget tæt på kysten, hvor man også har fundet Talayot-gravpladser. Her er tale om et stort afsides område, som strækker sig fra Son Baulo Beach mod Son Serra de Marina.
Udflugter
Rancho Grande
Rancho Grande
Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
Læs mere om udflugten
Ø-rundtur
Ø-rundtur
Tag med på en udflugt med fantastiske udsigter og berømte stop rundt om på Mallorca. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Palma og shopping
Palma og shopping
Tag med på heldagsudflugt til skønne Palma, der byder på gode shoppingmuligheder og masser af seværdigheder. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Cala d'Or har gode busforbindelser til Palma og andre dele af øen. Turen til Palma går over Santanyí, Campos og Llucmajor. Køretiden til Palma er ca. 90 minutter. På søndage kører der en markedsbus til Felanitx. Daglige forbindelser til Dragegrotterne/Hamsgrotterne, Porto Cristo, Cala Millor, Porto Colom og Cala Ratjada. Turistkontoret har de aktuelle køreplaner.

Taxi

Der køres efter taxameter i nærområdet og efter faste priser uden for Cala d'Or. Taxichaufførerne skal kunne fremvise en fast prisliste. Drikkepenge afrundes opad.

Tog

Et lille minitog kører mellem Cala d'Or og de nærmeste ferieområder. Spørg på turistkontoret for mere information.

Knallert

Hvis du lejer en knallert, bør du altid tjekke, om der indgår de nødvendige forsikringer.

Cykel

Cala d'Or og byens nærområder er velegnet til cykelture, og her er flere gode cykelstier. Du kan få rutekort og mere information på turistkontoret, og der er mange cykeludlejere at vælge mellem.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala d'Or

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der er mange banker, og der findes hæveautomater ved de fleste. Kreditkort accepteres i vid udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Cala d'Or i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Cala d'Or året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Cala d'Or. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra ca. 1 time til 1 time og 30 minutter (ca. 60 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Tilbud til Cala d'Or

 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 25 apr 2023 fra Aalborg
Inkl. morgen+aftensmad
Inkl. morgen+aftensmad
Fly + hotel, 1 uge
25 apr 2023 fra Aalborg
Find din rejse til Cala d'Or
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.