Se hoteller (7)

Rejser til Santa Ponsa

Rejser du til Santa Ponsa, bor du tæt på stranden og har samtidig Palmas storbyliv inden for bekvem rækkevidde.
Santa Ponsa ligger i en smuk og beskyttet bugt vest for Palmabugten. Det er en moderne og international ferieby, der minder en del om Palma Nova, men er betydeligt mindre og hyggeligere end nabobyen mod øst. Santa Ponsa er mest kendt for sin brede og hvide sandstrand, hvor de duftende pinjetræer sørger for behagelig skygge, når solen står højest på himlen. Når du rejser hertil om sommeren, er stranden og de små strandcaféer det naturlige mødested. Omgivelserne er kuperede med grønne bjerge og bakker, og mod nordvest kan man se bjergkæden Sierra de Tramuntana, som strækker sig hele vejen op til halvøen Formentor på det nordlige Mallorca. Santa Ponsa ligger også perfekt, hvis du vil udforske Mallorcas dramatiske og fortryllende vestkyst med maleriske byer som Deià, Valldemossa og Sóller. Den lille havn i Port d'Andratx er også et populært udflugtsmål, mens både Ponientes og Santa Ponsas golfbaner ligger inden for en kort radius. Det tager kun 15 minutter at køre til Palma ad motorvejen.

Spis godt i Santa Ponsa

Santa Ponsa er en aktiv by året rundt, som er vokset meget de seneste 25 år. I dag har byen omkring 7.000 faste indbyggere og mange gode hoteller. Selv om Santa Ponsa er betydeligt mere rolig end de store nabobyer i øst, så er her masser af barer, restauranter og butikker, hvor man kan opleve byens charme både og dagen og aftenen.

Ferie uden børn?

Hvis du rejser til Santa Ponsa uden børn, kan du vælge mellem flere gode voksenhoteller. På Iberostar Jardin del Sol Suites har du desuden mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Valgfri rejselængde til Santa Ponsa

Nu kan du også rejse med rutefly til Santa Ponsa med Spies. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag, og hvor længe du vil være væk, uden at være bundet af faste rejsedatoer. Her kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller, og du kan selvfølgelig altid bruges vores services. Med Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer dig, fra tre dage og opad.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive
  • Fin sandstrand
  • Valgfri rejselængde
  • Gode restauranter

Spies' gæster om Santa Ponsa

Find din rejse til Santa Ponsa