Se hoteller (1)

Rejser til Valldemossa

Bestil en rejse med Spies til Valldemossa og nyd en eksklusiv oase i de naturskønne Tramuntanabjerge.
Valldemossa er en af Mallorcas mest eksklusive perler beliggende i en frodig dal i bjergkæden Serra de Tramuntana. Byen er utrolig smuk med kalkstenshuse bygget i traditionel mallorcinsk stil. For at bevare byens karakter er der bl.a. restriktioner for, hvor høje nye bygninger må være. I den gamle bydel spadserer du rundt i charmerende brostensbelagte stræder, og i den nyere del af Valldemossa står den på shopping i de små forretninger med lokalt håndværk og souvenirs. Når sulten melder sig, kan du slå dig ned på en café eller en restaurant og betragte folkelivet, mens du nyder en god frokost eller en kold forfriskning. Valldemossa er i de senere år vokset i popularitet og gæstes nu af besøgende fra hele verden. Når du står i den gamle del af Valldemossa og nyder udsigten over bjergene, vil du forstå, hvorfor så mange vælger at rejse hertil.

Seværdigheder i Valldemossa

Klostret La Real Cartuja og museet Costa Nord er blandt Valldemossas største seværdigheder. Valldemossa er uløseligt forbundet med den verdensberømte komponist Frederic Chopin, som opholdt sig her i et kloster sammen med sin ven, forfatterinden George Sand, en vinter i slutningen af 1800-tallet. Hvert år afholdes der en Chopinfestival i byen.

Lej en bil og oplev mere

Et godt tip er også at leje en bil og udforske omgivelserne. Der er f.eks. ikke så langt til Mallorcas hovedby Palma eller til strandene langs sydkysten. I Port de Valldemossa, som ligger ca. 7 km fra Valldemossa, findes en lille havn samt en stenstrand, hvor du kan bade.

Valgfri rejselængde til Valldemossa

Spies tilbyder rejser til Valldemossa med rutefly, og du bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Du har naturligvis også adgang til vores rejsemålsservice, hvis du har brug for hjælp med noget i ferien.
Tips og nyttig info
  • Lejebiler til gode priser
  • Valgfri rejselængde
  • Fred og ro
  • Fantastisk udsigt
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Valldemossa

Find din rejse til Valldemossa