Se hoteller (1)

Rejser til Valldemossa

Bestil en rejse med Spies til Valldemossa og nyd en eksklusiv oase i de naturskønne Tramuntanabjerge.
Valldemossa er en af Mallorcas mest eksklusive perler beliggende i en frodig dal i bjergkæden Serra de Tramuntana. Byen er utrolig smuk med kalkstenshuse bygget i traditionel mallorcinsk stil. For at bevare byens karakter er der bl.a. restriktioner for, hvor høje nye bygninger må være. I den gamle bydel spadserer du rundt i charmerende brostensbelagte stræder, og i den nyere del af Valldemossa står den på shopping i de små forretninger med lokalt håndværk og souvenirs. Når sulten melder sig, kan du slå dig ned på en café eller en restaurant og betragte folkelivet, mens du nyder en god frokost eller en kold forfriskning. Valldemossa er i de senere år vokset i popularitet og gæstes nu af besøgende fra hele verden. Når du står i den gamle del af Valldemossa og nyder udsigten over bjergene, vil du forstå, hvorfor så mange vælger at rejse hertil.

Seværdigheder i Valldemossa

Klostret La Real Cartuja og museet Costa Nord er blandt Valldemossas største seværdigheder. Valldemossa er uløseligt forbundet med den verdensberømte komponist Frederic Chopin, som opholdt sig her i et kloster sammen med sin ven, forfatterinden George Sand, en vinter i slutningen af 1800-tallet. Hvert år afholdes der en Chopinfestival i byen.

Lej en bil og oplev mere

Et godt tip er også at leje en bil og udforske omgivelserne. Der er f.eks. ikke så langt til Mallorcas hovedby Palma eller til strandene langs sydkysten. I Port de Valldemossa, som ligger ca. 7 km fra Valldemossa, findes en lille havn samt en stenstrand, hvor du kan bade.

Valgfri rejselængde til Valldemossa

Spies tilbyder rejser til Valldemossa med rutefly, og du bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Du har naturligvis også adgang til vores rejsemålsservice, hvis du har brug for hjælp med noget i ferien.
Tips og nyttig info
 • Lejebiler til gode priser
 • Valgfri rejselængde
 • Fred og ro
 • Fantastisk udsigt
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Valldemossa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I Valldemossa er der en lille stenstrand ved havnen. Langs med kysten finder du flere små badebugter og strande som f.eks. Soller Bays to strande, Playa Puerto Sóller og Playa Repic. Sidstnævnte er flankeret af en bilfri strandpromenade med hyggelige udeserveringer. Resten af stranden er relativt smal, men vandet er klart og hverken lavvandet eller dybt. Sandet er grovkornet.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
I Valldemossa finder du et mindre udvalg af restauranter og caféer. De fleste af restauranterne holder høj standard og serverer mad med lokale råvarer.
Nattelivet i Valldemossa er fredligt og består mest af restauranter samt enkelte barer.
Shopping
I Valldemossa er shoppingen begrænset til en række butikker med lokalt kunsthåndværk, souvenirs og det mest nødvendige. Vil du have mere at vælge mellem, kan du tage til Palma.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
Området omkring Valldemossa byder på gode udfordringer for vandring og klatring i bjergkæden Serra de Tramuntana, og på det sydvestlige Mallorca findes flere fine golfbaner.

Vandring på Mallorca

Mallorca er en drøm for vandrere, især om foråret og efteråret, hvor det ikke er så varmt. I området omkring Valldemossa findes flere vandreruter - kontakt turistinformationen for mere information.
Aktiviteter og seværdigheder
Valldemossa byder på både aktiviteter og naturoplevelser.

Vinbodega

Spaniens mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Men også på Mallorca fremstiller man vin, som til og med har sin egen betegnelse, nemlig Binissalem. Øens vincentrum ligger netop i Binissalem cirka 30 km fra Valldemossa, og her findes flere vinhuse, som gerne inviterer de besøgende indenfor - hvis ikke til en rundtur så i det mindste i butikken, hvor man kan smage vinene. Flere vinbutikker har også deres egen afdeling med 'Vinos Baleares', hvor du kan smage de lokale vine. På restauranternes vinkort finder du ofte rubrikken 'Vino Mallorquin' eller navnet 'Ferrer', som er øens største og mest kendte vinhus. Husets vin, vino de la casa, kan være god, men hvis den serveres i karaffel, kan du jo ikke købe den andre steder, da du ikke ved, hvad den hedder. Derfor kan det godt betale sig at lægge et par euro oven i prisen, så du ved, hvad du drikker.
Blandt seværdighederne i Valldemossa ligger klostret La Real Cartuja og museet Costa Nord helt i top. Vi kan anbefale at leje en bil og udforske de smukke omgivelser. Så kan du hurtigt komme til Mallorcas hovedstad Palma eller til de vidunderlige strande langs øens sydkyst. I Port de Valldemossa, som ligger ca. 7 km fra byen, er der en lille havn og en stenstrand, hvor du kan bade. Mange forbinder Valldemossa med den verdensberømte komponist Frederic Chopin. En vinter i slutningen af 1800-tallet opholdt han sig nemlig her i et kloster sammen med sin ven, forfatterinden George Sand. Hvert år bliver der afholdt en Chopinfestival i byen.

Sollér

Sollér er en fortryllende by med små idylliske stræder og gamle huse med facader i kolonialstil med jugendinspiration. Efter den svære periode i Solérs historie, hvor skadedyr ødelagde hele appelsinhøsten i midten af 1800-tallet, flyttede den emigrerede befolkning tilbage til Sollér. Med sig tog de ikke blot penge, men også indflydelser fra Europa, Caribien etc. En smuk promenade langs Carrer Gran viser den tydelige inspiration af neoklassisk byggestil.

Son Marroig

Mellem Valldemossa og Deia ligger denne gamle mallorcinske gård, hvor der i dag er et smukt lille museum. I 1800-tallet var Son Marroig hjemsted for hertugen Luis Salvador, en søfarer med meget stor betydning for Mallorcas historie. Udsigten over det blanke, blå hav og det frodige bjerglandskab langs kystlinjen er intet mindre end magisk. Herfra venter en gåtur på ca. 45 minutter ned ad en vandresti til vandet og odden Sa Foradada.

Fornalutx og Biniaraix

Mere fortryllende og idylliske bjerglandsbyer findes ikke på Mallorca. Fornalutx og Biniaraix er omgivet af appelsin-, citron- og olivenlunde - og overraskende mange hyggelige barer! Den nemmeste måde at komme hertil er med egen bil.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Det tager cirka 30 minutter at tage med bus fra Valldemossa til Palma. Vil du tage taxi, anbefaler vi, at du forudbestiller den gennem dit hotel.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Spies har ikke personale i Valldemossa, men fra maj til oktober kan du kontakte os på vores servicetelefon samt på SMS og mail.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Valldemossa

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). De fleste kreditkort accepteres. Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Spies samarbejder med Avis, hvis du vil leje bil. Vi tager forbehold for ændringer i program, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Valldemossa året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen til Valldemossa er ca. 35 minutter (ca. 25 km).

Find din rejse til Valldemossa
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.