Se hoteller (4)

Rejser til Cala Ratjada

Cala Ratjada på den nordlige del af Mallorca har en livlig fiskerihavn, dejlige badebugter og et hyggeligt forlystelsesliv.

Cala Ratjada er en gammel fiskerby, der er vokset i takt med den øgede turisme, men som stadig har bevaret sin oprindelige charme. Mange mallorcinere har sommerhus i Cala Ratjada, og det er stadig en af øens vigtigste fiskerihavne. Byen ligger godt beskyttet bag Capdepera-odden knap 70 km fra Palma i Mallorcas naturskønne nordøstlige hjørne. Her er landskabet grønt og frodigt med bølgende pinjeskove, fine sandstrande og det glitrende vand ved Middelhavet. Cala Ratjada har hidtil ikke været specielt kendt blandt skandinaviske turister, men nu er flere og flere begyndt at opdage charmen ved dette fortryllende rejsemål. Især yngre generationer med lidt højere krav er begyndt at rejse hertil. Dette er et rejsemål, som passer godt til både familieferier og afslappende voksenferier. To af Mallorcas bedste golfbaner, Capdepera og Canyamel, ligger inden for bekvem afstand af Cala Ratjada.

Havnen er byens hjerte

Havnen i Cala Ratjada er en skøn blanding af nyt og gammelt, lokalt og internationalt. Fiskerbåde ligger side om side med luksusyachter og udflugtsbåde, som gør det nemt at sejle over til naboøen Menorca. I klart vejr kan du faktisk se over til naboøen og hovedstaden Ciutadella. Her sker der noget næsten døgnet rundt. Ciutadellas hyggelige by- og havnemiljø er det bedste og hyggeligste samlingspunkt, både til et glas vin, en kop kaffe eller en god middag på en af de hyggelige restauranter, hvor du kan smage de lokale specialiteter.

Fine badebugter

I Cala Ratjada er der mange butikker og indbydende restauranter, tapasbarer og caféer. Ellers er kyststrækningen mest kendt for sine fine strande og badebugter med krystalklart vand. Gå en tur langs havet nord for havnen, til du når den lille bugt Cala Gat. Der findes også andre strande at vælge imellem - f.eks. Cala Agulla, Playa de Son Moll, Cala Mesquida og Cala Mesquida.

Hoteller med god beliggenhed

De fleste af Spies' hoteller ligger i uforstyrrede omgivelser i selve Cala Ratjada, i bekvem afstand til både stranden og nattelivet.

Skræddersyede rejser til Cala Ratjada

Spies tilbyder rejser til Cala Ratjada med rutefly, og du bestemmer dermed selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du har flere gode hoteller at vælge imellem, og du er velkommen til at benytte vores rejsemålsservice, ligesom du nemt kan leje en bil i et par dage af ferien. Kort sagt: Du kan skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.

Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Valgfri rejselængde
 • Lokale restauranter
 • Lejebiler til gode priser
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala Ratjada

Strand
Kyststrækningen ved Cala Ratjada er kendt for sine mange fine strande, badebugter og ikke mindst det krystalklare badevand. Flere af badebugterne har finkornet sand; især Cala Agulla, Cala Gat og Playa Son Moll er værd at fremhæve.

Cala Agulla

Cala Agulla, også kendt som Cala Guya, er en smuk og finkornet sandstrand nær Capdeperas nordøstlige spids. God parkeringsplads, som ligger i delvis skygge. Her er desuden toiletter, beach bar, loungestole og parasoller. Stranden nås i bil, på cykel eller til fods.

Cala Gat

Cala Gat er en smuk bugt omgivet af fyrretræer og fantastisk natur. Stranden er relativt uberørt med finkornet sand. Her er få faciliteter, men stranden ligger ca. 500 meters spadseretur fra havnen. Følg strandpromenaden. Man kan også komme til Cala Gat i bil, men du skal parkere bilen ca. 100 meter fra stranden.

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en smuk strand med fint hvidt sand. Stranden ligger ca. 3 km syd for Cala Ratjada. Stranden er omgivet af smuk natur og små fyrretræer. Der ligger også nogle hoteller og restauranter i nærheden. Du kan komme til Playa Font de Sa Cala i lejebil, med bus eller minitog fra Cala Ratjada. Minitoget standser tæt ved stranden, hvor der også er busholdepladser og parkeringsmuligheder. På stranden er der faciliteter såsom toiletter, brusere, loungestole, parasoller og en beach bar. Her tilbydes også flere vandsportsaktiviteter.

Playa Son Moll

Playa Son Moll er hovedstranden i Cala Ratjada. Stranden ligger åbent ud mod Middelhavet, hvilket gør, at det indimellem kan blæse ret meget. I sommermånederne er der mange besøgende på stranden, da både turister og mallorcinere kommer for at nyde havbrisen. Det er nemt at komme til Playa Son Moll. Minitoget standser lige ved stranden, og her er både parkeringspladser og busholdepladser. Den smukke strandpromenade løber langs hele stranden. Her er også et supermarked, et pizzeria og en beach bar samt mange større butikker og restauranter i nærheden.

Strande på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Mad, drikke og natteliv
I Cala Ratjada, specielt på den bilfrie strandpromenade, finder du et stort udvalg af restauranter, caféer, barer og natklubber. Når sulten melder sig, kan du vælge mellem forskellige restauranter med både internationale og mallorcinske menuer. Ca. 1,5 km fra Cala Ratjada ligger den mallorcinske by Capdepera. Byen er rig på hyggelige restauranter, især omkring torvet.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
Cala Ratjada har et aktivt natteliv med mange barer, klubber og diskoteker. Du kan også tilbringe aftenen på en af de stemningsfulde restauranter eller udeserveringer.
Shopping
Der er mange butikker og supermarkeder i Cala Ratjada. Her kan du købe tøj, sko, lædervarer, kosmetik, indretningsartikler og souvenirs. Mange butikker i Cala Ratjada åbner i starten af april og lukker igen i midten af oktober. På rejsemålet finder du også tre store levnedsmiddelforretninger. Sæt også en dag af til at besøge hovedstaden Palma, hvor du finder øens bedste shopping.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Markeder på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Sport og træning
I Cala Ratjada kan du spille tennis, og to af Mallorcas bedste golfbaner ligger inden for bekvem rækkevidde.

Langs stranden findes et begrænset udbud af vandsport, for eksempel vandcykler. Her er også et dykkercenter, hvor man kan leje surfbræt.

Dykning og snorkling

Nogle af øens bedste dykkersteder findes langs Mallorcas østkyst. I Cala Ratjada findes flere dykkercentre, der tilbyder kurser, endagsudflugter og prøvedyk, hvor en instruktør tager dig med ned på 5-6 meters dybde.

Vandring i Cala Ratjada

Mallorca er en drøm for vandrere, og i området omkring Cala Ratjada er der flere fine vandrestier. En populær vandrerute går gennem pinjeskoven via Cala Agulla til Cala Mesquida, og en anden populær rute går fra Cala Ratjada gennem naturreservatet til Cala Mesquida - en tur på cirka tre timer tur-retur langs afmærkede stier. Du kan få flere tips til smukke vandrestier samt information om guidede vandreture på turistkontoret i Cala Ratjada.

En relativt enkel vandring går til klostret La Ermita de Betlehem. Du kan vælge at starte en længere vandretur i landsbyen Arta, hvorfra du går langs smukke veje til La Ermita de Betlem. Vandrestien starter bag Sant Salvador-borgen, hvor der også er en stor parkeringsplads. Vandringen tagar cirka fire timer. Et kortere alternativ er at køre til Colonia de Sant Pere og starte vandringen derfra - denne tur tager cirka to timer. Stierne er godt afmærkede indtil klostret Ermita de Betlem, og på toppen findes en lille kiosk med drikkevarer og souvenirs. Du kan enten medbringe en madpakke eller spise frokost i byen Colonia Sant Pere, hvor der findes flere forskellige restauranter.

Da der kan være stejlt og glat langs visse af vandrestierne, er det en god idé at være iført sko med skridsikre såler.
Aktiviteter og seværdigheder

Hidro Park - Alcudia

Hidro Park er et vandland med masser af forskellige attraktioner: vandrutsjebaner, minigolf, bølgebassin m.m. Her er både store og små garanteret en dag fyldt med sjove aktiviteter. Inde i vandlandet er der også restauranter, grønne områder og legeområder til de små.

Cala Ratjadas fyr

I Cala Ratjada kan du besøge et gammelt fyr fra 1861, som ligger længst ude på det nordøstligste punkt af Mallorca. Herfra har du en vidunderlig udsigt over byen og omgivelserne. I klart vejr kan du se helt til naboøen Menorca.

Jardines Casa March – Cala Ratjada

På bakken oven for Cala Ratjada ligger Jardines Casa March. Spektakulære haver omgiver tårnet Sa Torre Cega og dets bygninger fra 1400-tallet. Her kan du besøge en imponerende samling af skulpturer af bl.a. Auguste Rodin og Henry Moore. Haverne er åbne for offentligheden, men reservation er påkrævet. Forhåndsreservation sker gennem turistbureauet i Cala Ratjada.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Cala Ratjada har gode busforbindelser til Palma og andre dele af øen.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Rejs med børn
Cala Ratjada er ikke specielt indrettet til børnefamilier. Rejsemålet er dog godt til familier, som vil have fred og ro, eller som vil udforske naturen i omgivelserne.

Strande

Stranden i Cala Ratjada er ikke specielt lavvandet, men her er heller ikke ekstremt dybt. Det bløde og finkornede sand egner sig godt til at bygge sandslotte, og for ældre børn er der mulighed for at snorkle ved klipperne.

Legepladser

Legepladser findes på flere af hotellerne samt inde i Cala Ratjada.

Babymad og bleer

Et begrænset udvalg af bleer og babymad kan købes i det nærmeste minimarked. Dog er prisniveauet her betydeligt højere end i de "almindelige" supermercados. Det er derfor en god idé at handle stort ind i starten af ferien i en af de større butikker i Cala Ratjada eller Capdepera.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala Ratjada

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kort accepteres i vid udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Cala Ratjada året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen til Cala Ratjada er fra ca. 1 time og 30 minutter til 2 timer (ca. 80 km), afhængigt af trafik.

Find din rejse til Cala Ratjada
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.