Se hoteller (2)

Rejser til Cala Ratjada

Cala Ratjada på den nordlige del af Mallorca har en livlig fiskerihavn, dejlige badebugter og et hyggeligt forlystelsesliv.
Cala Ratjada er en gammel fiskerby, der er vokset i takt med den øgede turisme, men som stadig har bevaret sin oprindelige charme. Mange mallorcinere har sommerhus i Cala Ratjada, og det er stadig en af øens vigtigste fiskerihavne. Byen ligger godt beskyttet bag Capdepera-odden knap 70 km fra Palma i Mallorcas naturskønne nordøstlige hjørne. Her er landskabet grønt og frodigt med bølgende pinjeskove, fine sandstrande og det glitrende vand ved Middelhavet. Cala Ratjada har hidtil ikke været specielt kendt blandt skandinaviske turister, men nu er flere og flere begyndt at opdage charmen ved dette fortryllende rejsemål. Især yngre generationer med lidt højere krav er begyndt at rejse hertil. Dette er et rejsemål, som passer godt til både familieferier og afslappende voksenferier. To af Mallorcas bedste golfbaner, Capdepera og Canyamel, ligger inden for bekvem afstand af Cala Ratjada.

Havnen er byens hjerte

Havnen i Cala Ratjada er en skøn blanding af nyt og gammelt, lokalt og internationalt. Fiskerbåde ligger side om side med luksusyachter og udflugtsbåde, som gør det nemt at sejle over til naboøen Menorca. I klart vejr kan du faktisk se over til naboøen og hovedstaden Ciutadella. Her sker der noget næsten døgnet rundt. Ciutadellas hyggelige by- og havnemiljø er det bedste og hyggeligste samlingspunkt, både til et glas vin, en kop kaffe eller en god middag på en af de hyggelige restauranter, hvor du kan smage de lokale specialiteter.

Fine badebugter

I Cala Ratjada er der mange butikker og indbydende restauranter, tapasbarer og caféer. Ellers er kyststrækningen mest kendt for sine fine strande og badebugter med krystalklart vand. Gå en tur langs havet nord for havnen, til du når den lille bugt Cala Gat. Der findes også andre strande at vælge imellem - f.eks. Cala Agulla, Playa de Son Moll, Cala Mesquida og Cala Mesquida.

Hoteller med god beliggenhed

De fleste af Spies' hoteller ligger i uforstyrrede omgivelser i selve Cala Ratjada, i bekvem afstand til både stranden og nattelivet.

Skræddersyede rejser til Cala Ratjada

Spies tilbyder rejser til Cala Ratjada med rutefly, og du bestemmer dermed selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du har flere gode hoteller at vælge imellem, og du er velkommen til at benytte vores rejsemålsservice, ligesom du nemt kan leje en bil i et par dage af ferien. Kort sagt: Du kan skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Valgfri rejselængde
  • Lokale restauranter
  • Lejebiler til gode priser

Spies' gæster om Cala Ratjada

Find din rejse til Cala Ratjada