Se hoteller (5)

Rejser til Cala Mayor

I Cala Mayor kan du bo luksuriøst ved stranden, tæt på Palmas udbud af kultur, shopping og restauranter.
Cala Mayor er velegnet til dig, der vil bo tæt på Palma, men stadig gerne vil have stranden lige uden for døren. Byen er et af Mallorcas ældste ferieområder og populær blandt såvel feriegæster som spanierne selv. Den ca. 250 m lange strand er velholdt og afskærmet fra det åbne hav. Her er fint hvidt sand og klart vand. Langs hovedgaden Joan Miró er der mange restauranter, hvor du kan smage forskellige spanske og mallorcinske retter - perfekt til en afslappet frokost eller en romantisk middag med havudsigt. I Cala Mayor ligger også det berømte Miró-museum, og i nærliggende Marivent ligger den spanske kongefamilies sommerresidens.

Tag bussen til Palma

Vil du gerne have en pause fra sol, strand og vand, tager det kun ca. 20 minutter med bus - eller 5 minutter i taxi - at komme ind til Palma. Her venter et overdådigt udbud af shopping, kultur, barer, caféer, restauranter og et natteliv, som i sommerhalvåret går for at være et af Europas bedste. Husk at besøge den imponerende gotiske katedral, som er byens vartegn, og gå heller ikke gå glip af at smage ægte mallorcinske tapas med pølser, oste, oliven og hvidløgsristede champignoner i de små stræder i den gamle bydel.

Luksushoteller i Cala Mayor

Når du holder ferie i Cala Mayor, kan du bo på et af vores allerbedste hoteller på Mallorca, Nixe Palace, som er et klassisk luksushotel beliggende tæt på stranden og med høj standard, hvad angår service og faciliteter. Efter en tur til Palma kan du for eksempel slå dig ned med en kold drink i pianobaren eller på en af hotellets terrasser med fin udsigt over Palmabugten.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Fin sandstrand
  • Hoteller med gratis wi-fi
  • Lokale restauranter
  • Rejser året rundt
  • Populære hoteller

Spies' gæster om Cala Mayor

Find din rejse til Cala Mayor