Se hoteller (5)

Rejser til Cala Mayor

I Cala Mayor kan du bo luksuriøst ved stranden, tæt på Palmas udbud af kultur, shopping og restauranter.
Cala Mayor er velegnet til dig, der vil bo tæt på Palma, men stadig gerne vil have stranden lige uden for døren. Byen er et af Mallorcas ældste ferieområder og populær blandt såvel feriegæster som spanierne selv. Den ca. 250 m lange strand er velholdt og afskærmet fra det åbne hav. Her er fint hvidt sand og klart vand. Langs hovedgaden Joan Miró er der mange restauranter, hvor du kan smage forskellige spanske og mallorcinske retter - perfekt til en afslappet frokost eller en romantisk middag med havudsigt. I Cala Mayor ligger også det berømte Miró-museum, og i nærliggende Marivent ligger den spanske kongefamilies sommerresidens.

Tag bussen til Palma

Vil du gerne have en pause fra sol, strand og vand, tager det kun ca. 20 minutter med bus - eller 5 minutter i taxi - at komme ind til Palma. Her venter et overdådigt udbud af shopping, kultur, barer, caféer, restauranter og et natteliv, som i sommerhalvåret går for at være et af Europas bedste. Husk at besøge den imponerende gotiske katedral, som er byens vartegn, og gå heller ikke gå glip af at smage ægte mallorcinske tapas med pølser, oste, oliven og hvidløgsristede champignoner i de små stræder i den gamle bydel.

Luksushoteller i Cala Mayor

Når du holder ferie i Cala Mayor, kan du bo på et af vores allerbedste hoteller på Mallorca, Nixe Palace, som er et klassisk luksushotel beliggende tæt på stranden og med høj standard, hvad angår service og faciliteter. Efter en tur til Palma kan du for eksempel slå dig ned med en kold drink i pianobaren eller på en af hotellets terrasser med fin udsigt over Palmabugten.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Fin sandstrand
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • Lokale restauranter
 • Rejser året rundt
 • Populære hoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala Mayor

Strand
Den cirka 250 meter lange strand i Cala Mayor har fint hvidt sand og klart vand. Stranden er velplejet og afskærmet fra det åbne hav - og så er den belønnet med det Blå Flag, EU's udmærkelse til strande af høj standard. Nøjagtig som på de fleste andre strande ved Palmabugten er her ferskvandsbrusere og udlejning af liggestole og parasoller. Langs stranden ligger der også caféer, barer og restauranter. Vil du undgå at få sand mellem tæerne, kan du i stedet lægge dig ud på den lille klippeodde.

Strande i nærheden af Cala Mayor

De nærmeste større strande er: Illetas cirka 10 km, Playa de Palma cirka 15 km og Palma Nova cirka 15 km.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
Mellem stranden og hovedgaden Joan Miró i Cala Mayor ligger der et godt udvalg af både restauranter, caféer og barer. Kunne du tænke dig mere at vælge imellem, kommer du ind til Palma på blot 20 minutter med bus eller 5 minutter med taxi.

Restauranter

Mallorca har et stort udbud af restauranter - fra enkle madboder til gourmet - og selv om de fleste ligger i Palma, byder også Cala Mayor på et godt udvalg af varierede spisesteder.
I Cala Mayor findes både velbesøgte salsasteder og barer, og mange af de store hoteller tilbyder også dans til levende musik. Kunne du tænke dig et mere livligt natteliv, kan du tage til Palma Nova/Magaluf eller til Palma, som har et stort udbud af pubber, barer og natklubber.
Shopping
Shoppingmulighederne i Cala Mayor er, ligesom på mange andre af Mallorcas ferierejsemål, ret begrænsede med primært supermarkeder og souvenirbutikker. Kunne du tænke dig mere at vælge imellem, kommer du nemt med lokalbussen ind til Palma, hvor der findes både stormagasiner, små lokale butikker og markedshaller.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
Vil du spille padel i ferien, kan du gøre det på Pins Padel Club, som ligger i nærliggende Palma.

Cykling

Omgivelserne omkring Cala Mayor er velegnede til cykling på alle niveauer og byder på mange gode ruter af varierende sværhedsgrad. Du kan ofte få tips til gode cykeludlejere på dit hotel, og turistkontoret har kort med markerede cykelstier.

Golf

Der ligger flere gode golfbaner i Palmabugten. Den nærmeste golfbane ligger cirka 2 km vest for Cala Mayor og har 18 huller.

Læs mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Cala Mayor er et godt rejsemål, hvis du vil bo tæt på Palma og samtidig gerne have stranden lige uden for døren.

Western Water Park – Magaluf

Dette er et vandland med westerntema. Her er der vandrutsjebaner for både store og små, restauranter, grønne områder og souvenirbutikker. I vandlandet, som ligger lige uden for Magaluf, er der også et område til mindre børn.
Det berømte Miró-museum ligger i Cala Mayor, og både i Palma og længere inde på øen er der masser at se.

Klostret Lluc

Stort og smukt kloster, som nærmest udgør en lille by i sig selv. Klostret blev grundlagt i 1260 og ligger i Lluc på det nordvestlige Mallorca. Klostret har både en restaurant og et par butikker, og der er også mulighed for at overnatte. Der udgår desuden flere gode vandrestier herfra. Du kommer nemmest dertil i lejebil eller ved at deltage i en udflugt.

Inca

En gammel romersk by beliggende midt på øen. Inca er mest kendt for sit torsdagsmarked, som er det største og mest livlige marked på hele Mallorca. Her kan du købe frisk frugt og grønt fra de lokale bønder, men også lokalt håndværk, smukke souvenirer og ikke mindst lædervarer er her masser af. Inca er kendt som læderindustriens højsæde på Mallorca, så hvis du vil købe en lækker jakke eller en taske med hjem, er det her, du skal slå til. Når sulten melder sig, kan du gå ombord i de spændende retter på tapasbarerne i den gamle bykerne. Her kan du smage typiske mallorcinske specialiteter i et autentisk miljø. Kør hertil i lejebil eller bus/tog fra stationen ved Placa Espanya.

Puerto Portals

Øens mest luksuriøse lystbådehavn beliggende mellem Palma og Palma Nova byder på både butikker og trendy udeserveringer.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Cala Mayor går der busser til Palma flere gange i timen, og det er også let at tage offentlig transport langs kysten til blandt andet Illetas. Du kan som regel få aktuelle køreplaner på turistkontoret eller dit hotel.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala Mayor

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Meget trafikeret område i udkanten af by. Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober. Vi tager forbehold for ændringer i udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Cala Mayor i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Cala Mayor året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Cala Mayor. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra ca. 40 minutter til 1 time (ca. 15 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Cala Mayor
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.