Se hoteller (5)

  Rejser til Puerto de Pollensa

  Puerto de Pollensa er en rolig og charmerende by med en afslappet atmosfære.
  Puerto de Pollensa er en af Mallorcas smukkeste og mest "spanske" feriebyer. Når du rejser hertil, bliver du mødt af et afslappet og roligt tempo, og selv om byen har været et populært rejsemål siden 60'erne, er den ikke særlig turistet. Byens centrum er malerisk og velholdt, og hotelkomplekserne er naturligt integreret med de oprindelige bygninger. Stranden i byen er cirka 1 km lang og meget velholdt. Her har du mulighed for at leje liggestole og parasoller, og der tilbydes et stort udbud af aktiviteter som f.eks. volleyball, windsurfing og vandcykler. Langs med stranden løber en strandpromenade med palmer, og både her og i den gamle bydel oven for havnen ligger der mange restauranter, caféer og barer, som serverer mallorcinsk og international mad. Her findes også en hel del små butikker, som sælger souvenirs, sko og tøj.

  Pollensa - den romerske by

  I områderne omkring Puerto de Pollensa er der masser at opleve for den naturinteresserede. Begiv dig ud på vandretur langs en af de fine stier eller lej en bil og udforsk øen. 5 km inde i landet ligger en af Mallorcas mest velbevarede byer, Pollensa, som har aner tilbage til romertiden. Et besøg hertil er et must! Gå en tur i de snoede stræder, hvor maleriske gule huse med grønne skodder ligger side om side. I nærheden findes også flere badebugter samt den smukke halvø Formentor, hvis hvide strand og naturskønne omgivelser lokker mange til i højsæsonen. Du kommer hertil med lejet bil eller badebåd fra havnen. Du kan endda bestille bilen samtidig med, at du bestiller rejsen. Så bliver det ikke nemmere.

  Skræddersy din rejse til Puerto Pollensa

  Når du skal rejse til Puerto Pollensa med Spies, kan du selv vælge, hvor længe du vil være væk, da vi også tilbyder rejser med rutefly. Samtidig kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller, du kan tage med på vores udflugter, og du har adgang til vores services. Kort sagt, du kan skræddersy din rejse, så den passer dig (fra tre dage og opad).
  Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Valgfri rejselængde
  • All Inclusive
  • Mange restauranter
  • Lejebiler til gode priser
  • Hoteller med gratis wi-fi

  Spies' gæster om Puerto de Pollensa

  Find din rejse til Puerto de Pollensa