Se hoteller (6)

  Rejser til Puerto de Pollensa

  Puerto de Pollensa er en rolig og charmerende by med en afslappet atmosfære.
  Puerto de Pollensa er en af Mallorcas smukkeste og mest "spanske" feriebyer. Når du rejser hertil, bliver du mødt af et afslappet og roligt tempo, og selv om byen har været et populært rejsemål siden 60'erne, er den ikke særlig turistet. Byens centrum er malerisk og velholdt, og hotelkomplekserne er naturligt integreret med de oprindelige bygninger. Stranden i byen er cirka 1 km lang og meget velholdt. Her har du mulighed for at leje liggestole og parasoller, og der tilbydes et stort udbud af aktiviteter som f.eks. volleyball, windsurfing og vandcykler. Langs med stranden løber en strandpromenade med palmer, og både her og i den gamle bydel oven for havnen ligger der mange restauranter, caféer og barer, som serverer mallorcinsk og international mad. Her findes også en hel del små butikker, som sælger souvenirs, sko og tøj.

  Pollensa - den romerske by

  I områderne omkring Puerto de Pollensa er der masser at opleve for den naturinteresserede. Begiv dig ud på vandretur langs en af de fine stier eller lej en bil og udforsk øen. 5 km inde i landet ligger en af Mallorcas mest velbevarede byer, Pollensa, som har aner tilbage til romertiden. Et besøg hertil er et must! Gå en tur i de snoede stræder, hvor maleriske gule huse med grønne skodder ligger side om side. I nærheden findes også flere badebugter samt den smukke halvø Formentor, hvis hvide strand og naturskønne omgivelser lokker mange til i højsæsonen. Du kommer hertil med lejet bil eller badebåd fra havnen. Du kan endda bestille bilen samtidig med, at du bestiller rejsen. Så bliver det ikke nemmere.

  Skræddersy din rejse til Puerto Pollensa

  Når du skal rejse til Puerto Pollensa med Spies, kan du selv vælge, hvor længe du vil være væk, da vi også tilbyder rejser med rutefly. Samtidig kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller, du kan tage med på vores udflugter, og du har adgang til vores services. Kort sagt, du kan skræddersy din rejse, så den passer dig (fra tre dage og opad).
  Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Valgfri rejselængde
  • All Inclusive
  • Mange restauranter
  • Lejebiler til gode priser
  • Hoteller med gratis wi-fi
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Puerto de Pollensa

  Strand
  I forbindelse med havnen i Puerto de Pollensa findes en pæn og velholdt, kilometerlang og relativt bred strand med lyst, fint sand og klart vand. Den er ikke specielt lavvandet, men her er heller ikke ekstremt dybt. Her kan du leje liggestole og parasoller samt prøve mange forskellige aktiviteter som volleyball, windsurfing og vandcykler. På den anden side af hovedvejen er der en legeplads, hvor de små kan hygge sig og have det sjovt. Langs stranden løber en strandpromenade, som er indrammet af palmer. Her finder du også udeserveringer, caféer og restauranter. Stranden fortsætter flere kilometer østpå mod Alcudia og bliver løbende smallere og vildere. Her ruller også bølger ind, som tiltrækker windsurfere og kitesurfere fra hele verden. Bølgerne trækker dog også søgræs ind på stranden, hvilket gør, at den ikke er særlig populær til solbadning. Her er hverken serveringssteder, vandsportsaktiviteter, toiletter eller udlejning af f.eks. liggestole og parasoller.

  Cala Formentor

  En lang, smal, børnevenlig og fin sandstrand med pinjetræer, der skygger dejligt, og klart og roligt vand. Her kommer alle typer af gæster, men først og fremmest folk, som er på udflugter med båd eller bil fra Puerto de Pollensa og Puerto de Alcudia. Mange lokale turister i weekenderne og i august måned. På stranden kan man leje liggestole og parasoller, og toiletter findes i tilknytning til de to restauranter ved stranden. Lej evt. en bil og besøg den smukke strand og fortsæt siden videre ud for enden af halvøen, hvor du kan opleve en utrolig smuk natur og en fin udsigt.
  Læs mere om strande på Mallorca.
  Mad, drikke og natteliv
  Puerto de Pollensa har et godt udbud af restauranter, og de fleste er små og hyggelige med ægte spansk charme og atmosfære. De fleste restauranter, caféer og barer findes langs strandpromenaden og i de ældre kvarterer omkring havnen. Har du lyst til at begive dig lidt længere væk, kan vi anbefale Alcudia, som har et stort udvalg af restauranter.

  Mallorcas vine

  Fordi produktionen af mallorcinsk vin er så lille, og vinene så specielle, hedder det sig, at Mallorca har de bedste vine, du aldrig har smagt. På trods af dette har denne forholdsvis lille ø flere varemærkebeskyttede betegnelser, blandt andet to 'Denominació d'Origen'. Et godt sted at prøvesmage vin er i Binissalem, som ligger omtrent halvvejs mellem Palma og Alcudia.
  Nattelivet i Puerto de Pollensa er fredeligere end i nabobyen Puerto de Alcudia. Aftenerne kan tilbringes på et af de mange udendørs serveringssteder langs strandpromenaden, hvor du kan kigge på folkelivet og nyde havudsigten over en drink. Her er et ganske godt udvalg af barer med dansegulv, og mange hoteller arrangerer også forskellige typer af underholdning.
  Shopping
  I Puerto de Pollensa er der et blandet udvalg af butikker og turistbutikker. Strandvejen og gaderne rundt omkring plazaen er hovedstrøgene, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder. Der afholdes også et marked hver onsdag i Puerto Pollensa. De bedste shoppingmuligheder til de bedste priser finder du dog inde i Palma. Fra Puerto de Pollensa afgår der bus flere gange om dagen.

  Marked

  Hver tirsdag og søndag afholdes der marked i Alcudias gamle bydel. Hvis du vil opleve et af de største markeder på Mallorca, så skal du tage til Inca om torsdagen. Hver onsdag afholdes der sædvanligvis også marked på torvet i Puerto de Pollensa.

  Supermarkeder

  Bor du på lejlighedshotel, er det en god ide at handle stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder, hvor priserne lave og udvalget større end i minimarkederne på hotelområdet.
  Læs mere om shopping på Mallorca.
  Sport og træning
  Puerto de Pollensa er et godt rejsemål for dig, der gerne vil have en aktiv ferie. Langs stranden tilbydes forskellig vandsport som vandski, jetski og vandski, og der er også mulighed for at leje surfbræt og små sejlbåde.

  Vandring i Puerto de Pollensa

  Mallorca er en drøm for vandrere, og i området omkring Puerto de Pollensa er der flere populære vandreruter, blandt andet disse tre:

  1. Fra Puerto de Pollensa over bjerget til den lille fiskerby Cala San Vicente. Ruten tager cirka to timer tur-retur og regnes for at være let.

  2. Fra Pollensa til det gamle kloster Puig de Maria, som ligger 333 meter over havet og byder på smuk udsigt over Pollensa og Formentorhalvøen. Der er en parkeringsplads ved hovedvejen Pollensa–Palma, hvorfra en gangsti fører op til klostret, hvor der findes et godt picnicområde, en bar og restaurant, en souvenirbutik, toiletter og sågar overnatningsmuligheder. Vandringen tager knap to timer tur-retur.

  3. Fra Puerto de Pollensa over bjerget til Valle Boquer, 'Rosmarindalen'. På skråningen bag hotel Oro Playa ligger en gård, og selv om det er privat ejendom, er man velkommen til at åbne lågen og krydse området. Husk at lukke lågen efter dig, og følg de skiltede regler. Dalen er meget smuk og frodig, så medbring gerne en picnickurv. Turen tager cirka halvanden time tur-retur.

  På turistkontoret kan du få kort over flere vandreruter samt mere information. Da der kan være stejlt og glat langs visse af vandrestierne, er det en god idé at være iført sko med skridsikre såler.

  Cykling

  Omgivelserne omkring Puerto de Pollensa byder på optimale forhold til cykling med både varieret terræn og smuk natur, og mange professionelle cykelryttere tager til øen om foråret for at varme op til sæsonen. Der findes flere fine cykelstrækninger i området - spørg gerne på hotellet eller turistkontoret om tips til cykeludlejere og gode ruter.

  Dyking i Puerto de Pollensa

  Nogle af Mallorcas bedste dykkersteder ligger langs øens nordkyst, og Scuba Mallorca tilbyder både dykkerkurser og endagsudflugter.

  Kitesurfing og SUP

  Puerto de Pollensa er et godt udgangspunkt for kitesurfing og SUP. Pura Vida Mallorca tilbyder undervisning i kitesurfing og SUP samt udlejning af kiteudstyr og SUP-bræt.

  Yoga

  Vil du dyrke yoga i ferien, kan du i Puerto Pollensa deltage i yogalektioner ved havet. Du kan også dyrke yoga på et SUP-bræt eller bestille privatundervisning. Læs mere her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Puerto Pollensa-området byder på mange oplevelser for de naturinteresserede; her findes blandt andet fine vandrestier.
  Fem kilometer inde i landet ligger den velbevarede by Pollensa, som har aner tilbage til Romerriget og byder på hyggelige smalle gader og charmerende huse med grønne skodder.
  Udflugter
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
  Læs mere om udflugten
  Alcudia Sea Explorer
  Alcudia Sea Explorer
  Gå ikke glip af chancen for at opleve Mallorcas smukke natur med motorbåd! I år tilbyder vi tre forskellige ture.
  Læs mere om udflugten
  Den klassiske grottetur
  Den klassiske grottetur
  En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører.
  Læs mere om udflugten
  Båd- og vandretur
  Båd- og vandretur
  Oplev smukke Mallorca både på havet og til fods. Halvdagsudflugt fra Puerto de Pollensa til Formentor-halvøen, hvor vi vandrer. En skøn dag med både sejlads, vandring i flot natur og intim stemning på båden, som kun har plads til 12 personer. Frokost med drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Mallorca - kontrasternes ø
  Mallorca - kontrasternes ø
  En dag, hvor du oplever Mallorcas spændende kontraster, det lokale liv, den fantastiske natur, religionen og derudover også smager øens gode vin og delikate tapas. Vinsmagning og lettere form for tapas indgår.
  Læs mere om udflugten
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
  Læs mere om udflugten
  Solopgang og delfiner
  Solopgang og delfiner
  Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
  Læs mere om udflugten
  Valldemossa og Sollér med Purowool
  Valldemossa og Sollér med Purowool
  Tag med os til nogle af Mallorcas virkelige højdepunkter! Med Purowool får du en fin præsentation, hvor der også bydes på morgenmad inden udflugten. Alt sammen til en reduceret pris! Udflugten køres i perioden april-september og kan kun bestilles på rejsemålet.
  Læs mere om udflugten
  Valdemossa og Soller
  Valdemossa og Soller
  Tag med til to af Mallorcas virkelige højdepunkter. Øens måske mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
  Læs mere om udflugten
  Klassisk grottetur med Purowool
  Klassisk grottetur med Purowool
  En hel dag med underjordisk mystik, besøg i den charmerende by Porto Cristo og prøvesmagning af nogle af øens klassiske likører. Hos Purowool får du en præsentation og bydes på morgenmad inden udflugtens start. Alt til nedsat pris! Udflugten kan kun bestilles på rejsemålet.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Der er flere måder at komme til og fra Puerto Pollensa på.

  Busser

  Puerto de Pollensa har gode busforbindelser til Alcudia, Palma og andre dele af øen. Køreplaner kan som regel fås på hotellerne eller turistkontoret.

  Taxi

  Inde i Puerto de Pollensa anvendes taxameter. Uden for byen gælder faste priser. Taxichaufførerne skal fremvise en fast prisliste, hvis kunden efterspørger det. Drikkepenge afrundes opad. Taxistationen ligger ved hovedrundkørslen.

  Bådture

  Fra havnen i Puerto de Pollensa afgår der flere forskellige både hver dag, bl.a. til Formentorhalvøen. Visse af dem har glasbund, så du kan kigge på livet under havoverfladen, mens båden glider afsted langs den smukke nordkyst.

  Scooter

  Der er mange scooterudlejninger i Puerto de Pollensa. Vær opmærksom på, at hjelm er obligatorisk.

  Cykel

  Puerto de Pollensa er en perfekt cykelby, idet den er så flad. Cykler kan lejes flere steder. Spørg på dit hotel hvilken cykeludlejer, der ligger nærmest.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Puerto de Pollensa

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Her findes en bank samt hæveautomater, bl.a. langs strandpromenaden. Kreditkort accepteres i vid udstrækning.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Ironman og cykelløb

  Hvert år finder tre store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca:

  29/4 2023: Cykelløbet Mallorca 312
  13/5 2023: Halv Ironman og Ironman

  På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

  Øvrigt

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Pollensa i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Puerto de Pollensa året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Pollensa. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time til 1 time og 30 minutter (ca. 60 km) alt efter trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører som regel via Alcudia. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Puerto de Pollensa
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.