Se hoteller (6)

Rejser til Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa er en rolig og charmerende by med en afslappet atmosfære.

Puerto de Pollensa er en af Mallorcas smukkeste og mest "spanske" feriebyer. Når du rejser hertil, bliver du mødt af et afslappet og roligt tempo, og selv om byen har været et populært rejsemål siden 60'erne, er den ikke særlig turistet. Byens centrum er malerisk og velholdt, og hotelkomplekserne er naturligt integreret med de oprindelige bygninger. Stranden i byen er cirka 1 km lang og meget velholdt. Her har du mulighed for at leje liggestole og parasoller, og der tilbydes et stort udbud af aktiviteter som f.eks. volleyball, windsurfing og vandcykler. Langs med stranden løber en strandpromenade med palmer, og både her og i den gamle bydel oven for havnen ligger der mange restauranter, caféer og barer, som serverer mallorcinsk og international mad. Her findes også en hel del små butikker, som sælger souvenirs, sko og tøj.

Pollensa - den romerske by

I områderne omkring Puerto de Pollensa er der masser at opleve for den naturinteresserede. Begiv dig ud på vandretur langs en af de fine stier eller lej en bil og udforsk øen. 5 km inde i landet ligger en af Mallorcas mest velbevarede byer, Pollensa, som har aner tilbage til romertiden. Et besøg hertil er et must! Gå en tur i de snoede stræder, hvor maleriske gule huse med grønne skodder ligger side om side. I nærheden findes også flere badebugter samt den smukke halvø Formentor, hvis hvide strand og naturskønne omgivelser lokker mange til i højsæsonen. Du kommer hertil med lejet bil eller badebåd fra havnen. Du kan endda bestille bilen samtidig med, at du bestiller rejsen. Så bliver det ikke nemmere.

Skræddersy din rejse til Puerto Pollensa

Når du skal rejse til Puerto Pollensa med Spies, kan du selv vælge, hvor længe du vil være væk, da vi også tilbyder rejser med rutefly. Samtidig kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller, du kan tage med på vores udflugter, og du har adgang til vores services. Kort sagt, du kan skræddersy din rejse, så den passer dig (fra tre dage og opad).

Tips og nyttig info
 • Hoteller på stranden
 • Valgfri rejselængde
 • All Inclusive
 • Mange restauranter
 • Lejebiler til gode priser
 • Hoteller med gratis wi-fi
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Puerto de Pollensa

Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Strand
I tilknytning til havnen i Puerto de Pollensa findes en pæn og velholdt, kilometerlang og relativt bred strand med lyst, fint sand og klart vand. Den er ikke specielt lavvandet, men her er heller ikke ekstremt dybt. Her kan du leje liggestole og parasoller samt prøve mange forskellige aktiviteter som volleyball, windsurfing og vandcykler. På den anden side af hovedvejen er der en legeplads, hvor de små kan hygge sig og have det sjovt. Langs stranden løber en strandpromenade, som er indrammet af palmer. Her finder du også udeserveringer, caféer og restauranter. Stranden fortsætter flere kilometer østpå mod Alcudia og bliver løbende smallere og vildere. Her ruller også bølger ind, som tiltrækker windsurfere og kitesurfere fra hele verden. Bølgerne trækker dog også søgræs ind på stranden, hvilket gør, at den ikke er særlig populær til solbadning. Her er hverken serveringssteder, vandsportsaktiviteter, toiletter eller udlejning af f.eks. liggestole og parasoller.

Cala Formentor

En lang, smal, børnevenlig og fin sandstrand med pinjetræer, der skygger dejligt, og klart og roligt vand. Her kommer alle typer af gæster, men først og fremmest folk, som er på udflugter med båd eller bil fra Puerto de Pollensa og Puerto de Alcudia. Mange lokale turister i weekenderne og i august måned. På stranden kan man leje liggestole og parasoller, og toiletter findes i tilknytning til de to restauranter ved stranden. Lej evt. en bil og besøg den smukke strand og fortsæt siden videre ud for enden af halvøen, hvor du kan opleve en utrolig smuk natur og en fin udsigt.

Sol og strand på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Pollensa i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Puerto de Pollensa året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Pollensa. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra ca. 1 time til 1 time og og 30 minutter (ca. 60 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører som regel via Alcudia. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
I Puerto de Pollensa er der mange dejlige restauranter at vælge mellem. De fleste er små og hyggelige med ægte spansk charme og atmosfære. Den største koncentration af restauranter, caféer og barer finder du på strandpromenaden og i de ældre kvarterer på havnen. Vil du udforske områdets udvalg af restauranter, kan Alcudia anbefales.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Pa amb Oli

En regional udgave af den internationalt kendte bruschetta og en favoritsnack på hele Mallorca. Den består af en skive brød, som gnides med tomat, dryppes med olivenolie og strøs med salt. Pålægget kan være alt muligt; måske lidt ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

Suppe baseret på grøntsager, kød og brød, som spises med gaffel. Retten står ofte under forretterne på menukortet, men med lidt brød som tilbehør kan den udgøre en let middag.

Frit mallorquí

En slags biksemad med bl.a. lever og fennikel - kan af og til være stærkt krydret.

Tumbet

Friterede grøntsager med tomatsauce. Præcis hvilke grøntsager der anvendes i retten, afhænger af udvalget.

Caragols

er snegle, som koges i egen skal og serveres med hvidløgsmayonnaise.

Llom amb Col

En gryderet med svinekød og hvidkål som hovedingredienser. Mættende og dejlig varm, hvis vejret er lidt køligt.

Porcella

Grillet pattegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, der fremstilles af svinekød. Pølsen er mild, men fuld af smag og rød pga. krydderierne. Den kan serveres grillet eller som pålæg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, som fås i forskellige størrelser og med forskelligt fyld.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Cava

Spansk mousserende vin kaldes cava og kan sagtens konkurrere i smag og især i pris med champagne.

Sangria

En forfriskende drik, som først og fremmest forbindes med Spanien er den populære sangria. Den er baseret på vin, frugt, sukker og en variation af stærkere alkohol. Sangria serveres oftest i en karaffel.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
Nattelivet i Puerto de Pollensa er roligere end i nabobyen Puerto de Alcudia. Aftenerne kan tilbringes på et af de mange udendørs serveringssteder på strandpromenaden. Her kan du nyde en drink, kigge på folkelivet eller nyde havudsigten. Her er et fint udvalg af barer samt et diskotek, hvis man får lyst til, at der skal ske lidt mere. Mange hoteller arrangerer også forskellige typer af underholdning.
Shopping
I Puerto de Pollensa er der et blandet udvalg af butikker og turistbutikker. Strandvejen og gaderne rundt omkring plazaen er hovedstrøgene, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder. Der afholdes også et marked hver onsdag i Puerto Pollensa. De bedste shoppingmuligheder til de bedste priser finder du dog inde i Palma. Fra Puerto de Pollensa afgår der bus flere gange om dagen.

Marked

Hver tirsdag og søndag afholdes der marked i Alcudias gamle bydel. Hvis du vil opleve et af de største markeder på Mallorca, så skal du tage til Inca om torsdagen. Hver onsdag afholdes der sædvanligvis også marked på torvet i Puerto de Pollensa.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god ide at handle stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Her er priserne lave og udvalget større. De har normalt åbent mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 22.00 og søndag frem til kl. 14.00 i turistsæsonen. De fleste lejlighedshoteller har små minimarkeder inde på området, men her er det væsentligt dyrere at handle.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Marked på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer har deres eget marked en eller et par dage om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og her kan du finde alt mellem himmel og jord. Frugt, grøntsager, husgeråd, tøj, sko og indimellem også levende dyr!

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Aktiviteter og seværdigheder
I og omkring Puerto de Pollensa er der et godt udvalg af aktiviteter som tennis, ridning, vandring og forskellige vandsportsaktiviteter. I området finder du også en golfbane med 9 huller.

Vandreture i Puerto de Pollensa

Mallorca er en drøm for vandrere. I området rundt omkring Puerto de Pollensa er der flere populære vandrestier. Bl.a. følgende tre:

1. Fra Puerto de Pollensa over bjerget til den lille fiskerby Cala San Vicente
Turen tager ca. to timer frem og tilbage og anses for at være let at gå.

2. Fra Pollensa by til det gamle kloster Puig de Maria 333 m over havet
Fra toppen har du en vidunderlig udsigt ud over Pollensa og Formentorhalvøen. Den er besværet værd for dig, der sætter pris på naturskønne omgivelser. Der er en parkeringsplads ved hovedvejen Pollensa – Palma, hvorfra en gangsti fører op til klostret. Her venter et godt picnicsted, bar og restaurant, souvenirbutik, toiletter og til og med overnatningsmuligheder. Turen tager knap to timer frem og tilbage.

3. Fra Puerto de Pollensa over bjerget til Valle Boquer, 'Rosmarindalen'
På skråningen bag hotel Oro Playa ligger der en gård. Til trods for at der står privat ejendom, er man velkommen til at gå gennem lågen og krydse den private jord. Glem ikke at lukke lågen og følg de regler, som står anført på skiltene. Dalen er meget smuk, og naturen er vild. Medbring picnickurv! Turen tager ca. 1½ time frem og tilbage.

For kort og mere information, kontakt turistinformationen. Husk sko med grove såler, da visse strækninger kan være stejle.

Cykling i Puerto de Pollensa

Landskabet omkring Puerto de Pollensa er perfekt til cykling. I perioden fra februar til maj kommer der horder af professionelle cykelryttere hertil fra hele Europa for at træne og varme op før sæsonen. Her er mange gode ruter. Spørg på turistinformationen eller på dit hotel om information om nærmeste cykeludlejning. De kan sædvanligvis også hjælpe til med kort og gode tips til ruter.

Dykning i Puerto de Pollensa

Langs Mallorcas nordkyst ligger nogle af øens bedste dykkersteder. I området finder du flere dykkerskoler, som tilbyder flere kurser og dagsudflugter.

Vandsport i Puerto de Pollensa

Langs Pollensas strand kan du prøve forskellige vandsportsaktiviteter, herunder jetski og vandcykler. Du kan også leje surfbræt og mindre sejlbåde.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Busser

Puerto de Pollensa har gode busforbindelser til Alcudia, Palma og andre dele af øen. For nøjagtige busplaner, spørg på hotellet eller i turistinformationen.

Taxi

Inde i Puerto de Pollensa anvendes taxameter. Uden for byen gælder faste priser. Taxichaufførerne skal fremvise en fast prisliste, hvis kunden efterspørger det. Drikkepenge afrundes opad. Taxistationen ligger ved hovedrundkørslen.

Bådture

Fra havnen i Puerto de Pollensa afgår der flere forskellige både hver dag, bl.a. til Formentorhalvøen. Visse af dem har glasbund, så du kan kigge på livet under havoverfladen, mens båden glider afsted langs den smukke nordkyst.

Scooter

Der er mange scooterudlejninger i Puerto de Pollensa. Husk hjelm - den er obligatorisk. Politiet gennemfører af og til spirituskontrol.

Cykel

Puerto de Pollensa er en perfekt cykelby, idet den er så flad. Cykler kan lejes flere steder. Spørg på dit hotel hvilken cykeludlejer, der ligger nærmest.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Puerto de Pollensa

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Her findes en bank samt hæveautomater, bl.a. langs strandpromenaden. Kreditkort accepteres i vid udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Ironman og cykelløb

Hvert år finder to store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca: Ironman den 10. oktober 2021 og 14. maj 2022 samt cykelløbet Mallorca 312 den 24. oktober 2021 og 30. april 2022. På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Rejs med børn
Puerto de Pollensa er et godt rejsemål for børnefamilier, selv om den ikke rigtig kan måle sig med nabobyen Alcudia. Der findes flere gode lejlighedshoteller, området er roligt med moderat trafik, og stranden er ret lavvandet. Bleer kan købes på apoteket og i velassorterede levnedsmiddelbutikker.

Legepladser

Mange af de større lejlighedshoteller har egen legeplads af varierende standard. Der er også en god offentlig legeplads ved stranden lige over for politistationen.

Strande

Stranden i Puerto de Pollensa er ikke lige så lavvandet som den i Playa de Alcudia, men her er heller ikke ekstremt dybt. Vandet er for det meste roligt inde i bugten, men der kan forekomme bølger. Sandet, som er blødt og finkornet, egner sig godt til at bygge sandslotte med.

Restauranter

De allerfleste restauranter i Puerto de Pollensa har internationale retter på menukortet med mad, der egner sig til de små. Mange restauranter tilbyder også specielle børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Udflugter
Solopgang og delfiner
Solopgang og delfiner
Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten
En dag på havet - katamaranen Anacaona
En dag på havet - katamaranen Anacaona
Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Den klassiske grottetur
Den klassiske grottetur
En hel dag med underjordisk mystik, præsentation hos vores samarbejdspartner Purowool og et besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører. Morgenmad indgår.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Puerto de Pollensa
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.