Se hoteller (2)

Rejser til Cala San Vicente

I Cala San Vicente venter en terrasse ved havet og god mad - hvad mere behøver man?

Cala San Vicente på Mallorcas nordkyst er en af øens mindste og mest fredfyldte feriebyer. Den er bygget op omkring de små strande i en af bjergkæden Sierra de Tramuntanas dalstrøg, men den er stadig forholdsvis ukendt blandt turister. Cala San Vicente er perfekt for dig, der søger en afslappende ferie med fred og ro, og du kommer formentlig ikke til at ville bevæge dig væk fra dette skønne sted, når du først er kommet hertil. Hvis du er interesseret i at smage den lokale kokkekunst, kan du vælge mellem en håndfuld gode restauranter, som alle er et besøg værd. Vil du have muligheden for at variere dine ferieoplevelser, kan du hurtigt tage en taxi eller bus ind til Puerto de Pollensa, som byder på et mere aktivt byliv med flere forretninger, markeder, restauranter og tapasbarer at vælge mellem.

Cala San Vicente uden børn

Skal du rejse uden børn, har vi flere gode alternativer i Cala San Vicente. På hotel Hotel Niu bor og spiser du godt, og du kan slappe af på hotellets terrasse til lyden af bølgeskvulp - måske med en god bog i hånden. Du kan også vælge at bo på det unikke hotel La Moraleja, som tidligere var en privat herregård, men i dag er et luksushotel med sin helt egen stil. Hyggeligt, stemningsfuldt og elegant på samme tid.

Tag ud på egen hånd

Fra Cala San Vicente er det let at rejse rundt på dine egne eventyr, både korte og længere. Hvorfor ikke bestille en udlejningsbil et par dage? Så kan du hurtigt køre op i Tramuntanabjergene og nyde naturen, udforske Mallorcas vindistrikt eller besøge et af øens mange markeder. Hvis du ikke gider at bruge din dyrebare ferietid på at finde et udlejningsfirma, kan du passende bestille bilen hjemmefra sammen med rejsen. Så ved du, at den er klar, når du har brug for den, så du kan bruge tiden på at nyde din ferie.

Tips og nyttig info
 • Lejebiler til gode priser
 • Hoteller på stranden
 • Meget tilfredse gæster
 • Lokale restauranter
 • Hoteller for voksne
 • Fin sandstrand
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala San Vicente

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Strand
I Cala San Vicente er der tre små bugter med fint sand. Vandet her er turkisblåt og krystalklart. Bugterne er lettilgængelige for bilister og har faciliteter som barer, restauranter og hoteller. Den største strand hedder Cala Molins, og herefter følger de mindre Cala Clara og Cala Barques. Alle strandene ligger i nærheden af hinanden.

Sol og strand på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. Syv kilometer herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Mallorca fra marts til oktober.

Du kan desuden rejse til Mallorca hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Spies tilbyder rejser med rutefly til Cala San Vicente hele året.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Transport mellem Palma Lufthavn og Cala San Vicente foregår på egen hånd og indgår ikke i rejsens pris. Med lejebil eller taxi er køretiden fra lufthavnen til dit hotel ca. 1 time og 30 minutter (ca. 65 km).

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
I Cala San Vicente finder du en række restauranter. Ønsker du et større udvalg af både mad og drikke, kan du tage til Puerto Pollensa eller Alcudia. Til Puerto Pollensa kører der bus og taxi.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Foruden de internationale retter på restauranternes menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30 til 15.30 og kl. 20 til 24, men eftersom hele Mallorca er tilpasset efter turisterne, har de fleste restauranter på turistrejsemålene åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges selv af gæsterne.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Pa amb Oli

En regional udgave af den internationalt kendte bruschetta og en favoritsnack på hele Mallorca. Den består af en skive brød, som gnides med tomat, dryppes med olivenolie og strøs med salt. Der er mange varianter af pålæg at vælge mellem; f.eks. ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

Suppe baseret på grøntsager, kød og brød, som spises med gaffel. Retten står ofte under forretterne på menukortet, men med lidt brød som tilbehør kan den udgøre en let middag.

Frit mallorquí

En slags biksemad med bl.a. lever og fennikel - kan af og til være stærkt krydret.

Tumbet

Friterede grøntsager med tomatsauce. Nøjagtig hvilke grøntsager, som anvendes i retten, afhænger af tilgangen til råvarer.

Caragols

snegle, som koges i egen skal og serveres med hvidløgsmayonnaise.

Llom amb Col

En gryderet med svinekød og hvidkål som hovedingredienser. Mættende og dejlig varm. hvis vejret er lidt køligt.

Porcella

Grillet pattegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, som fremstilles af svinekød. Pølsen er mild men med masser af smag og rød af krydderierne. Den kan serveres grillet eller som pålæg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, som findes i forskellige størrelser og med forskelligt fyld.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen benævnes Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen findes der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Cava

Spansk mousserende vin kaldes cava og kan sagtens konkurrere i smag og især i pris med champagne.

Sangria

Hvis man skal pege på en forfriskende drik, som ofte forbindes med Spanien, må det være den populære sangria. Den er baseret på vin, frugt, sukker og en variation af stærkere alkohol. Sangria serveres oftest på karaffel.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Ønsker du det, der svarer til den danske kaffe, bør du bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
I Cala San Vicente er en meget fredelig og stille by. Nattelivet består i høj grad af barer med livemusik og restauranter, men du kan selvfølgelig også sidde og hygge dig med en drink på hotelterrassen. For et større udvalg anbefaler vi Puerto Pollensa.
Shopping
I Cala San Vicente er der ikke særlig mange butikker. Et større shoppingudvalg finder du i Pollensa, som ligger ca. 8 km fra Cala San Vicente. Her afholdes også et lokalt marked hver søndag formiddag. Du kan tage til Pollensa med både taxi og bus.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder indretning og tøj. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og, ikke at forglemme, sko!
Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du finder det meste, eller C&A, som er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.
På turistrejsemålene har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage fra kl. 10 til 13 og kl. 16.30 til 20, lørdage kun om formiddagen og lukket på søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Marked på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer har deres eget marked en eller et par dage om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og her kan du finde alt mellem himmel og jord. Frugt, grøntsager, husgeråd, tøj, sko og indimellem også levende dyr!

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.
Aktiviteter og seværdigheder

Vandreture

Vandreture i de naturskønne områder rundt om Cala San Vicente er en oplevelse. Her bliver du mødt af en imponerende natur og smukke omgivelser. Husk sko med grove såler, da der er stejlt flere steder. For mere information og tips, kontakt os.

Golf

Ca. 20 km fra Cala San Vicente ligger en golfbane med 18 huller.

Mallorcas vestkyst

Mallorcas vestkyst regnes af mange for at være en af de smukkeste kyststrækninger ved Middelhavet. Bjergkæden Serra de Tramuntana byder på et utal af smukke udsigter med høje bjerge, dramatiske kløfter, grønne dale, tætte skove og duftende appelsin- og olivenplantager. Her er også masser af smukke byer og seværdigheder som f.eks. den gamle mallorcinske gård Son Marroig, som i dag er et museum. På denne kyststrækning ligger også klostret i Lluc samt de små, men kendte byer Fornalutx, Sóller, Deià, Valldemossa og Banyalbufar. Vil du nå at opleve alt dette på én ferie, er det en god idé at leje en bil.

Palma Sightseeingbus – Palma

Palma Sightseeingbus tager dig med på en oplevelsesrig, bekvem og informativ tur rundt i Palma. Der er som regel hovedtelefoner i busserne, hvor du får information om de seværdigheder, bussen passerer.

Teatro Romano og arkæologiske Pollentia i Alcudia

Teatro Romano er øens eneste bevarede amfiteater. Teatret ligger uden for Alcudias gamle bymure nogle kilometer fra kirken.

Formentorhalvøen

Formentorhalvøen er den smukke klippehalvø længst oppe i nord med stort set uberørt natur. Her finder du Playa de Formentor, en vidunderlig strand med en bred udsigt over Pollensabugten samt en lang række små klippebugter med fint sand og småsten. Den nemmeste måde at komme hertil er med færgen fra Puerto de Pollensa eller i bil.
Sådan kommer du omkring
Vi samarbejder med Avis, som er et af de biludlejningsfirmaer, der fungerer bedst her på øen. Takket være det gode samarbejde kan vi tilbyde kvalitetsbiler til gode priser. Du kan trygt leje bil gennem os og Avis. Du får en god forsikring og god service, så du er ordentligt dækket, hvis der sker noget. Bestil bilen hos os senest dagen inden du skal bruge den.

Fordele ved at leje gennem os:

• Rabat på Avis' ordinære priser
• Ubegrænset kilometerforbrug
• Selvrisikoregulering*

Avis' lejebiler er af meget høj standard og har en gennemsnitsalder på 12 måneder. Lejetiden regnes i hele døgn, hvilket vil sige, at en udlejningsdag er lige med 24 timer.

*Selvrisiko reduceres ved skader på bilen.

Bemærk:

• Avis tilbyder forskellige tilvalg som f.eks. ekstraforsikringer, barnesæde og GPS. Betales direkte til Avis.
• Bilen skal returneres med lige så meget benzin i tanken som ved afhentning.
• 'Fuel up front' er et valgfrit tilbud. Du forudbetaler for en fuld tank benzin og returnerer bilen med så tom tank som muligt. Eventuel overskydende benzin tilbagebetales ikke.
• Kørekort skal fremvises ved afhentning. Almindeligt dansk kørekort (kategori B) er godkendt til personbil
....
• De fleste lejebiler kræver blyfri benzin (sin plomo - grøn slange).
• Sikkerhedssele er obligatorisk.
• Følg samme færdselsregler som derhjemme - så kører du også lovligt her. I Spanien er det forbudt at tale i mobiltelefon under kørsel.
• Du skal være fyldt 21 år for at leje bil og have haft kørekort i mindst 1 år (ekstra pris opkræves af førere under 25 år).
• Ved eventuelle problemer med bilen er det ikke tilladt at stige ud af bilen på de spanske veje uden at bære den gule refleksvest! Vesten skal opbevares i kabinen.

Forsikringer:

• CDW - skadesforsikring
Sikrer at du er dækket, hvis bilen bliver beskadiget, og der kræves reparationer. Forsikringen er inkluderet i prisen. Der skal dog betales en selvrisiko.
• TP - tyveriforsikring
Sikrer at du er dækket, hvis bilen bliver stjålet. Der skal dog betales en selvrisiko. Forsikringen er inkluderet i prisen. Dækker ikke hvis bilen bliver stjålet, mens nøglen sidder i.

Ikke inkluderet
Forsikringerne aftales direkte med Avis
.... Disse er frivillige, men står ofte på lejekontrakten. Hvis du ikke ønsker ekstra forsikringer, beder vi dig informere Avis.

• Super CDW + TP - selvrisikoeliminering
Eliminerer lejerens selvrisiko ved skader på bilen eller ved tyveri af bilen.
Der skal dog betales en administrationsafgift. Spies' rejseforsikring dækker selvrisikoen med op til 10.000 kr.

• PAI - personlig ulykkesforsikring
Et supplement til din egen personlige ulykkesforsikring. Forsikringen omfatter såvel føreren som alle passagerer i bilen.
• Super PAI - personlig ulykkesforsikring
Det samme som PAI. Super PAI dækker dog et højere beløb samt tyveri af personlige ejendele og bagage.

Bilgruppe

Reservation af et bestemt bilmærke kan ikke garanteres, men du kan vælge mellem forskellige bilgrupper.

Gruppe A er små standardbiler, eksempelvis Ford Ka eller lignende.
Gruppe B er lidt større og bedre, eksempelvis Seat Ibiza eller lignende.
Gruppe C har bedre komfort og større motorkraft, eksempelvis Seat Leon eller lignende.

tip og gode råd

Vores Spies-guider er her for at gøre din ferie så vellykket, afslappet og inspirerende som muligt! Kom gerne til os, hvis du ønsker tips til interessante seværdigheder og udflugter eller rutebeskrivelser til de mange hemmelige oaser på øen. Vi tilfører gerne din ferie lidt ekstra guldkant med tips til de bedste restauranter, strande og shoppingmuligheder. Selvfølgelig forsøger vi også at besvare alle praktiske spørgsmål, som måtte opstå under din ferie her på øen.
Fra Cala San Vicente er der daglige busafgange til Puerto Pollensa og Alcudia.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at undersøge hvordan bussen kører. Husk på at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. For mere information kan du kontakte hotellets reception eller din Spies-guide.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her finder du også sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der findes også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor de holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter i henhold til fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller have tip og gode råd.
Her kan du læse mere om Spies' rejsemålsservice.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala San Vicente

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, priser m.m.
Rejs med børn
Cala San Vicente tiltrækker mange naturentusiaster. Rejser du med børn, bør du dog være opmærksom på, at hotellerne i dette område ikke altid er børnevenlige. De fleste hoteller har hverken børnepool eller legeplads. Stranden er stenet, og vandet bliver hurtigt dybt.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor følger information om ting, der er værd at gode at vide, samt nogle tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranter har internationale retter på menukortet, som er populære hos de mindste. Mange tilbyder også specielle børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der findes et begrænset antal højstole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) samt på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver samt de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Du bør bestille barnesædet samtidig med, at du reserverer bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder så bliv ikke overrasket, hvis dit eller dine børn overvinder sprogbarriererne i så høj grad, at du må bære dem derfra.
Find din rejse til Cala San Vicente