Se hoteller (1)

Rejser til Cala San Vicente

I Cala San Vicente venter en terrasse ved havet og god mad - hvad mere behøver man?
Cala San Vicente på Mallorcas nordkyst er en af øens mindste og mest fredfyldte feriebyer. Den er bygget op omkring de små strande i en af bjergkæden Sierra de Tramuntanas dalstrøg, men den er stadig forholdsvis ukendt blandt turister. Cala San Vicente er perfekt for dig, der søger en afslappende ferie med fred og ro, og du kommer formentlig ikke til at ville bevæge dig væk fra dette skønne sted, når du først er kommet hertil. Hvis du er interesseret i at smage den lokale kokkekunst, kan du vælge mellem en håndfuld gode restauranter, som alle er et besøg værd. Vil du have muligheden for at variere dine ferieoplevelser, kan du hurtigt tage en taxi eller bus ind til Puerto de Pollensa, som byder på et mere aktivt byliv med flere forretninger, markeder, restauranter og tapasbarer at vælge mellem.

Ferie uden børn

Skal du på voksenferie til Cala San Vicente, tilbyder Spies det komfortable hotel Hoposa Niu, hvor du kan slappe af på terrassen i en liggestol til lyden af bølgeskvulp.

Tag ud på egen hånd

Fra Cala San Vicente er det let at tage på opdagelse, og lejer du en bil i et par dage, kommer du bekvemt rundt i dit eget tempo. Kør f.eks. op i Tramuntanabjergene og nyd den smukke natur, udforsk Mallorcas vindistrikt eller besøg et af øens mange markeder. Bestil gerne bilen hjemmefra sammen med rejsen - så er den klar, når du har brug for den, og du slipper for at bruge dyrebar ferietid på at bestille den ved ankomsten.
Tips og nyttig info
  • Lejebiler til gode priser
  • Hoteller på stranden
  • Meget tilfredse gæster
  • Lokale restauranter
  • Fin sandstrand

Spies' gæster om Cala San Vicente

Find din rejse til Cala San Vicente