Se hoteller (1)

Rejser til Sa Coma

Sa Coma er det perfekte rejsemål til dig, der søger et bekvemt strandliv i lidt roligere omgivelser.
Sa Coma er en fredeligere nabo til feriebyen Cala Millor og den lidt mindre S'Illot. Her har du perfekte forudsætninger for en afslappende ferie. Langs strandpromenaden finder du et tilpas stort udvalg af butikker, barer, caféer og restauranter med smagfulde mallorcinske specialiteter på menuen. Det er svært at sige hvorfor, men det er som om, nyfangede fiskespecialiteter bare smager endnu bedre, når man sidder og drømmer sig væk i havudsigten. Sa Coma er ikke kendt for sit natteliv, men der er dog en række barer, hvor du kan tilbringe en hyggelig aften. Skal der skrues lidt op for tempoet, kan du nemt tage minitoget fra Sa Coma til Cala Millor. I Sa Coma kan du også besøge friluftsområdet Punta de n'Amer, som egner sig godt til vandre- og cykelture.

Børnevenlige strande

Den fine og omkring 1 km lange sandstrand i Sa Coma er lavvandet og passer derfor godt til badeglade børnefamilier. Strandpromenaden er desuden bilfri, så her kan du trygt lade børnene løbe frit omkring. Flere af vores hoteller tilbyder All Inclusive, som altid er et hit hos børn - og du behøver hverken at røre en finger eller dykke dybt i tegnebogen, hver gang børnene skal have en is eller noget kold at drikke.

Skræddersy din rejse

Spies tilbyder både klassiske charterrejser og fleksible billetter med rutefly til Sa Coma. Det betyder, at du kan bestille lige den rejse, der passer til dig og din kalender. Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen, så du kan køre rundt på øen og finde dine egne ferieoaser.
Tips og nyttig info
  • Fin sandstrand
  • Børnevenlige strande
  • All Inclusive
  • Lokale restauranter
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Sa Coma

Find din rejse til Sa Coma