Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe jer

Kontakt Spies' gruppeafdeling

Ring til os (hverdage 10-12): 70 70 10 51
Send en e-mail: grupper@spies.dk

Vores eksperter i grupperejser er klar med inspiration til jeres næste rejse, og vi kan skræddersy et forslag, der passer perfekt til jeres gruppe-, firma- eller konferencerejse.

Få et gratis og uforpligtende rejseforslag

Udfyld vores formular - så vender vi tilbage med et rejseforslag.
Udfyld rejseønsker

Henrik Jacobsen

Henrik har arbejdet med rejser i 34 år. Han har været hos Spies fra 2005-2011 og igen fra 2021. Henrik er teamets globetrotter, og har et stort kendskab til de fleste afkroge på jorden. Er I på udkig efter et eksotisk og anderledes rejsemål til jeres grupperejse, er Henrik en god sparringspartner.
Derudover er Henrik ekspert på grupperejser med rutefly, og hjælper bl.a. firmaer, foreninger og institutioner.

Send en e-mail til Henrik her

John Gædicke

Nyd godt af Johns 30 års erfaring indenfor rejsebranchen! John har været ansat hos Spies siden 2001. Igennem flere år har John specialiseret sig indenfor grupper, der rejser med rutefly til storbyer. John er med hele vejen igennem projektet - helt fra tilbudsfasen, planlægningen, afviklingen og frem til evalueringen af jeres rejse efter hjemkomsten.
John er ekspert, når grupper skal sendes afsted på tennis- og padelrejser. Uanset om I er en lille eller stor klub, ved John, hvor I får de bedste rammer til jeres tennisrejse.

Har I brug for jeres helt eget fly, er det John, der kan hjælpe jer. Han har de helt rette forbindelser, og har gennem mange år hjulpet store grupper med at sætte deres helt eget præg på flyet.

Send en e-mail til John her

Lone Bennich

Lad Lone hjælpe jer med at arrangere jeres næste grupperejse. Hun har 25 år erfaring indenfor rejsebranchen og har været hos Spies siden 2005.
Er I en cykelklub eller cykelgruppe, der skal afsted, kan I trygt tage fat i Lone, der har stort kendskab til de bedste cykelrejsemål.

Lone er vores ekspert, når det kommer til firma-, konference- og kursusrejser til vores charterdestinationer. Her er hun den i vores team, der har det største kendskab til vores egne hoteller, og Lone ved præcis, hvad der passer bedst til den enkelte gruppe.

Send en e-mail til Lone her

Ulla Iversen

Ulla har været med helt fra begyndelsen, da afdelingen blev startet op. I dag har hun mere end 20 års erfaring med at arrangere rejser til alle slags grupper. Ulla kan derfor hjælpe med både storbyrejser for grupper og rejser til sol og varme.
De seneste år har Ulla specialiseret sig i aktive ferier og sportrejser, og ved hvor der er de perfekte rammer for en yoga-, danse- eller SUP-rejse. Går I med en drøm om en aktiv grupperejse, er det Ulla, I skal tage fat i.

Send en e-mail til Ulla her