Se hoteller (9)
I San Agustín tilbyder Spies en række hoteller med gåafstand til både strand og restauranter.
San Agustín er et velorganiseret feriested, som Spies har tilbudt rejser til siden 1960'erne, og det er stadig et af vores mest populære rejsemål, som mange af vores gæster vender tilbage til år efter år. En rigtig klassiker med andre ord - og et rejsemål, der altid får topkarakterer i vores kundeundersøgelser. San Agustín er hovedsageligt kendetegnet ved de forholdsvis lave bygninger og den lange strand, som du nemt kommer ned til via en gangbro eller tunnel, hvis du bor på den anden side af hovedvejen. Fra San Agustin kan du også spadsere til såvel stranden i Maspalomas som butikkerne og forlystelseslivet i Playa del Inglés langs en fin strandpromenade.

Spis godt i San Agustin

San Agustin har et stort udbud af restauranter med alt fra paella og tapas til fransk og italiensk mad. Aften- og nattelivet er fredeligt og består af en håndfuld barer, men i nærliggende Playa del Inglés findes et stort udvalg af natklubber, musikshows og barer.

Spies' velkendte hoteller

Spies tilbyder en række klassiske hoteller, som vi har samarbejdet med i mange år, deriblandt Norcopia og San Agustín Beach Club, som begge ligger i gåafstand til centrum og stranden. Du kan vælge, om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed, og på visse hoteller kan du tilkøbe All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

San Agustin efter dit hoved

Vælger du at rejse med Spies til San Agustin, kan du bestille en bekvem charterferie eller en rejse med rutefly og valgfri rejselængde. Uanset hvad der passer dig bedst, kan du benytte dig af vores rejsemålsservice og selvfølgelig tage med på vores udflugter.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Kort transfertid
  • Valgfri rejselængde
  • Godt udvalg af hoteller

Spies' gæster om San Agustin

Find din rejse til San Agustin

Inspiration og rejsetips

Surfer i vandet ved Gran Canaria

Surfing på Gran Canaria

Du kan finde fine bølger på Gran Canaria året rundt, omend højsæsonen for surfing på De Kanariske Øer er fra oktober frem til marts/april. Vores rejse- og surfingekspert, Petter, guider dig til de bedste surfspots på Gran Canaria.