Se hoteller (14)

I Spies' San Agustín kan du vælge mellem flere hoteller i gåafstand til både strand og restauranter.

San Agustín er et velkendt, venligt og velorganiseret feriested, som har været med i Spies' sortiment siden 60'erne. Det er stadigvæk et af vores mest populære rejsemål, som mange af vores gæster vender tilbage til år efter år. En rigtig klassiker med andre ord - og et rejsemål, der altid får topkarakterer i vores kundeundersøgelser. San Agustín er hovedsageligt kendetegnet ved de lave bygninger og sin egen lavafarvede sandstrand. Bor du på bjergsiden, kommer du nemt ned til stranden via en gangbro eller tunnel under hovedvejen. Inden for de sidste par år er det blevet lettere at tage en tur til stranden i Maspalomas og til Playa del Inglés for at shoppe og gå i byen. Den nye, stilfulde strandpromenade strækker sig mod både nord og syd, hele vejen til Playa del Inglés.

Oplevelser i San Agustín

Der er mange restauranter at vælge imellem i San Agustin. Her kan du kan bestille alt fra paella og tapas til franske, italienske og amerikanske retter - ofte på de lidt mindre restauranter, hvor man hurtigt bliver stamgæst. Aften- og nattelivet består af et kasino og nogle barer. Vil du gerne have mere fest og farver, tager du bare en taxi til Playa del Inglés, der har masser af diskoteker, barer, natklubber og livemusik.

Spies' velkendte hoteller

Rejser du med Spies, kan du vælge mellem en lang række klassiske hoteller, som vi har samarbejdet med i mange år. Prøv f.eks. Norcopia eller San Agustín Beach Club, som begge ligger i gåafstand til centrum og stranden. Du vælger helt selv, om du vil bo nede ved stranden eller lidt højere oppe, i hotelværelse eller lejlighed, med eller uden All Inclusive ... Der er kort sagt rigtig meget at vælge mellem i San Agustín.

San Agustín efter dit hoved

Vælger du at rejse med Spies til San Agustín, kan du bestille en bekvem charterferie eller en rejse med valgfri rejselængde. Når vintermørket melder sig, kan du også vælge at tage et kort afbræk i bare fire eller fem dage. Uanset hvad du beslutter dig for, kan du benytte dig af vores rejsemålsservices, vælge mellem vores skønne hoteller og selvfølgelig tage med på vores udflugter.

Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Lokale restauranter
 • Kort transfertid
 • Valgfri rejselængde
 • Godt udvalg af hoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om San Agustin

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
Playa de Agustín er en 400 m lang strand, som er lidt stenet visse steder. En god indikator på strandens kvalitet er, at den har haft Blue Flag i over 10 år, hvilket betyder, at den lever op til bestemte krav til f.eks. vandkvalitet, rengøring, service og handicaptilpasning. Her kan du leje både liggestole og parasoller.

Playa de Las Burras

Playa de Las Burras er den første strand, man kommer til ad strandpromenaden fra Playa del Inglés. Bortset fra en lille ministrand består stranden her mest af sten og er derfor ikke specielt badevenlig. Et lille stykke længere fremme begynder den egentlige strand, og langs strandpromenaden kan man finde kunstnere, der laver sandskulpturer. Ved siden af har de en lille skål, hvori man kan lægge penge, hvis man ønsker at opmuntre dem. Sandet er finkornet og ret mørkt, og det bliver derfor meget varmt, når solen rigtigt skinner. Man kan leje liggestole og parasoller.

Maspalomasstranden og strandpromenaden

Via strandpromenaden mellem Playa del Inglés og San Agustín kommer du til Maspalomasstranden. Strandpromenaden er også en populær strækning til jogging. Det er bedst at jogge om morgenen, da store dele af promenaden ligger i skygge frem til kl. ni om morgenen.

Sol og strand på Gran Canaria

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har rig mulighed for at finde din helt egen favoritstrand. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange flere, du kan besøge i løbet af ferien. På de fleste strande kan du leje liggestole og parasoller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til San Agustín hele året.

Du kan desuden rejse til San Agustín med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i San Agustin. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 30 minutter til 1 time og 30 minutter (ca. 30 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
Der er mange restauranter, barer og pubber at vælge mellem i San Agustin. Her kan du kan bestille alt fra paella og tapas til franske, italienske og amerikanske retter. Der er også en række restauranter og barer i San Agustíns shoppingcenter.

Mad og drikke på Gran Canaria

Retter fra det ægte kanariske køkken findes på de fleste menukort. Her finder du et stort udvalg af retter med indslag fra både De Kanariske Øer og det øvrige Spanien. Det kan være dagens fisk, som serveres helt enkelt med hvidløg, kogte kartofler og grøntsager. Mange steder kan du også smage lækre tapasretter, som ofte står blandt forretterne på menuen. Gør som de lokale: bestil flere forskellige tapasretter og del dem imellem jer, så alle kan smage de forskellige retter på bordet. Langs hele kysten og også længere inde på øen er det almindeligt med menukort på flere sprog, men nogle tjenere taler kun spansk, så der er rig mulighed for at øve de spanske gloser. Måltidet afsluttes ofte med, at du får serveret et lille glas med den kanariske specialitet Ron Miel (honningrom), og den indgår oftest i prisen.

Eksempler på kanariske specialiteter

Papas arrugadas – kartofler med skræl, som er kogt i vand med masser af salt. Derved trækkes en del af væsken ud af kartoflen, og resultatet er en kartoffel med en fin, "rynket" og salt overflade. Den serveres ofte med Mojo Rojo - en sauce med bl.a. peberfrugt, chili og olie.

Tapas

Tapas og Spanien hører sammen. Det startede som en gratis skive skinke oven på drinken og har nu udviklet sig til at bestå af små snacks af alt muligt. Spanierne spiser selv tapas som forret, men man kan sammensætte et helt måltid ved at bestille flere forskellige. Der findes masser af forskellige tapas at vælge mellem, lige fra oliven og minipickles til forskellige typer af marineret fisk og skaldyr. En god måde at smage tapas på er at bestille 'un variado'. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Drikkevarer

Vindyrkningen på Gran Canaria er næsten lige så gammel som spaniernes tilstedeværelse på øen, dvs. 500-600 år. Allerede i 1600-tallet begyndte man at eksportere vin til England, og den kanariske Malvoisir-vin blev snart meget populær i store dele af Europa. I dag har øen fået tildelt to forskellige geografiske betegnelser: AOC Monte Lentiscal og AOC Gran Canaria. De lokale vine kan være svære at finde i butikkerne, men vingårdene byder besøgende velkommen til vinsmagning og køb. Hvis du ikke kan få fat på øens egen vin, er der oftest mange andre gode spanske vine at vælge mellem.

Cava

Spansk mousserende vin hedder cava og kan sagtens konkurrere i både smag og kvalitet med den franske champagne blot til halvdelen af prisen eller mindre. De mest kendte vinhuse er Freixenet og Codorniu.

Sangria

Hvis der er én drik, som ofte forbindes med Spanien, må det være den populære sangria. Den er baseret på vin, først og fremmest rødvin, frugt og af og til lidt cognac. Serveres oftest på karaffel og kan være dejlig forfriskende uden alt for megen alkohol.

Øl

Tropical og Dorada er blandt de mest kendte ølmærker på Kanarieøerne. Tropical bliver produceret på Gran Canaria og Dorada på Tenerife. Andre spanske ølmærker, f.eks. Cristal, fås næsten overalt. Desuden finder du Carlsberg, Tuborg og Heineken på mange barer og i de fleste butikker.

Spansk kaffe

Det er meget populært at drikke kaffe i Spanien. Den spanske kaffe er stærk, og ønsker du at bestille det, der mest minder om kaffen, som de fleste drikker i Danmark, så bed om café melitta eller café filtro. En café solo er en lille kop espresso, og en café con leche er en kop stærk kaffe med varm mælk, som spanierne først og fremmest drikker til morgenmaden.

Ron Miel

En slags honningrom, som er en typisk kanarisk drik. Ron Miel serveres ofte som afslutning på et måltid.

Restauranter på Gran Canaria

Udvalget af restauranter på Gran Canaria varierer meget mellem sommer og vinter. Højsæsonen ligger om vinteren, og her er udvalget størst, mens mange restauranter lukker hele eller dele af sommeren. Spanierne selv går gerne på restaurant og tager det ikke så højtideligt, men man er altid nogenlunde pænt klædt på. Børn er meget velkomne stort set overalt. Det er langt fra usædvanligt, at børnene får mere opmærksomhed end deres forældre, og de bliver ofte budt på en slikkepind.

Nogle gange har man inkluderet et servicegebyr på regningen, andre gange ikke. Synes du, at du har fået god betjening, så læg 10 % i drikkepenge oven i det endelige beløb. Drikkepenge er en vigtig del af tjenerens løn. Når du har fået et bord, er det dit, indtil du forlader restauranten. De spanske restauranter har oftest åbent til frokost kl. 13-16 og til middag fra kl. 20.
Nattelivet består hovedsagligt en lille række barer og pubber. De fleste ligger i San Agustíns shoppingcenter. Hvis du søger et mere aktivt natteliv, kan du besøge Playa del Inglés, som har masser af diskoteker, barer, natklubber og livemusik.

Nattelivet på Gran Canaria

Forlystelseslivet på Gran Canaria varierer mellem de forskellige rejsemål. Nogle af de mest populære steder er Kasbah i Playa de Inglés, shoppingcentret i Puerto Rico samt Las Palmas. Her myldrer det med lokale indbyggere - specielt i weekenderne.
Shopping
I San Agustín kan du altid få det, du lige står og mangler; det er bare at gå ned i shoppingcentret. Vil du gerne have mere at vælge imellem, anbefaler vi en tur til Playa del Inglés eller Las Palmas. Uden for Maspalomas ligger shoppingcentret C.C. El Tablero med forskellige forretninger, levnedsmiddelbutikker og kendte tøjkæder.

Aqualand

Aqualand er Gran Canarias største vandland, fyldt med rutsjebaner og bassiner. Vandlandet byder på masser af sjove oplevelser og aktiviteter for alle aldersgrupper. Her er desuden minigolf, restauranter og liggestole. Billetter til Aqualand, som ligger i Maspalomasdalen, kan købes af din Spies-guide.

Multiaquatic

Se livet under havets overflade fra et helt unikt perspektiv, når Multiaquatic tager dig med på en tur i den specielle glasbundskatamaran. Visse dage er turen lidt længere, når vejret egner sig til at lave et badestop. Din Spies-guide kan bestille en plads til dig.

Dybhavsfiskeri

Dybhavsfiskeri er en aktivitet, man ikke møder så tit herhjemme. Du vælger selv, om du vil fiske eller blot tage med og nyde en dag til søs. Din Spies-guide kan fortælle nærmere.

Dykning og snorkling

Snorkling og dykning kan dyrkes af både nybegyndere og certificerede dykkere. Din Spies-guide kan fortælle mere og bestille plads, til dig eller til hele familien.

Salobre Horse Riding

Oplev Gran Canarias storslåede og specielle natur fra hesteryg. Der tilbydes ture for alle - både nybegyndere og erfarne ryttere. Salobre Horse Riding ligger i El Salobre mellem Meloneras og Arguineguín. Husk gode sko, helst med en lille hæl. Der går busser dertil fra de fleste byer på øen. Bestil billet hos din Spies-guide.

Opdag Gran Canaria med lejebil

Lejebil er perfekt, hvis du vil opleve Gran Canaria på egen hånd. Det giver dig mulighed for at planlægge dagens aktiviteter og oplevelser, præcis som du vil og i dit tempo. Ikke langt fra øens turistområder finder du små byer, smuk, uspoleret natur og folketomme strande. Nedenfor kan du læse vores forslag til udflugter gennem Gran Canarias fire klimazoner.

Gran Canaria med lejebil - mandeltræer, badeture og fiskeri

Vejen fra øens sydlige del op til den lille bjergby Fataga går gennem tør og gold natur. Men når du kommer til Fatagadalen, som også kaldes for de tusinde palmers dal, bliver du mødt af et fantastisk indbydende og grønt syn. Gør ophold her og gå en tur rundt i byen med de små frugthaver. Fortsæt siden videre op i bjergene mod Cruz de Tejeda og drej af ved skiltet i retning mod Chira, og du kommer nu til en sø, som er skabt for at holde på regnvandet til afgrøderne.... Her kan du bade, fiske og nyde den frodige og grønne natur. Du tager samme vej tilbage mod den lille by Ayacata. Her ligger enkelte huse og en række restauranter. Du befinder dig nu i mandeldistriktet, som er et helt fantastisk syn under blomstringen i slutningen af januar og i februar. Fortsæt mod øens midte til Cruz de Tejeda, som ligger i ca. 1.500 meters højde. I klart vejr kan du se helt til Tenerife og bjerget Teide. Vil du overnatte, kan du gøre det på et hotel i nærheden. Ønsker du at fortsætte, kan du vælge mellem mange forskellige veje mod nord, vest og øst.

Gran Canaria med lejebil - blomstrende alléer, vinmarker og vulkankratere

Vejen i retning mod Valsequillo, Tenteniguada og San Mateo er bedårende smuk. Frem for alt i blomstringsperioden fra slutningen af januar, hvor du kører langs alléer med blomstrende mandeltræer. I byen San Mateo afholdes der hver lørdag og søndag et stort frugt- og grøntsagsmarked, hvor der også sælges typiske kanariske produkter. Øens mest kendte vulkankrater, Caldera de Bandama, er let at finde på vej fra San Mateo. Kør i retning mod Tafira og drej siden af mod Pico de Bandama.... På vej op mod krateret ligger Spaniens ældste golfklub, Bandama Golf. Fra toppen af krateret har du en fantastisk udsigt ud over omgivelserne og Las Palmas. Længst nede i krateret kan du se en forladt gård. Her er en lille plantage med bl.a. appelsin- og figentræer. Omgivelserne omkring San Mateo, Santa Brigida og Tafira er kendt for deres vinmarker og små lokale bodegaer. De fleste vingårde ligger i området omkring Monte Lentiscal i nærheden af Santa Brigida.

Shopping på Gran Canaria

Prisniveauet på Gran Canaria er generelt lidt lavere end i Danmark, da De Kanariske Øer gælder som frihandelsområde med meget lav moms. Det kan være en god ide at se lidt ekstra på sko, tasker, parfume, kosmetik, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer. Guld og sølv er ikke specielt billigt, men det kan betale sig at købe smykker, som kræver mange arbejdstimer, da arbejdskraften er billigere her. Perlekæder og smykker af kendte designere er betydeligt billigere end i Danmark på samme måde som mærkevareure og penne.
Aktiviteter og seværdigheder

Vinsmagning

De kanariske vine er udmærkede, selv om de i dag er ret ukendte uden for øen. Visse vingårde byder besøgende velkommen, både til vinsmagning, køb og information.

Spa

Både i Amadores og San Agustín findes luksushotellet Gloria Palace, som har spa-anlæg med thalassoterapi. Her tilbydes tempererede havvandsbassiner, boblebade og en tropisk have, og du kan nyde alle mulige former for massage, mudderbade, algeterapi m.m. I Meloneras tilbydes en spa-oplevelse med bl.a. saltvandsbade, eukalyptus- og saltrum samt tyrkisk hamam. Man har også mulighed for at slappe af ved poolen i spa-anlægget.

Vandring

Hvis du får lyst til lidt motion i løbet af ferien, kan Gran Canaria tilbyde over 800 vandrestier. Her er masser af udmærkede stier, hvor man kan vandre på egen hånd eller følge med på arrangerede ture i grupper.

Karnevaler

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet der der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride i perioden 4-10/11 2019. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Palmitos Park

Palmitos Park ligger i en dal og er dækket af frodig, grøn natur. Her kan du let bruge flere timer på at slentre rundt i den botaniske have og beundre tropiske blomster, rovfugle og tusindvis af farvestrålende papegøjer. Gå heller ikke glip af sommerfuglehuset, orkidéhuset og akvarierne. Bliver du træt i benene, kan du slå dig ned og nyde et af de shows, som arrangeres i parken.

Ingenio

Er du interesseret i kunsthåndværk, skal du tage til Ingenio. Her værner man om øens kunsthåndværkstraditioner i øens største kunsthåndværkscenter, Museo de Piedra. For at komme til Ingenio fra sydkysten skal du køre i retning mod Las Palmas og dreje fra ved GC-100 i retning mod Agüimes. Kør derefter videre mod Ingenio.

Oplevelser i Las Palmas

Las Palmas er kendt for at være den bedste shoppingby og øens kulturelle centrum. Her er diverse butikker og mærketøjsforretninger, men også museer, begivenheder og meget mere. I februar afholdes bl.a. karnevallet i Las Palmas, og i maj lægger byen scene til en storstilet operafestival. Ud over de større begivenheder kan du opleve forskellige mindre forestillinger, herunder klassiske koncerter i Santo Domingokirken, internationale musikfestivaler med blandede temaer og forestillinger i Catalinaparken.... Besøg også byteatret Perez Galdos, som afholder forskellige koncerter, teaterforestillinger og musikarrangementer eller auditoriet Alfredo Kraus, hvor du kan se operaforestillinger og klassiske koncerter med Las Palmas' eget fuldtallige filharmoniorkester. Koncerterne afholdes ofte på fredage. Vil du se mere af byen, kan du passende hoppe på en af de mange sightseeingbusser, som dagligt afgår fra forskellige holdepladser. Tag også bussen til de andre bydele eller til Las Canteras-stranden, som ligger helt inde ved byen. Du kan købe billetter i bussen eller hos din Spies-guide.

Museo Diocesano de Arte Sacro

Museet ligger i katedralen Santa Ana fra 1500-tallet. Her kan man studere skitser fra opførelsen af katedralen og kigge på religiøse skulpturer. Prøv også at gå indenfor i den fantastisk storslåede katedral og se dig omkring. Fra et af katedralens tårne kan du beundre udsigten over torvet og den gamle bydel.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at opleve Gran Canaria på er ved at leje en bil. Et godt råd er at reservere bilen hjemmefra, samtidig med at du køber rejsen. Det er både billigere og nemmere, da du kan få bilen leveret direkte i lufthavnen. Det kan også være svært at få fat i en bil i højsæsonen, da mange allerede er reserveret og udlejet. Lejer du bil på rejsemålet, bør du nøje kontrollere, hvad der indgår af forsikringer. Pas på små ukendte biludlejere selv om de lokker med lave priser. Vær opmærksom på at du ikke må medbringe bilen til andre af De Kanariske Øer. Kontakt din Spies-guide for yderligere information og bestilling.
Du kan rejse til de fleste store turistbyer på øen med bus, taxi eller lejebil. Til naboøerne går der fly og båd. Kontakt os for mere information.

Sådan kommer du rundt på Gran Canaria

Der er mange muligheder for at tage rundt på egen hånd på Gran Canaria. Det lokale busnet fungerer godt, og det er forholdsvist billigt at køre i taxi.

Taxi

Taxi er et godt og pålideligt transportmiddel på Gran Canaria, specielt på kortere strækninger. Er man flere, kan det desuden være billigere end at tage bussen. Priserne er både regulerede og kontrollerede, og for en sikkerheds skyld skal der være en liste med cirkapriser for de mest almindelige strækninger i taxien. Man prajer oftest taxierne på gaden, men præcis som derhjemme kan man også ringe og bestille en taxi.

Knallert

Det er muligt at leje en knallert på Gran Canaria. Tjek at din rejseforsikring inkluderer kørsel på motorkøretøjer. Hvis den ikke gør det, bør du tegne en tillægsforsikring, inden du rejser. Og glem ikke hjelmen!

Cykel

Man kan leje cykel på Gran Canaria, men kun de mest hærdede cyklister begiver sig længere ind på øen. Øen er voldsomt kuperet, og når man ikke cykler direkte opad, så slider man i stedet bremserne helt ned, når turen begynder at gå direkte nedad. Desuden bliver her meget varmt hen ad mod frokosttid. En cykel kan derimod være en god måde at komme til de forskellige strande på den sydlige del af Gran Canaria på, eftersom afstandene kan være lidt for lange at gå. Der er flere større og mindre udlejningsfirmaer. Spørg desuden din Spies-guide om muligheden for at følge med på arrangerede cykeludflugter.

Busser

Gran Canaria har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører lokalbusserne i pendulfart mellem de større turistrejsemål.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.
Her kan du læse mere om Spies' rejsemålsservice.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas finder karnevallet sted fra 15. februar til 10. marts 2019 og i Maspalomas/Playa del Inglés fra 14. til 24. marts. Under karnevallet er der livligt i gaderne (visse spærres af), og der spilles musik til langt ud på natten. Der er ekstra livligt i området omkring hotellerne langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés. Der arrangeres desuden Winter Pride Festival i Maspalomas fra 4. til 10. november 2019.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Trapper og store niveauforskelle.
Rejs med børn
San Agustín er måske ikke det bedste rejsemål, hvis du rejser med børn, men stranden er fin og tilpas lavvandet. I selve San Agustín er det begrænset med forlystelser for mindre børn. Det er de færreste hoteller i San Agustín, der har børnepools, så kontrollér altid dette, inden du bestiller. Børn er meget velkomne på restauranterne. De fleste børn plejer at synes om de spanske tapasretter (småretter). Omelet, sandwich, kylling, kødboller, ris, pølse, friteret fisk og pommes frites er typisk spansk husmandskost. I turistområderne er der også restauranter med internationalt køkken, hvor du kan finde pizzaer, spaghetti og burgere på menukortet. De fleste restauranter i turistområderne har også børnemenuer. Høje stole er ikke en selvfølge, men de kan findes. Amning forventes at ske diskret.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes i de fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. De billigste bleer er de, der produceres lokalt, men der findes også internationale mærker. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas/dåse mindre. Pulver til grød samt de fleste typer af frugtpuréer er ofte tilsat sukker. I visse større fødevarebutikker findes der et mindre udvalg af modermælkserstatning. Du kan også anvende det lokale majsmel (gofio) og blande det med mælk eller vand til grød/vælling.

Aktiviteter

Aqualand er bare en af attraktionerne i dalen nord for Maspalomas. Læs mere under rubrikken Aktiviteter. I Playa del Inglés finder du både større og mindre spillehaller med forskellige tv-spil.

Barnesæder

De store, kendte biludlejningsfirmaer har ofte barnesæder. Bestil samtidig med bilen. Sørg for at alle forsikringer er inkluderet i den endelige pris.
Find din rejse til San Agustin