Se hoteller (9)
I San Agustín tilbyder Spies en række hoteller med gåafstand til både strand og restauranter.
San Agustín er et velorganiseret feriested, som Spies har tilbudt rejser til siden 1960'erne, og det er stadig et af vores mest populære rejsemål, som mange af vores gæster vender tilbage til år efter år. En rigtig klassiker med andre ord - og et rejsemål, der altid får topkarakterer i vores kundeundersøgelser. San Agustín er hovedsageligt kendetegnet ved de forholdsvis lave bygninger og den lange strand, som du nemt kommer ned til via en gangbro eller tunnel, hvis du bor på den anden side af hovedvejen. Fra San Agustin kan du også spadsere til såvel stranden i Maspalomas som butikkerne og forlystelseslivet i Playa del Inglés langs en fin strandpromenade.

Spis godt i San Agustin

San Agustin har et stort udbud af restauranter med alt fra paella og tapas til fransk og italiensk mad. Aften- og nattelivet er fredeligt og består af en håndfuld barer, men i nærliggende Playa del Inglés findes et stort udvalg af natklubber, musikshows og barer.

Spies' velkendte hoteller

Spies tilbyder en række klassiske hoteller, som vi har samarbejdet med i mange år, deriblandt Norcopia og San Agustín Beach Club, som begge ligger i gåafstand til centrum og stranden. Du kan vælge, om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed, og på visse hoteller kan du tilkøbe All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

San Agustin efter dit hoved

Vælger du at rejse med Spies til San Agustin, kan du bestille en bekvem charterferie eller en rejse med rutefly og valgfri rejselængde. Uanset hvad der passer dig bedst, kan du benytte dig af vores rejsemålsservice og selvfølgelig tage med på vores udflugter.
Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Lokale restauranter
 • Kort transfertid
 • Valgfri rejselængde
 • Godt udvalg af hoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om San Agustin

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Playa de Agustin er en 400 meter lang strand, som er lidt stenet visse steder. Det er en såkaldt Blå Flag-strand, hvilket betyder, at den lever op til bestemte krav, hvad angår vandkvalitet, rengøring, service og handicapvenlighed. På stranden udlejes både liggestole og parasoller.

Playa de las Burras

Playa de las Burras er den første strand, man kommer til, hvis man følger strandpromenaden fra Playa del Inglés. Bortset fra en lille ministrand består stranden her mest af sten og er derfor ikke særlig badevenlig. Et lille stykke længere fremme begynder den egentlige sandstrand, og langs strandpromenaden ligger enkelte restauranter. Sandet er fint og ret mørkt og bliver derfor meget varmt, når solen skinner. Der kan forekomme høje bølger. Liggestole og parasoller udlejes.

Maspalomas-stranden og strandpromenaden

Fra San Agustin kan du spadsere langs strandpromenaden til stranden i Maspalomas. Strandpromenaden er også en populær strækning til en løbetur, ikke mindst om morgenen, hvor store dele af stien ligger i skygge indtil ved nitiden.
Mad, drikke og natteliv
San Agustin har et godt udvalg af restauranter med alt fra paella og tapas til fransk, italiensk og amerikansk mad. Flere af restauranterne ligger i San Agustins shoppingcenter.
Nattelivet i San Agustin består primært af en række barer og pubber, hvoraf de fleste ligger i San Agustins shoppingcenter. Vil du have et større udbud, kan du tage til nærliggende Playa del Inglés, hvor der findes masser af barer, natklubber og musikshows.
Shopping
I San Agustin kan du købe det mest nødvendige i shoppingcentret, hvor der findes enkelte butikker samt et supermarked og et apotek.

Shopping uden for San Agustin

San Agustin ligger tæt på både Playa del Inglés og Maspalomas, hvor der findes et godt udvalg af butikker. Ellers kan det anbefales at tage til hovedstaden Las Palmas, der har øens største shoppingudbud.
Sport og træning
I San Agustin kan du vandre, cykle og deltage i hotellernes sportsaktiviteter. I nabobyen Playa del Inglés tilbydes et større træningsudbud.

Maspalomas Golf

Fin golfbane med 18 huller cirka 7 km fra San Agustin. Golfbanen ligger et stenkast fra et naturreservat med sandklitter.

Meloneras Golf

Flot 18-hullers golfbane vest for Maspalomas fyrtårn cirka 10 km fra Playa del Inglés. Det er en sand naturoplevelse at spille på denne bane, som er omgivet af palmer og byder på smuk udsigt over havet. De sidste huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers bane på hele Gran Canaria. Flere af hullerne er placeret direkte langs Atlanterhavet og sætter dygtighed og koncentrationsevne på prøve med spil på tværs af kløfter og dybe dale. Meloneras Golf er designet af banearkitekten Ron Kirby og passer til alle slags golfspillere - fra halvgode til virkelig dygtige.

Spil golf på Gran Canaria

Du kan finde mere information om øens golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
San Agustin byder på en ferie med fred og ro, men du kommer nemt til nabobyerne Playa del Inglés og Maspalomas, som begge byder på et stort udbud af aktiviteter. Søger du ultimativ afslapning og selvforkælelse, kan du besøge Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel, som har en stor og lækker spaafdeling med thalassoterapi.
Fra San Agustin har du ikke langt til seværdighederne i Playa del Inglés og Maspalomas. Du kan også se mere af Gran Canaria, hvis du tager med på en af Spies' udflugter.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokosttallerken indgår.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres fra midten af oktober til slutningen af juni.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres fra midten af oktober til slutningen af juni.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
En skøn eftermiddag på havet ombord på en fin katamaran. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og et let måltid indgår. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret, og den sidste dag er 28/10 2022.
Læs mere om udflugten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
I Perchel Beach Club kan du nyde en skøn dag med udsigt over havet, dyp i den opvarmede infinitypool og velsmagende mad og drikke i områdets restauranter og barer.
Læs mere om udflugten
Vulkantur
Vulkantur
Nyd solnedgangen fra det højeste område på Gran Canaria. På denne udflugt vil du opleve, at øen er så meget mere end sol og badeferie. Glæd dig til at se enestående raviner, vulkankratere, store stenformationer og grønne skovområder.
Læs mere om udflugten
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Denne udflugt er en unik ferieoplevelse med spænding, sjov og naturoplevelser. Canyoning er en herlig eventyrsport, som er velegnet til både grupper og familier.
Læs mere om udflugten
Gran Canarias regnskov
Gran Canarias regnskov
På denne udflugt oplever du de grønneste dele af Gran Canaria, den urgamle Bosque de Doramas, nyder forfriskende dukkerter i naturlige bassiner og vandfald, lærer om områdets dyr og planter, og får smagsprøver på lokale produkter.
Læs mere om udflugten
The Red Canyon
The Red Canyon
Nyd det sydlige Gran Canarias bjergrige landskaber, besøg gamle ruiner, lad dig betage af fantastiske udsigter og smag lokale produkter - oplev det bedste af Gran Canarias natur og historie.
Læs mere om udflugten
Via Ferrata
Via Ferrata
Glæd dig til en spændende og adrenalinfyldt naturoplevelse med klatring og vandring i fantastiske omgivelser.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
San Agustin trafikeres af flere buslinjer. Taxi kan du med fordel bestille gennem dit hotel.

Bus

Langs vejen Avenida de la Union de Europa oven for San Agustin findes to busstoppesteder; San Agustin og Clinica.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Trapper og store niveauforskelle.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til San Agustín året rundt.

Du kan desuden rejse til San Agustín året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i San Agustín. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 30 minutter til 1 time og 30 minutter (ca. 30 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til San Agustin
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.