Vandrerejse til Gran Canaria

Vandreferie på Gran Canaria

Kunne du tænke dig mere end sol og strand i ferien? Så tag på en vandreferie til Gran Canaria, som byder på varieret natur og over 800 kilometer vandrestier. Øen har fire klimazoner, og på en dags vandring kan du derfor få meget varierede naturoplevelser med både tropisk skov, vulkaner, eksotiske dale og ørkenlandskaber.

Vi anbefaler, at du vandrer med en guide, som har et indgående kendskab til vejrforholdene og vandrestierne på Gran Canaria. Vi har gode erfaringer med Rocky Adventures, som vi har samarbejdet med i flere år, og som altid har mindst to skandinavisktalende guider med deres endagsudflugter. Rocky Adventures udlåner desuden rygsække, vandrestave og vindjakker, ligesom de udlejer vandresko. Kontakt Spies-guiden på dit rejsemål for yderligere information om vandring på Gran Canaria.

Hvorfor skal du vandre på Gran Canaria?

  • Over 800 kilometer vandrestier af varierende sværhedsgrad
  • Unikke vandreruter i flere klimazoner
  • Flot natur med et rigt plante- og dyreliv
  • Behageligt klima året rundt
  • Erfarne vandreguider med godt lokalkendskab
  • Bo rigtig godt på et af Gran Canarias bedste familie- eller voksenhoteller

Eksempler på vandringer på Gran Canaria

Gode hoteller til vandreferien

Slap af efter en skøn vandretur på Gran Canaria

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

Voksenhotel med opvarmede pools, motionsrum, spaafdeling og holdtræning. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe morgenmadsbuffet eller en af vores populære måltidspakker.

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Dejligt familiehotel med et stort poolområde og mange aktiviteter. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du tilkøbe en af vores praktiske måltidspakker.