Se hoteller (9)

Rejser til Playa de Amadores

Playa de Amadores er et af Gran Canarias familievenlige rejsemål med lækre hoteller og en skøn hvid sandstrand.

Amadores ligger i en dal ud til Atlanterhavet, og rejsemålets største attraktion er den halvmåneformede strand, som ligger inde i en lille bugt og er afskærmet fra det åbne hav af en solid mole. Langs strandpromenaden ligger flere hyggelige restauranter og caféer, og hvis shoppinglysten trænger sig på, venter Puerto Ricos butikker for enden af en 20 minutter lang gåtur langs vandet.

Stranden i Amadores

Amadores' fine hvide sandstrand er en halv kilometer lang, bred som en fodboldbane og en af Gran Canarias allerbedste strande. Her kan du enten dase i en liggestol på stranden eller slå dig ned ude på molen, hvor det lufter lidt mere - så slipper du også for at få sand mellem tæerne.

Playa de Amadores med Spies

Skal børnene med på ferie, anbefaler vi vores Family Comfort-hotel Mirador del Atlantico. Her bor du med skøn udsigt over Amadoresdalen og Atlanterhavet i rummelige lejligheder med plads til op til seks personer. Hotellet tilbyder også underholdning, opvarmede pools og aktiviteter for alle aldre.

Luksusferie i Playa de Amadores

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv - eller andre - tilbyder vi en håndfuld hoteller af høj klasse i Playa de Amadores. Nogle har spaafdeling, og på flere kan du tilkøbe All Inclusive.

Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Family Garden
 • All Inclusive
 • Rejser året rundt
 • Lang strandpromenade
 • Hoteller af høj klasse
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa de Amadores

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I Playa de Amadores kan du bade og nyde livet på den fine Amadores-strand. Stranden er en halv kilometer lang, bred som en fodboldbane og dækket af funklende hvidt sand. Du kan enten dase i en liggestol på stranden eller slå dig ned ude på molen, hvor det blæser lidt mere, og hvor du slipper for at få sand mellem tæerne. Foruden det hvide sand og det turkisblå vand byder Playa de Amadores på en strandpromenade med en række hyggelige restauranter og caféer.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa de Amadores året rundt.

Du kan desuden rejse til Playa de Amadores året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa de Amadores. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 2 timer og 30 minutter (ca. 50 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
Playa de Amadores byder på en række restauranter og caféer, hvoraf flere ligger langs strandpromanden og har hyggelige terrasser. På de fleste menukort findes både lokale og internationale retter.
Playa de Amadores har et fredeligt natteliv med et begrænset udvalg af barer. Visse restauranter tilbyder levende musik, og flere hoteller arrangerer lokal underholdning. Der er noget livligere natteliv i nabobyen Puerto Rico.
Shopping

Shopping uden for Playa de Amadores

Cirka 20 minutters gang fra Playa de Amadores ligger Puerto Rico, som har et godt udbud af butikker og supermarkeder. Der er også gode shoppingmuligheder i hovedstaden Las Palmas samt i det store shoppingcenter Atlantico.
Aktiviteter og seværdigheder
Playa de Amadores er et godt rejsemål for dig, der søger afslapning og spaforkælelse, idet de to indbydende hoteller Gloria Palace Royal Hotel & Spa og Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel både tilbyder spaafdelinger og velgørende behandlinger. Ellers er der et begrænset udvalg af aktiviteter i Playa de Amadores - kunne du tænke dig et større aktivitetsudbud, kan du spadsere til nærliggende Puerto Rico.

Ocean Fun Park

Ocean Fun Park ligger ved Amadores-stranden og byder blandt andet på oppustelige forhindringsbaner i vandet - en perfekt aktivitet for både store og små!
Ved at leje bil gennem Spies eller deltage i en af vores spændende udflugter, får du gode muligheder for at udforske Gran Canarias seværdigheder.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Playa de Amadores kan du komme til de fleste store feriebyer med bus eller taxi.

Bus

I det centrale Playa de Amadores findes busstoppestedet ved gaden Avenida Ministra Anna Lindh 2.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.
Både karneval og Pride er aflyst i 2021.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Ikke handicapvenligt. Kuperet terræn, trapper og stejle bakker.
Rejs med børn
Stranden i Playa de Amadores er finkornet, lavvandet og børnevenlig, og Spies' Family Comfort-hotel Mirador del Atlantico er et godt valg til ferien med børn. Her bor du med skøn udsigt over Amadoresdalen og Atlanterhavet i rummelige lejligheder med plads til op til seks personer. Hotellet tilbyder blandt andet underholdning, opvarmede pools og aktiviteter for alle aldre.
Sport og træning
I Playa de Amadores kan du cykle og vandre i omgivelserne. Der findes et lille udbud af vandsport, og flere hoteller tilbyder motionsrum og forskellige sportsfaciliteter. Lige uden for Playa de Amadores ligger desuden en populær golfbane.

Anfi Tauro Golf

Unik mesterskabsbane samt en 9-hullers bane cirka 3 km fra Playa de Amadores. Anlægget ligger midt i et fantastisk landskab omgivet af palmer og spektakulære vulkanske klipper. Golfbanen, som er bygget i Arizona-stil, er designet af de berømte amerikanske arkitekter von Hagge, Smelek og Baril. En underholdende golfoplevelse, der passer til både gennemsnitlige golfspillere og single-spillere.
Udflugter
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokostbuffet indgår.
Læs mere om udflugten
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Midt i Puerto Rico ligger den populære Angry Birds-park, som er en temapark for børn i alle aldre. Billetten er en dagsbillet, hvilket betyder, at du kan gå ind og ud flere gange i løbet af den samme dag.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Playa de Amadores
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.