Se hoteller (10)

Rejser til Playa de Amadores

Playa de Amadores er et af Gran Canarias familievenlige rejsemål med lækre hoteller og en skøn hvid sandstrand.
Amadores ligger i en dal ud til Atlanterhavet, og rejsemålets største attraktion er den halvmåneformede strand, som ligger inde i en lille bugt og er afskærmet fra det åbne hav af en solid mole. Langs strandpromenaden ligger flere hyggelige restauranter og caféer, og hvis shoppinglysten trænger sig på, venter Puerto Ricos butikker for enden af en 20 minutter lang gåtur langs vandet.

Stranden i Amadores

Amadores' fine hvide sandstrand er en halv kilometer lang, bred som en fodboldbane og en af Gran Canarias allerbedste strande. Her kan du enten dase i en liggestol på stranden eller slå dig ned ude på molen, hvor det lufter lidt mere - så slipper du også for at få sand mellem tæerne.

Playa de Amadores med Spies

Skal børnene med på ferie, anbefaler vi børnevenlige Mirador del Atlantico. Her bor du med skøn udsigt over Amadoresdalen og Atlanterhavet i rummelige lejligheder med plads til op til seks personer. Hotellet tilbyder også underholdning, opvarmede pools og aktiviteter for alle aldre.

Luksusferie i Playa de Amadores

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv - eller andre - tilbyder vi en håndfuld hoteller af høj klasse i Playa de Amadores. Nogle har spaafdeling, og på flere kan du tilkøbe All Inclusive.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • All Inclusive
  • Rejser året rundt
  • Lang strandpromenade
  • Hoteller af høj klasse

Spies' gæster om Playa de Amadores

Find din rejse til Playa de Amadores