Se hoteller (32)

På en rejse til Puerto Rico får du den perfekte kombination af fine strande og hoteller for enhver smag og familie samt ethvert budget. Familievenligt eller lidt mere voksent og stilfuldt? Når du rejser med Spies, er det blot at vælge!

Puerto Rico på Gran Canaria er et af Spies' mest solsikre rejsemål på De Kanariske Øer. Her ligger hotellerne langs bjergskråningerne i de tre dale, som fører ned til stranden og Puerto Ricos centrum. I centrum finder du et stort og nyrenoveret shoppingcenter med masser af restauranter, barer og fortovscaféer. Her er også et par populære pianobarer og diskoteker.

Sol og strand i Puerto Rico

Den flere hundrede meter lange sandstrand er godt beskyttet af to moler og er perfekt til leg eller en tidlig svømmetur ved solopgang. Vil du ikke bade i havet, kan du i stedet besøge et af de to store poolområder med saltvand, og følger du strandpromenaden et lille stykke vestpå, kommer du hurtigt til Playa Amadores og dens smukke halvmåneformede strand.

Børnevenlige hoteller i Puerto Rico

I Puerto Rico har Spies rigtig gode hoteller til både store og små familier. Vores Family Garden-hotel Altamar er et populært familiehotel med aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger tæt på både strand og centrum og byder på en storslået udsigt over havet. Vil du bo på et mindre hotel tæt på naturen og gode vandrestier, kan vi anbefale Natural Park.

Ferie for voksne

Til voksne, der rejser uden børn, anbefaler vi et af vores Prime Select- eller Prime Comfort-hoteller. Her har vi sørget for at give dig de bedste forudsætninger for en afslappet ferie med sol, strand og vand i centrum. Vil du forkæle dig selv og dit rejseselskab med lidt ekstra luksus, skal du bestille Marina Suites, som ligger lige ned til havnen i Puerto Rico. Her bor vores allermest tilfredse gæster.

Puerto Rico - året rundt

Puerto Rico er åbent året rundt, og med Spies kan du rejse hertil, når du vil, og hvordan du vil. Vælg en af vores bekvemme charterrejser, eller bestil en rejse med valgfri rejselængde på de datoer, som passer dig. Uanset hvad du vælger, kan du selvfølgelig altid bruge vores service på rejsemålet og deltage i vores udflugter.

Tips og nyttig info
 • Family Garden
 • Fine sandstrande
 • Stort udvalg af restauranter
 • Solsikkert
 • All Inclusive
 • Hoteller for voksne
 • Rejser året rundt
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Puerto Rico

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I Puerto Rico findes en 400 meter lang, hesteskoformet sandstrand med en bølgebrydende mole i hver ende. Den lavvandede strand er velholdt og består af lyst finkornet sand, og der tilbydes både vandsport og forskellige aktiviteter. Ved siden af stranden findes en mole med udlejning af liggestole. Langs den lille strandpromenade ligger der flere frokostrestauranter.

Amadores-stranden

I den næste bugt findes den lange, hvide sandstrand Playa Amadores, som det tager cirka 30 minutter at spadsere til fra Puerto Rico langs en gangsti.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Puerto Rico året rundt.

Du kan desuden rejse til Puerto Rico året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto Rico. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time til 2 timer og 30 minutter (ca. 50 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
Puerto Rico har et stort udbud af restauranter med både lokal og international mad. I centrum findes et stort shoppingcenter med masser af spisesteder og fortovsrestauranter. Mange restauranter tilbyder musik og dans, og der spilles skandinavisk musik flere steder. Også ved stranden findes en række hyggelige frokostrestauranter.

Med båd til nabobyernes charmerende restauranter

Fra kajen i Puerto Rico sejler der både til de hyggelige nabobyer Puerto de Mogán og Arguineguín, der byder på flere restauranter med god kanarisk mad.
Nattelivet i Puerto Rico er livligt med mange dansesteder, musikpubber og karaokebarer. Meget af nattelivet foregår i området omkring Puerto Ricos shoppingcenter, og ligesom i andre spanske byer begynder nattelivet sent og fortsætter til den lyse morgen.
Shopping
Puerto Rico har et shoppingcenter med et godt udbud af butikker og supermarkeder. De fleste butikker lukker i tidsrummet kl. 13-16, hvor der holdes siesta.

Marked

Om fredagen er der marked i Puerto de Mogán, som ligger 20 km fra Puerto Rico, og om tirsdagen er der marked i Arguineguín, som ligger 5 km væk. Der sejler både fra Puerto Rico til begge byer, og markederne afholdes om formiddagen. Et godt tip er at komme tidligt om morgenen, før det bliver for varmt, og når udbuddet er størst. Der afholdes også flere markeder i området omkring Puerto Rico, blandt andet i San Fernando.

Shopping uden for Puerto Rico

Omkring 20 km mod øst ligger Playa del Inglés, som byder på sydkystens bedste shoppingmuligheder. Hvis du vil have et endnu større udvalg, anbefaler vi hovedstaden Las Palmas eller det store shoppingcenter Atlantico. Las Palmas ligger 70 km fra Puerto Rico, mens Atlantico ligger halvvejs mod lufthavnen.
Aktiviteter og seværdigheder
I Puerto Rico tibydes et stort udvalg af aktiviteter. Fra havnen kan du tage på forskellige bådture eller med en af Europas største katamaraner, og der er også mulighed for at windsurfe, stå på jetski og surfe. Derudover kan du spille minigolf eller besøge forlystelsesparken Angry Birds Park.

Dybhavsfiskeri

Dybhavsfiskeri er en aktivitet for alle, der kan lide spænding og fiskeri. Du vælger selv, om du vil fiske eller blot tage med og nyde en dag på havet. Med lidt held ser vi også delfiner undervejs. Kontakt Spies-guiden for yderligere information.

Angry Birds Activity Park

Lige neden for shoppingcentret i Puerto Rico ligger forlystelsesparken med Angry Birds-tema og mange sjove aktiviteter for både små og store børn.

Multiacuatic

Oplev livet under havoverfladen fra en katamaran med glasbund. Turen går gennem et beskyttet område, hvor man får mulighed for at se både hvaler og delfiner i deres rette element. Indimellem gøres der holdt undervejs for at bade, hvis vejret tillader det. Hvis man mod forventning ikke ser hverken hvaler eller delfiner i løbet af udflugten, tilbyder Multuacuatic en ny tur. Kontakt Spies-guiden for mere information og bestilling.
Vil du se mere af Gran Canaria, anbefaler vi, at du lejer en bil eller tager med på en af vores spændende udflugter.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Puerto Rico kan du komme til flere andre store feriebyer med bus eller taxi.

Bus

Busserne, som kører på den sydlige del af øen, er grønne eller blå. Du kan også tage med lokalbusserne linje 32 og 33, som kører igennem Puerto Rico. Disse kører dog ikke så tit. Busstationen ligger i det øvre Puerto Rico ved gaden Avenida de la Cornisa 1.

Båd

Fra molen til højre for stranden afgår en færge, der sejler til Puerto de Mogán og Arguineguín.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tips og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.
Både karneval og Pride er aflyst i 2021.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Ikke handicapvenligt. Kuperet terræn, trapper og stejle bakker. Puerto Rico er under kraftig udbygning, og der kan derfor forekomme byggestøj. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Rejs med børn
Børnenes Puerto Rico er venligt og imødekommende, også selv om der ikke er lige barnevognsvenligt overalt. Til busture er en paraplyklapvogn klart det nemmeste, da busserne ikke kan medtage de lidt større skandinaviske barnevogne. Det er de færreste offentlige toiletter, der har pusleborde, og amning forventes at ske privat og ikke på restauranter. Stranden er relativt lavvandet med finkornet sand. Vores Family Garden-hotel Altamar er et populært familiehotel med flere pools og aktiviteter for hele familien.
Sport og træning
I Puerto Rico kan du spille tennis, squash og golf, vandre og cykle samt prøve vandsport som dykning og snorkling.

Anfi Tauro Golf

Unik mesterskabsbane samt en 9-hullers bane cirka 3 km fra Playa de Amadores. Anlægget ligger midt i et fantastisk landskab omgivet af palmer og spektakulære vulkanske klipper. Golfbanen, som er bygget i Arizona-stil, er designet af de berømte amerikanske arkitekter von Hagge, Smelek og Baril. En underholdende golfoplevelse, der passer til både gennemsnitlige golfspillere og single-spillere.
Udflugter
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokostbuffet indgår.
Læs mere om udflugten
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Midt i Puerto Rico ligger den populære Angry Birds-park, som er en temapark for børn i alle aldre. Billetten er en dagsbillet, hvilket betyder, at du kan gå ind og ud flere gange i løbet af den samme dag.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Puerto Rico
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.