Se hoteller (36)
Rejs med Spies til Puerto Rico, hvor du får den perfekte kombination af fine strande og hoteller for enhver smag og familie på ethvert budget.
Puerto Rico på Gran Canaria er et af Spies' mest solsikre rejsemål på De Kanariske Øer. Her ligger hotellerne langs bjergskråningerne i de tre dale, som fører ned til stranden og Puerto Ricos centrum. I centrum finder du et stort og nyrenoveret shoppingcenter med masser af restauranter, barer og fortovscaféer. Her er også et par populære pianobarer og diskoteker.

Sol og strand i Puerto Rico

Den flere hundrede meter lange sandstrand er godt beskyttet af to moler og er perfekt til leg eller en tidlig svømmetur ved solopgang. Vil du ikke bade i havet, kan du i stedet besøge et af de to store poolområder med saltvand, og følger du strandpromenaden et lille stykke vestpå, kommer du hurtigt til Playa Amadores og dens smukke halvmåneformede strand.

Børnevenlige hoteller i Puerto Rico

I Puerto Rico har Spies rigtig gode hoteller til både store og små familier. Vores Family Garden-hotel Servatur Puerto Azul er blevet totalrenoveret i 2023 og har blandt andet fået vandrutsjebaner til både børn og voksne. Et andet populært familiehotel er Altamar, som tilbyder aktiviteter for hele familien og en storslået udsigt over havet. Vil du bo på et mindre hotel tæt på naturen og gode vandrestier, kan vi anbefale Natural Park.

Ferie for voksne

Til voksne, der rejser uden børn, anbefaler vi et af vores Adults Only Selection-hoteller. Her har vi sørget for at give dig de bedste forudsætninger for en afslappet ferie med sol, strand og vand i centrum. For at bo på disse hoteller skal man være fyldt 16 år.

Puerto Rico - året rundt

Puerto Rico er åbent året rundt, og med Spies kan du rejse hertil, når du vil, og hvordan du vil. Vælg en af vores bekvemme charterrejser, eller bestil en rejse med valgfri rejselængde på de datoer, som passer dig. Uanset hvad du vælger, kan du selvfølgelig altid bruge vores service på rejsemålet og deltage i vores udflugter.
Tips og nyttig info
  • Family Garden
  • Fine sandstrande
  • Stort udvalg af restauranter
  • Solsikkert
  • All Inclusive
  • Hoteller for voksne
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Puerto Rico

Find din rejse til Puerto Rico