Se hoteller (6)
Costa Meloneras er det helt rigtige rejsemål for dig, der vil holde ferie på et luksushotel, spadsere langs en elegant strandpromenade og bo tæt på en skøn strand.
Costa Meloneras er et relativt nyt og meget indbydende rejsemål lige vest for Maspalomas. Inden for kort tid er der blevet bygget en række fine hoteller, et stort shoppingcenter og adskillige gode restauranter, caféer og barer. Alt er i absolut topklasse. Costa Meloneras er stedet for det kræsne publikum, der søger luksushoteller, en elegant strandpromenade og en skøn strand.

Luksus i Meloneras

Rejser du med Spies' komfortable charterfly til Meloneras, kan du vælge mellem et halvt dusin førsteklasses hoteller i bekvem afstand til stranden. Flere af dem tilbyder en veludstyret spaafdeling, opvarmet pool og et indbydende udvalg af restauranter. Det er ikke så underligt, at hotellerne får så gode bedømmelser af vores gæster.

Skønne dage på Melonerastranden

Stranden i Meloneras er ikke så stor, ca. 600 meter lang og temmelig smal. Men ikke langt herfra ligger Maspalomas med kilometervis af fin sandstrand, der strækker sig hele vejen til Playa del Inglés. Enten breder du dit strandhåndklæde ud mellem de gyldne klitter, i ly for vinden, eller også tager du til den velorganiserede strand ved fyrtårnet, hvor der er liggestole, parasoller, vandsport og restauranter. Det er også meget populært at spadsere langs vandet morgen, middag eller aften.

Spis godt i Costa Meloneras

Bag strandpromenaden og hotellerne i Costa Meloneras ligger shoppingcentret Varadero. Her er der flere butikker og et stort udvalg af hyggelige restauranter og barer, og der er også en række udmærkede restauranter og barer langs strandpromenaden. Her kan du nyde en god middag eller blot en café con leche, mens du sidder og kigger ud over havet. Ønsker du et større udvalg, tager det ikke mere end ca. 10 minutter i bus eller taxi at komme til Playa del Inglés. Her finder du alt, hvad du har brug for af restauranter, forlystelser og natteliv.
Tips og nyttig info
 • Lang strandpromenade
 • Gode restauranter
 • Fine sandstrande
 • Luksushoteller
 • Meget tilfredse gæster
 • Hoteller med spaafdeling
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Costa Meloneras

Strand
Stranden i Costa Meloneras er cirka 600 meter lang og en smule stenet i vandkanten. Der udlejes liggestole og parasoller, og langs stranden løber en strandpromenade med restauranter og caféer.

Maspalomas-stranden

Stranden starter ved fyret i Maspalomas og strækker sig cirka 5 km til Playa del Inglés. Nærmest havet er stranden cirka 100 meter bred og har fint sand. Oven for stranden ligger de berømte gyldne klitter, hvor du kan brede dit håndklæde ud og ligge i læ for vinden. Du kan også spadsere til den velorganiserede strand ved fyret, hvor der findes liggestole, parasoller, vandsportsaktiviteter og restauranter. Mellem strandene i Costa Meloneras og Maspalomas løber en strandpromenade, hvor badning ikke anbefales, da stranden har klipper, og havbunden er fyldt med sten.
Mad, drikke og natteliv
Costa Meloneras har mange restauranter med både lokal og international mad, og det største udvalg findes langs strandpromenaden. I shoppingcentret Varadero er der også et lille udbud af hyggelige restauranter.
Nattelivet i Costa Meloneras har et lidt eksklusivt præg og findes primært langs strandpromenaden samt i området omkring shoppingcentrene Varadero og Centro Comercial Playa Meloneras og udgøres af enkelte barer, elegante loungebarer, en natklub og et kasino. Et større forlystelsesudbud findes i Playa del Inglés, cirka 10 minutter væk med bus eller taxi.
Shopping
Tilbagetrukket fra strandpromenaden og hotellerne i Costa Meloneras ligger shoppingcentret Varadero, hvor der findes både minimarkeder og mærkevarebutikker. Der ligger også enkelte butikker i shoppingcentret Centro Comercial Playa Meloneras.

Shopping uden for Costa Meloneras

I både Maspalomas og Playa del Inglés cirka 6 km væk ligger der flere shoppingcentre med et godt udvalg af butikker, supermarkeder og kendte mærkevareforretninger. Der findes desuden et stort og varieret shoppingudbud i hovedstaden Las Palmas.
Sport og træning
I Costa Meloneras kan du blandt andet windsurfe og dykke samt spille tennis og golf.

Spil golf på Gran Canaria

Vil du spille golf i ferien, er Costa Meloneras et godt valg. Her bor du tæt på Salobre Golf Resort - øens eneste golfbane med 36 huller, og du kan bo på et af Gran Canarias bedste golfresorts: Salobre Hotel Resort & Serenity.

Du kan finde mere information om Gran Canarias golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Costa Meloneras har et begrænset udbud af strand- og vandaktiviteter. Her ligger dog flere hoteller af høj klasse, der tilbyder såvel spaafdeling som forskellige aktiviteter både i dagtimerne og om aftenen.

ExpoMeloneras

Centralt beliggende konferencecenter, hvod der arrangeres forskellige udstillinger, koncerter og shows.

Naturreservatet Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas

Et enormt område med sandklitter, en palmelund og en lagune, hvor mange fugle yngler. Meget af vegetationen og enkelte fuglearter i området er fredet. Du kan spadsere fra Costa Meloneras via stranden til naturreservatet (cirka 3 km).
Vil du se mere af Gran Canaria, anbefaler vi, at du lejer en bil eller tager med på en af vores spændende udflugter.

Fyrtårnet El Faro de Maspalomas

Det 55 meter høje fyrtårn fra 1800-tallet er et af de højeste på De Kanariske Øer.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokostbuffet indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring med Rocky Adventure
Bjergvandring med Rocky Adventure
En følelse af frihed og perfekt til vandreentusiasten! Tag med på en skøn vandretur i den varierede og spektakulære natur, som Gran Canaria har at byde på. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Rocky Adventure - vandring til Teror
Rocky Adventure - vandring til Teror
Tag med Rocky Adventure på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. Følg i urbefolkningens fodspor langs de samme stier, som de benyttede for 2.500 år siden. Ruten går gennem historiske landsbyer, frodige grønne dale og dramatisk vulkansk landskab. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Costa Meloneras trafikeres af flere buslinjer. Taxi kan med fordel bestilles gennem dit hotel.

Bus

Busstationen ligger ved rundkørslen på gaden Avenida Cristobal Colón 4.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.
Både karneval og Pride er aflyst i 2021.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres i stor udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Ikke handicapvenligt. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Costa Meloneras året rundt.

Du kan desuden rejse til Costa Meloneras året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Costa Meloneras. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er cirka 1-2 timer (ca. 35 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Costa Meloneras
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.