Se hoteller (14)
Maspalomas er et perfekt rejsemål, når du rejser med familien. Her er masser af aktiviteter, børnevenlige hoteller og en fantastisk strand. Tag f.eks. et kig på vores Family Garden-hotel Tabaiba Princess.
Hvis du er ude efter en rolig og familievenlig ferie krydret med et livligt forlystelsesliv inden for en overskuelig afstand, så skal turen gå til Maspalomas - et godt organiseret rejsemål med brede promenader og lavt byggede hoteller, som breder sig ud over et stort og fladt område. Maspalomas ligger som en grøn oase lige oven for det fantastiske ørkenområde midt mellem sandstrandene Playa de Maspalomas og Playa del Inglés. Rejsemålet er populært blandt familier, eftersom tempoet er roligt, og der findes mange aktiviteter for både store og små børn. Vandlandet Aqualand lokker med vandrutsjebaner, legebassiner og masser af plads til at plaske, og Holiday World er en anden favorit med forskellige forlystelser, bowling og underholdning. I gåafstand ligger også en af Gran Canarias populære golfbaner med 18 huller. Og som om alt dette ikke var nok, så ligger Maspalomas jo på sydkysten, hvor du kan nyde godt af øens bedste klima.

Stranden i Maspalomas

I Maspalomas handler ferien meget om strand og vand. Fem kilometer lang, bred og bølgende strækker den sig hele vejen til Playa del Inglés - så her er rigelig plads til alle besøgende. Familier med børn holder for det meste til på den velorganiserede del af stranden ved fyrtårnet, hvor der er liggestole, parasoller, vandsport og restauranter. Andre vælger at slå sig ned på deres håndklæder mellem klitterne eller blot slentre en tur i vandkanten.

Børnevenlige hoteller

Med mere end 20 hoteller at vælge mellem er der stor sandsynlighed for, at du finder lige netop det, der passer til dig og din ferie, hvad enten du vil bo i lejlighed eller bungalow. Rejser du med børn, bor du allerbedst på vores Family Garden-hotel Tabaiba Princess, der bl.a. byder på et skønt poolområde med en kunstigt anlagt strand. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du desuden tilkøbe All Inclusive. Et andet dejligt familiehotel er vores Family Comfort-hotel Palm Oasis, der tilbyder både børnepool, aktiviteter og veludstyrede lejligheder.

Maspalomas - åbent året rundt

Rejser du med Spies, kan du vælge mellem bekvem charter og rejser med valgfri rejselængde - året rundt. Uanset om du er til en afslappet charteruge eller en rejse på lige netop de datoer, som passer dig, kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller. Du kan selvfølgelig altid benytte dig af vores service og deltage i vores udflugter. Med Spies kan du skræddersy din rejse fra tre dage og opefter.
Tips og nyttig info
 • Kilometerlange sandstrande
 • Family Garden
 • All Inclusive
 • Stort udvalg af hoteller
 • Rejser året rundt
 • Behageligt klima
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Maspalomas

Strand
Den velholdte og finkornede sandstrand er cirka 6 km lang og visse steder 100 meter bred. Vandet er meget lavt ved lavvande, og på en del af stranden kan du søge læ mellem klitterne, hvis det blæser meget. Børnefamilier kan med fordel tage til den velorganiserede strand ved fyrtårnet, hvor der er liggestole, parasoller og vandsportsaktiviteter. Her er også en lille strandpromenade med restauranter og butikker. Nærmest fyret kan det være svært at bade ved lavvande på grund af sten. Ved stranden er der toiletter, brusere og mange forskellige aktiviteter. Vær opmærksom på, at der ved højvande kan forekomme høje bølger og stærk strøm. Hold altid øje med badeflagene og respektér dem. Hvis der ingen badeflag er, bør du altid svømme langs stranden.
Mad, drikke og natteliv
Maspalomas har et godt udbud af restauranter med både lokale og internationale retter. Mange af restauranterne ligger i indkøbscentrene og langs strandpromenaden. Vil du have et endnu større udvalg, kan du besøge nabobyen Playa del Inglés, hvor der ligger mange gode restauranter.
Maspalomas og Playa del Inglés ligger tæt på hinanden og tilbyder i fællesskab et stort forlystelsesudbud med både barer, pubber og natklubber, hvoraf de fleste ligger ved shoppingcentrene. Nattelivet er ret fredeligt i hotelområderne i Maspalomas, men livligt i Playa del Inglés blot ti minutter væk i taxi eller bus. Mange hoteller i Maspalomas arrangerer underholdning i form af levende musik og dans.
Shopping
Der er gode shoppingmuligheder i Maspalomas. I shoppingcentrene Varadero i Meloneras og El Tablero, som ligger blot 2 km væk, findes et stort udvalg af butikker og kendte mærketøjskæder. I bydelen San Fernando ligger der butikker, hvor de lokale handler, og her er priserne gerne lidt lavere. Mange butikker holder lukket kl. 13-16 under siestaen, men shoppingcentre og dagligvarebutikker har som regel åbent hele dagen.

Shopping uden for Maspalomas

Shoppingcentret Atlantico og Las Palmas har mange butikker og forretninger med et varieret shoppingudbud, og i Playa del Inglés findes shoppingcentrene Yumbo, Cita og Kashbah.

Marked i Maspalomas

Der afholdes marked i San Fernandos markedshal i Maspalomas. Et godt råd er at komme tidligt, inden det bliver for varmt, og udvalget er større. Åbent onsdag og lørdag.
Sport og træning
I Maspalomas tilbydes vandsport som dykning, snorkling og kano, og der er også gode muligheder for at spille tennis, cykle og vandre. Der ligger desuden flere populære golfbaner i området.

Maspalomas Golf

Fin golfbane med 18 huller tæt på Playa del Inglés. Golfbanen ligger et stenkast fra et naturreservat med sandklitter.

Meloneras Golf

Flot 18-hullers golfbane vest for Maspalomas fyrtårn cirka 3 km fra Maspalomas. Det er en sand naturoplevelse at spille på denne bane, som er omgivet af palmer og byder på smuk udsigt over havet. De sidste huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers bane på hele Gran Canaria. Flere af hullerne er placeret direkte langs Atlanterhavet og sætter dygtighed og koncentrationsevne på prøve med spil på tværs af kløfter og dybe dale. Meloneras Golf er designet af banearkitekten Ron Kirby og passer til alle slags golfspillere - fra halvgode til virkelig dygtige.

Spil golf på Gran Canaria

Vil du spille golf i ferien, kan du finde information om øens golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
I Maspalomas tilbydes aktiviteter som bowling og minigolf, og her findes også et tivoli.

Dybhavsfiskeri

Dybhavsfiskeri er en aktivitet for alle, der kan lide spænding og fiskeri. Her kan du vælge, om du vil fiske eller blot tage med og nyde en dag på havet. Kontakt Spies-guiden for yderligere information.

Naturreservatet Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas

Et enormt område med sandklitter, en palmelund og en lagune, hvor mange fugle yngler. Meget af vegetationen og enkelte fuglearter i området er fredet.

Aqualand

Aqualand er det største vandland på Gran Canaria med mange vandrutsjebaner, pools og restauranter. Der findes også liggestole på området, og det er desuden muligt at spille minigolf. Du kan købe billetter til Aqualand af Spies-guiden.

Pridefestival

Den årlige Pridefestival afholdes som regel i maj. Der findes også en Winter Pride, der normalt løber af stablen i november.

Forlystelsesparken Holiday World

I forlystelsesparken Holiday World findes blandt andet rutsjebaner, barer og restauranter samt en bowlingbane.
Vil du se mere af Gran Canaria, anbefaler vi, at du lejer en bil eller tager med på en af vores spændende udflugter.

Fyrtårnet El Faro de Maspalomas

Det 55 meter høje fyrtårn fra 1800-tallet er et af de højeste på De Kanariske Øer.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokosttallerken indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring med Rocky Adventure
Bjergvandring med Rocky Adventure
En følelse af frihed og perfekt til vandreentusiasten! Tag med på en skøn vandretur i den varierede og spektakulære natur, som Gran Canaria har at byde på. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
En skøn eftermiddag på havet med en fin katamaran. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og et let måltid indgår.
Læs mere om udflugten
Rocky Adventure - vandring til Teror
Rocky Adventure - vandring til Teror
Tag med Rocky Adventure på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. Følg i urbefolkningens fodspor langs de samme stier, som de benyttede for 2.500 år siden. Ruten går gennem historiske landsbyer, frodige grønne dale og dramatisk vulkansk landskab. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Maspalomas kan du komme til de fleste andre store feriebyer på øen med bus eller taxi. I nærliggende Playa del Inglés findes også et minitog, der kører gennem byen.

Bus

Der er flere busstoppesteder i forbindelse med shoppingcentrene Yumbo, Kasbah og Cita. Der er også busstoppesteder langs de større gader i hotelområderne.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Maspalomas året rundt.

Du kan desuden rejse til Maspalomas året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Maspalomas. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen Gando lige uden for Las Palmas til dit hotel er fra ca. 45 minutter til 2 timer (ca. 32 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Den nøjagtige rute for transferbussen afhænger af lokale forhold og bestemmes på stedet. Mere information får du ved ankomsten. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Maspalomas
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.