Se hoteller (5)

Rejser til Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsikre sydkyst. Her er sol og strand på menuen.
Playa de Taurito er en lille ferieby, der er skudt op i dalen mellem Puerto Rico og Puerto de Mogán. Her venter en skøn promenade, som er flankeret af et mindre antal butikker og restauranter. Atmosfæren i byen er afslappet og gæstfri, så du kan se frem til en ferie med fred og ro.

Stranden i Playa de Taurito

I Playa de Taurito venter en dejlig strand med gråt lavasand, hvor du, udover at bade og sole, kan dyrke vandsport som f.eks. dykning og snorkling. Lige oven for stranden, midt i byen, ligger der desuden et stort vandland med rutsjebaner, børnepools med god plads til at slappe af i liggestolene.

Hoteller med udsigt i Playa de Taurito

Når du rejser med Spies til Playa de Taurito, har du flere hyggelige hoteller at vælge imellem. Eksempelvis oppe på bjergskråningen oven for Playa de Tauritp med flot udsigt over havet og omgivelserne. Du vælger selv, om du vil bo på hotelværelse eller lejlighed, med eller uden All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club indgår transport til hotellets egen beach club i prisen. Her kan du opholde dig hele dagen, hvis du vil det.

Bekvem charter og valgfri rejselængde

Vælger du at rejse med Spies til Playa de Taurito, kan du bestille en bekvem charteruge eller en rejse med valgfri rejselængde. Når vintermørket melder sig, kan du også vælge at tage et kort afbræk i bare fire eller fem dage. Uanset hvad du beslutter dig for, kan du benytte dig af vores rejsemålsservice, vælge mellem vores skønne hoteller og bestille udflugter, allerede mens du sidder hjemme i sofaen og bestiller rejsen.
Tips og nyttig info
  • Fin sandstrand
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Lejlighedshoteller

Spies' gæster om Playa de Taurito

Find din rejse til Playa de Taurito