Se hoteller (4)

Rejser til Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsikre sydkyst. Her er sol og strand på menuen.
Playa de Taurito er en lille ferieby, der er skudt op i dalen mellem Puerto Rico og Puerto de Mogán. Her venter en skøn promenade, som er flankeret af et mindre antal butikker og restauranter. Atmosfæren i byen er afslappet og gæstfri, så du kan se frem til en ferie med fred og ro.

Stranden i Playa de Taurito

I Playa de Taurito venter en dejlig strand med gråt lavasand, hvor du, udover at bade og sole, kan dyrke vandsport som f.eks. dykning og snorkling. Lige oven for stranden, midt i byen, ligger der desuden et stort vandland med rutsjebaner, børnepools med god plads til at slappe af i liggestolene.

Hoteller med udsigt i Playa de Taurito

Når du rejser med Spies til Playa de Taurito, har du flere hyggelige hoteller at vælge imellem. Eksempelvis oppe på bjergskråningen oven for Playa de Tauritp med flot udsigt over havet og omgivelserne. Du vælger selv, om du vil bo på hotelværelse eller lejlighed, med eller uden All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club indgår transport til hotellets egen beach club i prisen. Her kan du opholde dig hele dagen, hvis du vil det.

Bekvem charter og valgfri rejselængde

Vælger du at rejse med Spies til Playa de Taurito, kan du bestille en bekvem charteruge eller en rejse med valgfri rejselængde. Når vintermørket melder sig, kan du også vælge at tage et kort afbræk i bare fire eller fem dage. Uanset hvad du beslutter dig for, kan du benytte dig af vores rejsemålsservice, vælge mellem vores skønne hoteller og bestille udflugter, allerede mens du sidder hjemme i sofaen og bestiller rejsen.
Tips og nyttig info
 • Fin sandstrand
 • All Inclusive
 • Solsikkert
 • Lejlighedshoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa de Taurito

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I Playa de Taurito findes en mindre strand med lavasand, og der tilbydes vandsport som dykning og snorkling.
Mad, drikke og natteliv
I Playa de Taurito findes en fin gangsti kantet af et mindre antal restauranter. Der ligger også enkelte restauranter uden for hotellerne.
Nattelivet i Playa de Taurito foregår først og fremmest på hotellerne. For et større udbud anbefaler vi nabobyerne Puerto de Mogán og Puerto Rico.
Shopping
Playa de Taurito byder på begrænsede shoppingmuligheder med et mindre antal butikker.

Shopping uden for Playa de Taurito

Der findes et større udbud af butikker i Maspalomas og Playa del Inglés samt i hovedstaden Las Palmas.
Sport og træning
I Playa de Taurito tilbydes vandsport som dykning og snorkling, og omgivelserne byder på gode muligheder for at vandre, cykle og spille golf.

Anfi Tauro Golf

Unik mesterskabsbane samt en 9-hullers bane cirka 8 km fra Playa de Taurito. Anlægget ligger midt i et fantastisk landskab omgivet af palmer og spektakulære vulkanske klipper. Golfbanen, som er bygget i Arizona-stil, er designet af de berømte amerikanske arkitekter von Hagge, Smelek og Baril. En underholdende golfoplevelse, der passer til både gennemsnitlige golfspillere og single-spillere.

Du kan finde mere information om Gran Canarias golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
I Playa de Taurito tilbydes primært forskellige strandaktiviteter.

Vandlandet Lago Taurito

Vandland i Playa de Taurito centrum med rutsjebaner, børnepools og god plads til liggestole.
Kunne du tænke dig at opleve lidt seværdigheder, kultur og historie, anbefaler vi en udflugt til øens kulturcentrum Las Palmas. Et andet godt udflugtsmål er nabobyen Puerto de Mogán, der byder på hyggelige stræder og maleriske huse.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokosttallerken indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring med Rocky Adventure
Bjergvandring med Rocky Adventure
En følelse af frihed og perfekt til vandreentusiasten! Tag med på en skøn vandretur i den varierede og spektakulære natur, som Gran Canaria har at byde på. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
En skøn eftermiddag på havet med en fin katamaran. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og et let måltid indgår.
Læs mere om udflugten
Rocky Adventure - vandring til Teror
Rocky Adventure - vandring til Teror
Tag med Rocky Adventure på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. Følg i urbefolkningens fodspor langs de samme stier, som de benyttede for 2.500 år siden. Ruten går gennem historiske landsbyer, frodige grønne dale og dramatisk vulkansk landskab. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Der kører et begrænset antal busser i Playa de Taurito, så vi anbefaler, at du planlægger din bustur i god tid - eller bestiller en taxi gennem hotellet.

Bus

Der er et busstoppested ved rundkørslen i den øvre del af byen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra oktober til april kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa de Taurito i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Playa de Taurito året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa de Taurito. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 2 timer og 30 minutter (ca. 60 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Playa de Taurito
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.