Se hoteller (4)

  Rejser til Puerto de Mogán

  Kunne du tænke dig en fredelig ferie i maleriske omgivelser? Så tag til Puerto de Mogán - en perle på Gran Canarias sydvestkyst!
  Puerto de Mogán er en lille charmerende fiskerby på Gran Canarias sydkyst, langt fra den tempofyldte hverdag, som kendetegner byerne længere østpå. Her blandes nyt og gammelt i perfekt harmoni, og i de små hyggelige, bilfri gader ligger der hvidkalkede huse med vægge beklædt af bougainvillea og andre smukke blomster, som gror fint her på den mest solsikre del af Gran Canaria. Havnen er byens naturlige centrum, hvor farverige fiskerbåde og yachts fra nær og fjern sætter deres særlige præg på omgivelserne. I området omkring havnen spadserer du rundt mellem smukke hvidkalkede huse, som på nærmest poetisk vis indrammer byens små gader. Her er der også en hel del små kanaler, hvilket har givet byen kælenavnet Lille Venedig. Nattelivet i Puerto de Mogán er stille og roligt. Aftenerne tilbringes først og fremmest på de lokale restauranter, hvor du kan nyde lange og velsmagende middage i selskab med både andre turister og lokalbefolkningen.

  Tæt på stranden

  Midt i Puerto de Mogán ligger der en lille fin og indbydende sandstrand. Den er relativt lavvandet og børnevenlig, og eftersom den lille badebugt er beskyttet af en mole, bliver bølgerne sjældent særligt høje her. Bliver du sulten eller tørstig, skal du ikke gå langt fra liggestolen for at komme til restauranterne og barerne langs strandpromenaden. Leder du efter en strand med mere liv og aktivitet, kommer du nemt fra Puerto de Mogán til stranden i Taurito, hvor du bl.a. kan vælge mellem jetski, dykning og kitesurfing. Der er heller ikke langt til de populære strande i Amadores og Puerto Rico.

  Glade gæster i Puerto de Mogán

  Rejser du med Spies, kan du bo på det nye og meget anerkendte hotel Cordial Mogan Playa med flere pools og restauranter, spaafdeling og en smuk grøn have. Herfra tager det kun et par minutter at gå ned til stranden, havnen og det stemningsfulde aftenliv omkring marinaen.

  Præcis som vores andre hoteller i Puerto de Mogán har Cordial Mogan Playa fået meget høje bedømmelser af vores tilfredse gæster.

  Bekvem charter og valgfri rejselængde

  Du kan rejse til Puerto de Mogán året rundt, og du vælger selv den rejse, der passer dig bedst: bekvem charter i en uge eller to eller en ferie med valgfri rejselængde, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor længe du vil være væk. Uanset hvad der passer dig, kan du vælge blandt vores bedste hoteller. Du kan selvfølgelig altid bruge vores service og deltage i vores udflugter.
  Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Solsikkert
  • Rejser året rundt
  • Meget tilfredse gæster
  • Lokale restauranter
  • Hoteller med spaafdeling

  Spies' gæster om Puerto de Mogán

  Find din rejse til Puerto de Mogán