Se hoteller (4)

  Rejser til Puerto de Mogán

  Kunne du tænke dig en fredelig ferie i maleriske omgivelser? Så tag til Puerto de Mogán - en perle på Gran Canarias sydvestkyst!
  Puerto de Mogán er en lille charmerende fiskerby på Gran Canarias sydkyst, langt fra den tempofyldte hverdag, som kendetegner byerne længere østpå. Her blandes nyt og gammelt i perfekt harmoni, og i de små hyggelige, bilfri gader ligger der hvidkalkede huse med vægge beklædt af bougainvillea og andre smukke blomster, som gror fint her på den mest solsikre del af Gran Canaria. Havnen er byens naturlige centrum, hvor farverige fiskerbåde og yachts fra nær og fjern sætter deres særlige præg på omgivelserne. I området omkring havnen spadserer du rundt mellem smukke hvidkalkede huse, som på nærmest poetisk vis indrammer byens små gader. Her er der også en hel del små kanaler, hvilket har givet byen kælenavnet Lille Venedig. Nattelivet i Puerto de Mogán er stille og roligt. Aftenerne tilbringes først og fremmest på de lokale restauranter, hvor du kan nyde lange og velsmagende middage i selskab med både andre turister og lokalbefolkningen.

  Tæt på stranden

  Midt i Puerto de Mogán ligger der en lille fin og indbydende sandstrand. Den er relativt lavvandet og børnevenlig, og eftersom den lille badebugt er beskyttet af en mole, bliver bølgerne sjældent særligt høje her. Bliver du sulten eller tørstig, skal du ikke gå langt fra liggestolen for at komme til restauranterne og barerne langs strandpromenaden. Leder du efter en strand med mere liv og aktivitet, kommer du nemt fra Puerto de Mogán til stranden i Taurito, hvor du bl.a. kan vælge mellem jetski, dykning og kitesurfing. Der er heller ikke langt til de populære strande i Amadores og Puerto Rico.

  Glade gæster i Puerto de Mogán

  Rejser du med Spies, kan du bo på det nye og meget anerkendte hotel Cordial Mogan Playa med flere pools og restauranter, spaafdeling og en smuk grøn have. Herfra tager det kun et par minutter at gå ned til stranden, havnen og det stemningsfulde aftenliv omkring marinaen.

  Præcis som vores andre hoteller i Puerto de Mogán har Cordial Mogan Mogán fået meget høje bedømmelser af vores tilfredse

  Bekvem charter og valgfri rejselængde

  Du kan rejse til Puerto de Mogán året rundt, og du vælger selv den rejse, der passer dig bedst: bekvem charter i en uge eller to eller en ferie med valgfri rejselængde, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor længe du vil være væk. Uanset hvad der passer dig, kan du vælge blandt vores bedste hoteller. Du kan selvfølgelig altid bruge vores service og deltage i vores udflugter.
  Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Solsikkert
  • Rejser året rundt
  • Meget tilfredse gæster
  • Lokale restauranter
  • Hoteller med spaafdeling
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Puerto de Mogán

  Strand
  Midt i Puerto de Mogán findes en lille fin sandstrand, der er cirka 250 meter lang, relativt lavvandet og børnevenlig. På stranden udlejes liggestole og parasoller. Den lille badebugt er beskyttet af en mole, og langs strandpromenaden ligger en række restauranter og barer.

  Taurito-stranden

  Kan du lide vandsport, kører der regelmæssigt busser til øens større strande. Blot få minutter fra Puerto de Mogán ligger eksempelvis Taurito-stranden, hvor der blandt andet tilbydes jetski, dykning og kitesurfing. Det er også nemt at komme til de populære strande i Amadores og Puerto Rico.
  Mad, drikke og natteliv
  Puerto de Mogán har et stort udbud af restauranter og caféer, hvoraf mange ligger langs strandpromenaden. Da Puerto de Mogán er en fiskerby, har de fleste spisesteder frisk fisk og skaldyr på menuen. Mange restauranter har desuden hyggelige terrasser.
  Nattelivet i Puerto de Mogán er stille og roligt. Her tilbringer man aftenerne med en god lang middag på en restaurant eller på en af byens hyggelige caféer eller barer. Et mere livligt natteliv findes i Puerto Rico cirka 10 km væk.
  Shopping
  I Puerto de Mogán findes et lille shoppingcenter med blandt andet tøjbutikker, skoforretninger og parfumerier. De fleste andre af byens butikker ligger i centrum og langs stranden. Gå heller ikke glip af det store marked, der løber af stablen hver fredag på havnen.

  Shopping uden for Puerto de Mogán

  Et større og bedre udvalg finder du i hovedstaden Las Palmas, hvor der er både shoppinggader og en række shoppingcentre. Et andet alternativ er det store shoppingcenter Atlantico i Vecindario, halvvejs på vejen mod lufthavnen.

  Marked

  Fredag er markedsdag i Puerto de Mogán, hvor gaderne fyldes med mennesker fra hele Gran Canaria. Boderne strækker sig gennem hele byen, og her kan du købe alt, hvad feriehjertet begærer. Et godt tip er at komme tidligt om morgenen, før det bliver for varmt, og de bedste varer bliver udsolgt.
  Sport og træning
  I omgivelserne omkring Puerto de Mogán kan du cykle og spille golf, og visse firmaer tilbyder også aktiviteter som stavgang og vandring i bjergene. Fra Puerto de Mogán kommer du desuden nemt til øens større strande, hvor der tilbydes dykning og forskellige former for vandsport.

  Blue Explorers

  Dykkercenter, der tilbyder både snorkling og dykning.

  Anfi Tauro Golf

  Unik mesterskabsbane samt en 9-hullers bane cirka 10 km fra Puerto de Mogán. Anlægget ligger midt i et fantastisk landskab omgivet af palmer og spektakulære vulkanske klipper. Golfbanen, som er bygget i Arizona-stil, er designet af de berømte amerikanske arkitekter von Hagge, Smelek og Baril. En underholdende golfoplevelse, der passer til både gennemsnitlige golfspillere og single-spillere.

  Du kan finde mere information om Gran Canarias golfbaner og bestilling af starttider her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  I Puerto de Mogán tilbydes blandt andet sightseeingture på havet, delfinudflugter og fisketure.

  Bådtur med glasbund

  I Puerto de Morgán kan du komme med på havet i en båd med glasbund og opleve det fascinerende liv under havoverfladen. Bådene afgår fra havnen med jævne mellemrum hele dagen.

  Fiskeri og sportsfiskeri

  Tag med på en endagtur med sportsfiskeri i Puerto de Mogán. I nogle perioder er det bundfisk, vi fanger, mens der i andre perioder er mulighed for at fange lidt større fisk. Du kan også deltage i grotteture og snorkeludflugter samt komme med på ture, hvor vi spejder efter delfiner.

  Ubåd

  Tag med på et spændende eventyr ombord på en rigtig ubåd! Fra kajen i Puerto de Mogán afgår en ubåd flere gange om dagen. Her får du chancen for at opleve den helt specielle stemning på havets bund i 20-25 meters dybde.
  Puerto de Mogán er en smuk by og en seværdighed i sig selv. Vil du se mere af Gran Canaria, kan du tage med på en spændende udflugt.

  Cañada de los Gatos

  Arkæologisk område med udgravede levn efter blandt andet en gravplads og landsbyen Cañada de Los Gatos.

  Vindmøllen i Molino de Viento

  Cirka 7 km fra Puerto de Mogán ligger den gamle vindgamle, som i dag er omdannet til museum.
  Udflugter
  Skål for Gran Canaria!
  Skål for Gran Canaria!
  Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Afrikat 69
  Katamaranen Afrikat 69
  En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokostbuffet indgår.
  Læs mere om udflugten
  Bjergvandring Camino de la Plata
  Bjergvandring Camino de la Plata
  En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
  Læs mere om udflugten
  Et kontinent i miniatureformat
  Et kontinent i miniatureformat
  På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Shopping og sightseeing i Las Palmas
  Shopping og sightseeing i Las Palmas
  Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
  Læs mere om udflugten
  Bjergvandring med Rocky Adventure
  Bjergvandring med Rocky Adventure
  En følelse af frihed og perfekt til vandreentusiasten! Tag med på en skøn vandretur i den varierede og spektakulære natur, som Gran Canaria har at byde på. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret.
  Læs mere om udflugten
  Multiacuatic
  Multiacuatic
  At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
  Læs mere om udflugten
  Bjergvandring til Santa Lucia
  Bjergvandring til Santa Lucia
  Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Afrikat 69 (eftermiddag)
  Katamaranen Afrikat 69 (eftermiddag)
  En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og en let frokostbuffet indgår.
  Læs mere om udflugten
  Rocky Adventure - vandring til Teror
  Rocky Adventure - vandring til Teror
  Tag med Rocky Adventure på en arrangeret vandretur i de smukke og karakteristiske kanariske bjerge og dale. Følg i urbefolkningens fodspor langs de samme stier, som de benyttede for 2.500 år siden. Ruten går gennem historiske landsbyer, frodige grønne dale og dramatisk vulkansk landskab. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres i vinterhalvåret.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Fra Puerto de Mogán kan du komme til de fleste store feriebyer med bus, færge eller taxi.

  Bus

  Busstationen i Puerto de Mogán ligger centralt langs gaden Carretera Vieja.

  Færge

  Fra Puerto de Mogán går der færger til både Arguineguín og Puerto Rico.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I løbet af ferien kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Karneval og Pridefestival

  Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.
  Både karneval og Pride er aflyst i 2021.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Dansk -1 time.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Øvrigt

  Vi tager forbehold for ændringer i program, priser, udflugter m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  21°16°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • februar
  21°16°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • marts
  22°16°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • april
  22°17°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • maj
  23°18°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  28
  Regnfri dage
  • juni
  24°19°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  20°
  Vandtemperatur
  28
  Regnfri dage
  • juli
  25°21°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  30
  Regnfri dage
  • august
  26°22°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  23°
  Vandtemperatur
  30
  Regnfri dage
  • september
  26°22°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • oktober
  26°21°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • november
  24°18°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • december
  22°17°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 5 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Puerto de Mogán året rundt.

  Du kan desuden rejse til Puerto de Mogán året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de Mogán. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 2 timer og 30 minutter (ca. 65 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Puerto de Mogán
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.