Tyrkiet
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Tyrkiet

Tyrkiet

Spies har rejser til Tyrkiets mest populære rejsemål: Istanbul, Antalya, Bodrum og Marmaris.

Rejser du med Spies til Tyrkiet, kan du altid finde et hotel, der passer til dig. Vi tilbyder bl.a. to familievenlige Sunwing Family Resorts og hele fem forskellige Sunprime Hotels, hvis du rejser uden børn. Med næsten 180 hoteller at vælge imellem kan du helt sikkert finde et hotel, der passer til både dig og din tegnebog.

Læs mere om Tyrkiet Skjul tekst

Bedre fly med Spies
Spies tilbyder charterrejser til Tyrkiet fra København, Aalborg, Odense, Billund og Rønne. Rejser du fra København, kan du i højsæsonen (1/7-5/8) vælge at flyve til lufthavnen Gazipasa øst for Alanya, så får du en kortere transfertid til hotellerne i Alanya. Du kan desuden flyve til Antalya hele året med rutefly og fleksibel rejselængde, hvor du kan være væk, så længe du har lyst, uden at være bundet af faste rejsedatoer.

Golf i Tyrkiet
Tyrkiet er et af vores mest populære golfrejsemål. Golfbanerne er af høj klasse, og når du rejser med Spies, kan du bo på hoteller med egne baner. Vi tilbyder desuden golfvært og golfpakker til favorable priser i Tyrkiets største golfmetropol, Belek.

  • Valuta: Tyrkiske lira (TRY)
  • Antal rejsemål:  14
  • Antal hoteller:  176

Rejser til Tyrkiet - vælg rejsemål: