Tyrkiet
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Tyrkiet

Tyrkiet

Rejser du med Spies til Tyrkiet, kan du altid finde et hotel, der passer til dig. Vi tilbyder bl.a. to familievenlige Sunwing Family Resorts og hele fem forskellige Sunprime Hotels, hvis du rejser uden børn. Med næsten 180 hoteller at vælge imellem kan du helt sikkert finde et hotel, der passer både dig og din tegnebog.

Læs mere om Tyrkiet Skjul tekst

Find dit Tyrkiet hos Spies
Spies tilbyder rejser til Tyrkiets mest populære rejsemål:
Antalya-området, Bodrum-halvøen, Marmaris-området og Istanbul.

Bedre fly med Spies
Spies tilbyder charterrejser til Tyrkiet fra København, Aalborg, Odense, Billund og Rønne. Rejser du fra København, kan du i højsæsonen - fra slutningen af juni til starten af august - vælge at flyve til lufthavnen Gazipasa øst for Alanya, så får du en kortere transfertid til hotellerne i Alanya. Du kan desuden flyve til Antalya hele året med rutefly og fleksibel rejselængde, hvor du kan være væk, så længe du har lyst, uden at være bundet af faste rejsedatoer.

Golf i Tyrkiet
Tyrkiet er et af vores mest populære golfrejsemål. Golfbanerne er af høj klasse, og når du rejser med Spies, kan du bo på hoteller med egne baner. Vi tilbyder desuden golfvært og golfpakker til favorable priser i Tyrkiets største golfmetropol, Belek.

  • Valuta: Tyrkiske lira (TRY)
  • Antal rejsemål:  14
  • Antal hoteller:  187
Er du urolig for at rejse til Tyrkiet?
Vores personale i Tyrkiet rapporterer, at alt er fredeligt på vores rejsemål.
Læs mere Skjul tekst

Medierne rapporterer i øjeblikket om uroligheder i Tyrkiet, som startede i forbindelse med forrrige uges hændelser i byen Suruc, ca. 10 km fra grænsen til Syrien. Spies’ rejsemål ligger ikke i nærheden af urolighederne, og afstanden til Alanya, som er det nærmeste rejsemål i forhold til Suruc, er ca. 750 km.

Vi følger altid Udenrigsministeriets anbefalinger, og de fraråder ikke rejser til de dele af Tyrkiet, hvor vores rejsemål ligger. Vi følger udviklingen nøje og er dagligt i kontakt med vores personale på de tyrkiske rejsemål. Desuden er vi løbende i dialog med Udenrigsministeriet.
Spies’ rejser afgår som normalt, og for alle rejser til Tyrkiet gælder de almindelige regler for annullering og ændring: Se punkt 4 i rejsebetingelserne.

De vigtigste spørgsmål som stilles til os nu:

Hvor langt er der fra Suruc til Spies’ rejsemål?
Alanya - 750 km
Antalya - 850 km
Dalaman – 1.080 km
Bodrum – 1.300 km
Izmir – 1.200 km

Hvordan er situationen på Spies’ rejsemål lige nu?
Vores personale i Tyrkiet rapporterer om, at alt er fredeligt på alle vores rejsemål, og alt fungerer præcis som det plejer.
Risikerer jeg, at min rejse bliver aflyst? På nuværende tidspunkt tyder intet på, at Udenrigsministeriet skulle ændre sin rejsevejledning. Skulle de mod forventning ændre anbefalingerne vedrørende rejser til turistområderne ved Middelhavskysten, vil vi indstille de kommende rejser og transportere vores gæster hjem. Har du bestilt en rejse dertil, vil du i så fald få dine penge retur.

SOMMERENS NYHEDER I TYRKIET


NYHED! TURGUTREIS

Nu kan du også holde sommerferie i historiske Turgutreis. Bodrumhalvøens næststørste by er lige berømt for sine strande og solnedgange som for sit velbesøgte marked.

NYE FLY - MERE PLADS

Flyver du til Tyrkiet med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, kan du glæde dig til helt nye eller opgraderet A321-fly. Det betyder mere benplads, ergonomiske flystole og lysere kabiner.

NYT SUNPRIME HOTEL

Velkommen til vores første Sunprime Hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. C-Lounge har en perfekt beliggenhed ved stranden udenfor Oba i udkanten af Alanya.VOKSENFERIE I TYRKIET


DET BEDSTE TIL VOKSNE LIVSNYDERE

Denne sommer slår vi dørene op til et helt nyt Sunprime-hotel i Tyrkiet, Sunprime C-Lounge, så du nu kan vælge mellem fem forskellige Sunprime Hotels i Tyrkiet! De er alle skræddersyet til dig, der gerne vil forkæle dig selv med spa-behandlinger, god mad og dejlige vine i vores restauranter og barer. Glæd dig til værelser og suiter med skønne senge og store, lækre balkoner.
Vælg mellem 5 forskellige Sunprime Hotels i TyrkietFAMILIEFERIE I TYRKIET


SUNWING FAMILY RESORTS

I Tyrkiet hedder den bedste familieferie Sunwing Side East Beach og Sunwing Side West Beach. Det er vores egne familiehoteller, hvor alle detaljer finpudset, så hele familien kan få den nemmeste og mest afslappende ferie. For når børnene har det godt, har mor og far det også godt.
Vælg mellem 2 Sunwing Family Resorts i Tyrkiet


SKAL VANDHUNDEN MED PÅ FERIE?

Drømmer familiens yngste om en ordentlig svømmetur i ferien?Kig efter vores hoteller med vandland eller vandrutsjebane – så er I garanteret en sjov sommerferie.
BO MED DIREKTE POOLADGANG

Vælg Swim Out, når familiens vandhunde skal kunne drøne direkte ud i poolen fra jeres egen terrasse – uden at skulle bruge tid på at pakke badedyr og håndklæder.


GÆSTERNES FAVORITTER

AKTIV FERIE I TYRKIET


Hører du til dem, der gerne vil holde formen ved lige på ferien, eller måske endda opnå nye mål, mens du nyder det søde ferieliv i Tyrkiet med sol og strand? Spies tilbyder masser af aktive feriemuligheder.

Rejser til Tyrkiet - vælg rejsemål: