thailand

Thailand

Thailand

Spies har knap 30 rejsemål i Thailand og tilbyder alt fra børnevenlige Sunwing Family Resorts til Sunprime Hotels for voksne, og du har mulighed for at skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.

Spies har rejser til hele Thailand - fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål. Rejser du med børn? Så tag et kig på vores Sunwing Family Resorts i Kamala Beach og Bangtao Beach eller et af vores børnevenlige Family Garden-hoteller. Du kan selvfølgelig også sammensætte din rejse med rutefly på de tidspunkter og med de hoteller, du selv vælger.

Læs mere om Thailand Skjul tekst

Se mere af Thailand
Du kan selvfølgelig kombinere flere rejsemål i Thailand - tag f.eks. en uge til livlige Phuket og slut af med en uge i naturskønne Ao Nang. Med Spies kan du vælge flere rejsemål på den samme ferie, uanset om du rejser med charter- eller rutefly.

  • Valuta: Baht (THB)
  • Antal rejsemål:  26
  • Antal hoteller:  148

Rejser til Thailand - vælg rejsemål:

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Afbudsrejser - Thailand

Afbudsrejser til Thailand

Her finder du vores udbud af afbudsrejser til Thailand lige nu.

Se afbudsrejser til Thailand