Koh Hong/Chicken/Poda uden for Ao Nang i Krabi

Thailand

Thailand

Rejs til Thailand med Spies. Vi har omkring 30 rejsemål, børnevenlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne, og muligheden for at sammensætte din helt egen pesonlige rejse.

Spies har rejser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål i én rejse. Rejser du med børn? Tag et kig på nogle af vores Sunwing Family Resorts i Kamala og Bangtao Beach, eller vores tre børnevenlige Family Garden Hotels. Selvfølgelig kan du også sammensætte din egen rejse med rutefly på de tidspunkter og med de hoteller, du selv vælger.

  • Valuta: Baht (THB)
  • Antal rejsemål:  25
  • Antal hoteller:  118

Vinterferie i Thailand

Oplev Hua Hin

Nyd 10 dage i Hua Hin


Thailands ældste feriested og samtidig en levende by med masser af charme og lokalkolorit. Tæt på ligger den charmerende, lille fiskerby, Cha-am, som byder på lavvandede hvide sandstrande og vidunderlig mad.

Fra 5.630,-

Hua-Hin Grand

Betyg:2,5

Rejs f.eks. 21.10 - 31.10 


Vinterferie på Koh Samui

Ren idyl på Koh Samui


Koh Samui er den rene idyl og et af Thailands mest trendy rejsemål. På øen er der en masse at opleve, uanset om du vil dase i det varme sand, se glitrende shows, sidde i skrædderstilling og spise rejer eller nyde en iskold forfriskning i palmernes skygge.

Fra 6.599,-

Coral Cove Chalet

Betyg:3,5

Rejs f.eks. 13.10 - 21.10Rejser til Thailand - vælg rejsemål: