Koh Hong/Chicken/Poda uden for Ao Nang i Krabi

Thailand

Thailand

Rejs til Thailand med Spies. Vi har omkring 30 rejsemål, børnevenlige Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels for voksne, og muligheden for at sammensætte din helt egen pesonlige rejse.

Spies har rejser til hele Thailand, fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål i én rejse. Rejser du med børn? Tag et kig på nogle af vores Sunwing Family Resorts i Kamala og Bangtao Beach, eller vores tre børnevenlige Family Garden Hotels. Selvfølgelig kan du også sammensætte din egen rejse med rutefly på de tidspunkter og med de hoteller, du selv vælger.

  • Valuta: Baht (THB)
  • Antal rejsemål:  25
  • Antal hoteller:  118
Sommerferie i Thailand

Sommerferie i Hua Hin


Thailands ældste feriested og samtidig en levende by med masser af charme og lokalkolorit. Tæt på ligger den charmerende, lille fiskerby, Cha-am, som byder på lavvandede hvide sandstrande og vidunderlig mad.

Fra 6.725,-

Hua-Hin Grand

Betyg:2,5

Rejs f.eks. 21.06 - 02.07 


Familieferie i Thailand

Sommerferie for hele familien


Phuket Orchid Resort & Spa er Karons mest børnevenlige hotel. Her bor du i rolige omgivelser i Karon Beach, men tæt på forlystelser og natteliv i Patong. Hotellet består af flere bygninger, der ligger spredt i en skyggefuld og fin have med to fantasifuldt udformede pools.

Prisen gælder 2 voksne + 2 børn i alderen 2-11 år

Fra 25.195,-

Phuket Orchid Resort & Spa

Betyg:4

Rejs f.eks. 23.06 - 03.07Rejser til Thailand - vælg rejsemål: