Se hoteller (12)

Rejser til Chiang Mai

Storslåede bjerglandskaber, spændende vildmarksaktiviteter og flere hundrede år gamle templer. Chiang Mai byder på oplevelser for livet.
Ca. 700 km nord for Bangkok ligger Chiang Mai, en afslappet universitetsby, som ikke mindst er berømt for sin fine silke og sølvsmykker. Byen har næsten lige så mange templer som Bangkok, det helligste og mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep, der ligger højt oppe på en bjergtop og gemmer på relikvier fra selveste Buddha. Er du til shopping, kan du glæde dig til farverige markeder med kunsthåndværk som silke, sølvsmykker og træfigurer, og natmarkedet med de forsvindende lave priser er også et besøg værd. Spiller du golf, finder du i øvrigt gode baner i området. Man kommer omkring med tuktuk, taxa, små lokalbusser eller på en lejet cykel.

Sol, strand og eventyr

Hvis du vil have en rejse med lige dele afslapning og eventyr, skal du bestille en kombinationsrejse med Spies. Ferien starter med en uge i Chiang Mau, hvorefter turen går videre mod strandene på et af vores andre rejsemål længere sydpå. Glæd dig til en ferie fyldt med oplevelser og afkobling - en rejse for både krop og sjæl.

Spies' gæster om Chiang Mai

Find din rejse til Chiang Mai