Hoteller (16)

Rejser til Nordlige Thailand

Enhver thailandsrejsende bør prøve det nordlige Thailand, hvor tempoet er lavere end på andre thailandske rejsemål, og naturen er endnu smukkere.
Er du til sol og strand, er rejsemålene i det sydlige Thailand helt sikkert noget for dig. Det nordlige Thailand har derimod helt andre kvaliteter. Her er ikke noget strandliv, men til gengæld er naturen storslået, og du kan bruge ferien på aktiviteter som trekking, flodsejlads og jeepsafari. Rejser du rundt til de nordthailandske bjergbyer, vil du møde nomader og bjergfolk fra forskellige stammer, og her er masser af anderledes seværdigheder og templer, som vil gøre rejsen ekstra mindeværdig.

Kombinér flere rejsemål

Spies' hoteller i det nordlige Thailand ligger i Chiang Mai, Chiang Rai og Den Gylde Trekant, hvor Burka, Laos og Thailand mødes. Hvis du vil give din rejse en ekstra dimension, kan du vælge at kombinere et hotelophold i det nordlige Thailand med et besøg på et andet rejsemål. Begynd f.eks. med nogle dage i Bangkok, og rejs derefter videre til Chiang Mai, hvor tempoet er noget lavere og naturen fantastisk. Det kan også slutte af med en uge i solen på et af vores strandrejsemål, eller måske noget helt tredje. Med andre ord: Du bestemmer selv, hvordan din thailandsferie skal se ud.

Spies' rejser til det nordlige Thailand

Takket være Spies' fleksible rejselængder, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, samt hvor længe du vil være væk. Spies tilbyder rejser til Thailand året rundt, og da klimaet er tropisk, er her altid varmt, uanset årstid. Tørrest er det i vintermånederne, mens sommermånederne er mere regnfulde. Nætterne kan dog være en smule kølige, så det kan være en god idé at have en lidt varmere trøje med.
Find dit hotel
Find din rejse til Nordlige Thailand

Rejser til Nordlige Thailand

Chiang Mai
  • Aktiviteter og oplevelser
Besøg den legendariske River Kwai, tag på vandreture i bjergene og nyd naturen i Chiang Mai. Hvorfor ikke kombinere med et par dage i Bangkok?
Chiang Rai
Eventyrlige oplevelser og smuk natur. Besøg Chiang Rai og oplev meget mere end blot de smukke strande i Thailand.