Se hoteller (4)

Rejser til Chiang Rai

Chiang Rai er det perfekte rejsemål for dig, der kan lide eventyr. Her kan du vandre i junglen, sejle med flodbåd - eller gøre begge dele.
Chiang Rai ligger endnu længere nordpå end Chiang Mai og er indgangsporten til Den Gyldne Trekant. Det er en rolig lille by med klar luft og spændende udflugtsmuligheder. Herfra er der ikke langt til bjerget Doi Tung, Thailands helligste bjerg, hvor der både findes en botanisk have og dronningemoderens sommerresidens. Den eventyrlystne kan også sejle med flodbåd på Mekongfloden til Laos.

Smukke omgivelser

Også uden for Chiang Rai findes der meget at gøre og meget at se. Floden Kok flyder gennem byen, og et lille stykke vestpå findes stranden Hat Chiang Rai, hvor man kan bade og spise frokost i en af de små udendørs restauranter. På nærmere hold, bare en lille spadseretur fra centrum, ligger templet Wat Pratat Doi Khao Quai, hvor man har en fantastisk udsigt over Chiang Rais frodige omgivelser. Man bør heller ikke gå glip af Mae Fah Luang Royal Gardens, et frodigt parkområde, som er meget populært blandt de lokale.

Spa-behandlinger og vandreture i junglen

I Chiang Rai er der masser at give sig til. Man kan bl.a. besøge diverse markeder, vandre i junglen eller slappe af med en massagebehandling i et lokalt kurbad.

Spies' gæster om Chiang Rai

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Chiang Rai