Se hoteller (1)

Rejser til Koh Ngai

Koh Ngai bliver ofte beskrevet som en paradisø. Det er det rigtige sted for dig, hvis du ønsker fred og ro i smukke omgivelser.
Syd for Koh Lanta ligger den lille, bjergrige ø Koh Ngai. Øen er et paradis for dig, der søger en ferie med masser af fred og ro. Stemningen er afslappet, og nogle feriegæster bliver så betagede af øens særlige atmosfære, at de bliver her i månedsvis. På idylliske Koh Ngai er der ingen trafik og kun få hoteller, og den eneste "støj", er de lyde, der kommer fra junglen. Spies tilbyder hoteller på den østlige side af øen, hvor også de fineste strande findes med kridhvidt sand og klart vand. Udvalget af mad består primært af enkel thaimad og alt godt fra havet - lækkert, veltilberedt og og billigt.

Den vilde vestkyst

Vestkysten på Koh Ngai er lidt mere uspoleret med en blanding af jungle, klippe- og sandstrande. Og det samme er aktiviteterne. Her kan du vandre i junglen og se på legesyge aber og fugle i alle farver, eller du kan vælge at svømme, slappe af, snorkle og dykke. Dykkervandet omkring Koh Ngai er helt i top, så her får du masser af spændende oplevelser med hjem.

Udflugtstips

Vil du opleve mere end Koh Ngai på din ferie til Thailand, kan du tage på udflugter til de nærliggende øer. Et oplagt udflugtsmål er Smaragdgrotten, et naturfænomen på Koh Muk. En lokalguide fører dig gennem det mørke, varme vand til en pittoresk lagune.

Afslapning i sandet

Spies' hotel, Fantasy Resort, er et turistklassehotel med hyggelige bungalows lige på stranden. Her bor du i frodige omgivelser bare få skridt fra en forfriskende dukkert i Andamanhavet.

Skræddersy din rejse til Koh Ngai

Med Spies har du mulighed for at rejse med rutefly. Det betyder, at du rejser når det passer dig, og er væk så længe du vil - året rundt. Du kan også kombinere Koh Ngai med andre rejsemål, hvis du vil se og opleve endnu mere på din rejse til Thailand.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Koh Ngai

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Koh Ngai