Mallorca
Puerto Pollensa

Mallorca, Spanien

Når du rejser til Mallorca med Spies, kan du vælge mellem en bred vifte af rigtig gode hoteller. Alt fra familieparadiserne Sunwing Family Resorts og Family Garden til vores Sunprime-hoteller Sunprime Palma Beach og Sunprime Waterfront i Playa de Palma samt nyheden Sunprime Monsuau i Cala d'Or. Sunprime Hotels er det bedste valg for dig, der rejser uden børn. Vi tilbyder også mange spændende udflugter samt golfpakker med forudbestilte starttider. Nu kan du desuden bestille en rejse med rutefly til flere af vores rejsemål på Mallorca. Det betyder, at du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - året rundt.

Mallorca er et af vores mest populære rejsemål. Her finder du stemningsfulde tapasbarer, bølgende valmuemarker, grønne olivenlunde, bjerge og dejlige strande. Og så den, for os nordboere, så eftertragtede Middelhavsvarme.

  • Antal rejsemål:  20
  • Antal hoteller:  193

Tips til Mallorca

Restaurantbyen Genova

Restaurantbyen
Genova

Det lokale køkken på Mallorca opleves allerbedst i den lille landsby Genova, der ligger ca. 5 km fra Palma. Her ligger masser af gode restauranter med rustik charme og et rimeligt prisniveau - vi anbefaler følgende steder:

Meson Ca'n Pedro
Sa Caseta
Casa Jaquinto

Shopping i Palma

Shopping
i Palma

Mallorcas hovedby er frisket gevaldigt op de seneste år. I dag fremstår byen trendy og indbydende, med masser af gode butikker.

Det bedste shoppingområde
er omkring Plaza Major, i hovedgaden Las Ramblas og gaderne Passeig dés Born, Jaume III og Unió.

Se vores guide til Palma

Mallorcas bedste strand

Mallorcas
bedste strand

Es Trenc er efter manges mening den allerbedste strand på Mallorca. Den ligger på sydkysten, en overkommelig køretur fra Palma.

Stranden er et paradis i fredelige omgivelser med kridhvidt sand og krystalklart, turkist vand.

Mere om Es Trenc

Mallorca på budget

Vær aktiv
i din ferie

Mallorca indbyder til mange former for aktiv ferie - bl.a. cykling og golf. Der er flere gode golfbaner, fx i Cala Bona eller ved Alcudia.

Der er også super muligheder for at cykle. Mallorca er en ø med masser af kuperet terræn og gode cykelruter.

Cykling på Mallorca
Spies Golfrejser

Rejser til Mallorca, vælg dit rejsemål:

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Billeje på Mallorca

Lej bil på Mallorca Lejer du bil på Mallorca har du friheden til at se dig omkring i dit eget tempo og stoppe, hvor du selv ønsker. Måske finde din egen strand, tage ud i naturen eller besøge små byer langt væk fra de store veje.
Læs mere om billeje på Mallorca

Cykling på Mallorca

Cykelferie på Mallorca Mallorca er perfekt til cyklister på alle niveauer: Her er både flade veje hvis du ønsker kilometer i benene, og gode stigninger til at udfordre dine klatreevner.
Cykelrejser på Mallorca

All Inclusive på Mallorca

Mallorca med All Inclusive Her kan du se alle hoteller med mulighed for Inclusive på Mallorca. På nogle hoteller indgår det i prisen og på andre kan det tilkøbes.
All Inclusive på Mallorca

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing

Den perfekte ferie for to

Ferie uden børn? På Sunprime Hotels er der lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn. Her har vi kælet for selv de mindste detaljer for at give dig en særlig feriefornemmelse af kvalitet og komfort.
Læs mere om Sunprime Hotels