Krydstogt - en ny rejse hver dag!

Et krydstogt er en bekvem og afvekslende måde at opleve verden på. Spies samarbejder med to store rederier - Royal Caribbean International og Celebrity Cruises. Sammen med dem kan vi tilbyde flere forskellige rejseruter i Middelhavet og Caribien.

I vores bekvemme krydstogtspakker indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Skjul tekst Læs mere

Det betyder ikke noget, om du rejser alene, med en partner eller sammen med hele familien, og om du foretrækker et stort skib med masser af aktiviteter eller et lidt mindre skib – med Spies får du et krydstogt, der passer til dig. Lige fra Celebrity Cruises mellemstore skibe, hvor gæsternes trivsel er i fokus, til nogle af verdens største skibe, med alt hvad du kan forestille dig, hos Royal Caribbean International.

Uanset hvad du vælger, kommer du ikke til at mangle noget, hverken i forhold til forlystelser, restauranter, aktiviteter eller underholdning. En fantastisk solskinsferie indgår automatisk, både når du slænger dig i liggestolen på dækket, og når du går i land i de havne, hvor skibet lægger til. Et krydstogt betyder også et væld af oplevelser og nye, kulturelle indtryk. I hver havn venter der spændende udflugter, hvis du ønsker det, men du kan også vælge at tage på opdagelse på egen hånd.

Krydstogter i Middelhavet

Fly, hotel og krydstogt »

Krydstogter i Caribien

Fly, hotel og krydstogt »

Aktuelle tilbud

Royal Caribbean fra Miami

Royal Caribbean
fra Miami

9 dage i det østlige Caribien
Fra 7.604,- pr. person
Afrejse 6/12 2014

Royal Caribbean fra Fort Lauderdale

Royal Caribbean
fra Fort Lauderdale

9 dage i det vestlige Caribien
Fra 7.847,- pr. person
Afrejse 29/11 2014

Royal Caribbean fra Orlando

Royal Caribbean
fra Orlando

9 dage i det østlige Caribien
Fra 8.211,- pr. person
Afrejse 29/11 2014