Krydstogt - ren afslapning og en ny rejse hver dag!

Et krydstogt er en bekvem og afvekslende måde at opleve verden på. Spies samarbejder med to store rederier - Royal Caribbean International og Celebrity Cruises. Sammen med dem kan vi tilbyde flere forskellige rejseruter i Middelhavet og Caribien.

I vores bekvemme krydstogtspakker indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Skjul tekst Læs mere

Det betyder ikke noget, om du rejser alene, med en partner eller sammen med hele familien, og om du foretrækker et stort skib med masser af aktiviteter eller et lidt mindre skib – med Spies får du et krydstogt, der passer til dig. Lige fra Celebrity Cruises mellemstore skibe, hvor gæsternes trivsel er i fokus, til nogle af verdens største skibe, med alt hvad du kan forestille dig, hos Royal Caribbean International.

Uanset hvad du vælger, kommer du ikke til at mangle noget, hverken i forhold til forlystelser, restauranter, aktiviteter eller underholdning. En fantastisk solskinsferie indgår automatisk, både når du slænger dig i liggestolen på dækket, og når du går i land i de havne, hvor skibet lægger til. Et krydstogt betyder også et væld af oplevelser og nye, kulturelle indtryk. I hver havn venter der spændende udflugter, hvis du ønsker det, men du kan også vælge at tage på opdagelse på egen hånd.

Aktuelle tilbud

Royal Caribbean fra Miami

Royal Caribbean
fra Miami

9 dage i det østlige Caribien
Fra 9.884,- pr. person
Afrejse 12/12 2014

Royal Caribbean fra Fort Lauderdale

Royal Caribbean
fra Fort Lauderdale

9 dage i det østlige Caribien
Fra 7.625,- pr. person
Afrejse 7/12 2014

Royal Caribbean fra Orlando

Royal Caribbean
fra Orlando

9 dage i det vestlige Caribien
Fra 9.393,- pr. person
Afrejse 7/12 2014

Skjul tekst Drikkevarepakke inkluderet på Celebrity Cruises - læs mere!

Drikkevarepakke inkluderet på Celebrity Cruises

Nu får I ikke blot fuld forplejning på Celebrity Cruises. I får også langt de fleste drikkevarer inkluderet i prisen (classic drikkevarepakke). Gælder alle krydstogter i perioden 1.februar 2015 – 30.april 2016. For at opnå gratis drikkevarepakke:

  • Bestilles senest den 30.november
  • Gælder ved bestilling af minimum udvendig kahyt eller bedre kahytstype
Drikkevarepakken gælder for maksimum 2 voksne pr. kahyt (min. 21 år)
  • Udvalgte øl
  • Udvalgte spiritus
  • Udvalgte cocktails
  • Udvalg af rød- og hvidvin
  • Udvalgte mærker af vand på flaske
  • Juice på flaske
  • Friskpresset juice
  • Alle typer kaffe og te

Læs mere om Celebrity Cruise »

Masser af oplevelser

Aktiv ferie ombord

Aktiv ferie ombord

Hvad enten du er til løb på den udendørs løbebane, eller til styrketræning i fitnesscenteret, er udvalget i top. Er du vild med golf, findes der også golfbaner på flere af skibene.

Ta' i teateret og biografen!

Ta' i teateret og biografen!

Er du vild med film og teater? Hver aften er der forskellige forestillinger og i biografen vises både nye og gamle filmperler. Ombord findes også andre forlystelser, som casino, pianobarer og diskoteker.

Smag ny mad - hver dag!

Smag ny mad - hver dag!

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige familiemiddage ved havet... Glæd jer til alle de nye, spændende madoplevelser, og smage på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.

{{contentAttributes.Header}}

{{contentAttributes.Search_SearchButtonLabel}}

Allure of the Seas

Allure of the Seasi