Krydstogt og krydstogtpakker hos Spies

Når du bestiller et krydstogt med Spies, får du altid det hele med: fly, hotel og helpension om bord. Og når du stævner ud, venter masser af gode oplevelser og aktivitetsmuligheder – både til havs og når I går i land.

HVOR VIL I HEN?


Drømmer I om salsarytmer og turkisblå horisonter på et krydstogt i Caribien? Eller om spændende oplevelser med Middelhavets charmerende perler som kulisse?

Caribien

Paradisisk krydstogt til f.eks. Mexico, Jamaica, St. Thomas, Bahamas, Puerto Rico og Aruba.

Rejs fra 10.050,-

Dubai

Få "Tusind og én nat"- omgivelser i bl.a. Dubai, Oman, Abu Dhabi, Muscat og Fujayrah.

Rejs fra 8.430,-

Middelhavet

Kultur og oplevelser i byer som Barcelona, Rom, Palma, Napoli, Athen, Nice og Venedig.

Rejs fra 4.017,-

Indiske Ocean

Oplev eksotiske drømmerejsemål som Mauritius, Madagascar og Seychellerne.

Rejs fra 19.192,-

KAMPAGNETILBUD


Spar 1.000,- pr. bestilling på alle krydstogtspakker!


Bestil senest den 25. februar. Nedenfor ses udvalgte tilbud.

OPLEV MERE


Prioriterer I oplevelser, kultur og charmerende atmosfære? Eller foretrækker I hvidt strandsand og azurblå horisont? Måske er det vigtigste, at der er gode faciliteter eller mulighed for All Inclusive om bord på dit krydstogtskib?


ATMOSFÆRE OG SPISEGLÆDE

Nyd et veldækket tapasbord i Barcelona, smag verdens bedste skinke i Palmas gamle bydel Casco Antiguo og glæd jer til bordets glæder på et krydstogt med masser af muligheder for hele familien.

HVIDT STRANDSAND OG PALMER

Skal familien have en ferie med strandstemning, snorkling og naturoplevelser, eller vil I lægge til ved charmerende middelalderbyer og nyde den lokale atmosfære blandt caféer og markedspladser?

AKTIVITETER OM BORD PÅ SKIBET

Giv børnene afløb for fartglæden i racerbanen, eller nap en tur i vandland ombord. Lad børnene glæde sig til børneklubbens sjove aktiviteter, og hyg jer om aftenen med en tur i biografen eller teateret.

MASSER AF AKTIVITETER OMBORD


Uanset hvilket skib du sejler med, kan du være sikker på et væld af muligheder for aktiviteter og underholdning. Her venter både wellnesscenter, biograf og træningsfaciliteter.

Bliv forkælet
BLIV FORKÆLET

Lad pulsen dale og velværet tage til, når du ombord nyder en omgang ufortyndet selvforkælelse i spa- og wellnescenteret.


Nyd udsigten
NYD UDSIGTEN

Vågn op til nyt vand hver dag, og nyd ind- og udsejlingerne ekstra meget, hvis du vælger en kahyt med egen balkon.

Teater og biograf
TEATER & BIO

Er du til teater eller film - så er du på rette sted! Hver aften arrangeres forestillinger og i biografen vises nye og gamle film.


Aktiv ferie
AKTIV FERIE

Hvad enten du er til en tur på den udendørs løbebane, eller til fitnesstræning, er udvalget i top. Og flere af skibene har golfbaner.

FANTASTISKE MADOPLEVELSER


Når du er på krydstogt, indgår alle måltider i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse når I går i land på de forskellige rejsemål.

SMAGSOPLEVELSER OMBORD

Hvis I får lyst til lidt afveksling, er der masser af gode muligheder for at gøre krydstogtet ekstra lækkert. Her er hyggelige caféer, stemningsfulde diners og gode burgerbarer. Eller hvad med en smovsetur i Ben & Jerry’s isbar?

BARE FRÅS LØS - ALT INDGÅR!

Når I er på krydstogt, er der ingen grund til at bekymre sig om regninger. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen, så I roligt kan glemme pungen og fokusere på at nyde tiden frem for at tænke på budgettet.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage lige ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser og smag på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.

MERE INSPIRATION TIL DIT KRYDSTOGT


JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Krydstogt med Spies

  • Pakke med fly og hotel
  • Helpension indgår
  • Nøje udvalgte krydstogter
  • Strande, øer og storbyer
  • Pakkerejseloven gælder

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas