Krydstogt og krydstogtpakker hos Spies

Krydstogt - ren afslapning og en ny rejse hver dag!

Et krydstogt er en bekvem og afvekslende måde at opleve verden på. Spies samarbejder med tre store rederier - Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Costa Cruises. Sammen med dem kan vi tilbyde mange rejseruter i Middelhavet, Caribien og Det Indiske Ocean samt fra Dubai. I vores bekvemme krydstogtspakker indgår foruden selve krydstogtet med helpension både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Nyhed! Nu lancerer Spies endnu et rederi. Italienske Costa Cruises er familievenligt og tilbyder krydstogter med gode børnerabatter i bl.a. Middelhavet og Det Indiske Ocean.

Skjul tekst Læs mere

Det betyder ikke noget, om du rejser alene, med en partner eller sammen med hele familien, og om du foretrækker et stort skib med masser af aktiviteter eller et lidt mindre skib – med Spies får du et krydstogt, der passer til dig. Vi tilbyder alt fra Celebrity Cruises mellemstore skibe, hvor design, mad og aktiviteter har fokus på gæsternes trivsel, over Costa Cruises med italiensk tilsnit i form af livsglæde, afslappet elegance og skøn italiensk mad, til Royal Caribbean, som har nogle af verdens største skibe med alle tænkelige faciliteter.

Uanset hvad du vælger, kommer du ikke til at mangle noget, hverken i forhold til forlystelser, restauranter, aktiviteter eller underholdning. En fantastisk solskinsferie indgår automatisk, både når du slænger dig i liggestolen på dækket, og når du går i land i de havne, hvor skibet lægger til. Et krydstogt betyder også et væld af oplevelser og nye, kulturelle indtryk. I hver havn venter der spændende udflugter, hvis du ønsker det, men du kan også vælge at tage på opdagelse på egen hånd.

Krydstogter i Caribien
(hele året)

Se alle krydstogtspakkerne »

Krydstogter på Middelhavet
(hele året)

Se alle krydstogtspakkerne »

Krydstogter fra Dubai
(Vinter)

Se alle krydstogtspakkerne »

Krydstogter i Det Indiske Ocean
(Vinter)

Se alle krydstogtspakkerne »

{{contentAttributes.Header}}

{{contentAttributes.Search_SearchButtonLabel}}

KAMPAGNERABAT FOR SOMMEREN

Bestil nu og spar 1.000,-

Sæt kurs mod Middelhavet og nyd sommeren på et af vores populære krydstogter. Lige nu kan du spare 1.000,- på følgende krydstogtskibe:


Kampagnerabatten gælder ved bestilling senest 31/8 og med afrejse i perioden
juni – oktober. Rabatten er fratrukket prisen.

MASSER AF GODE MADOPLEVELSER

Noget af det, der gør et krydstogt så dejligt afslappende er, at alle måltider indgår i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene.
Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse, som f.eks. en tur i isbaren og hyggestunder på en af caféerne...

Krydstogt med All Inclusive

Spis, drik og vær glad - alt indgår

Solen skinner, og hverdagen føles uendelig fjern. Hvem gider så at tænke på feriebudget? Når du er på krydstogt, er alle måltider og drikkevarer inkluderet i prisen. Perfekt for dig, der bare vil slappe helt af på ferien, uden at skulle have penge op af lommen.

Ekstra forkælelse ombord

Ekstra forkælelse ombord

Vil I ha' ekstra forkælelse på ferien, er der et væld af muligheder ombord. Her er både hyggelige caféer, Ben & Jerry's isbar med et bredt udvalg af den populære amerikanske is samt diners og burgerbarer, hvis I får lyst til lidt afveksling fra frokost- eller aftenbuffetten

Smag på en ny kultur - hver dag!

Smag på en ny kultur - hver dag!

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige familiemiddage ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser, og lad dine børn smage på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land
i en ny by.SPÆNDENDE AKTIVITETER OMBORD

Uanset hvilket skib du sejler med, kan du være sikker på én ting: Du kommer aldrig til at kede dig!
Ombord er der et væld af aktiviteter og underholdning - både for dig, der ønsker at slappe helt af, og for dig der gerne vil være aktiv i din ferie.

Spa og Wellness

Forkæl dig selv med spa og wellness

Ferietid er forkælelsestid, og det får du rig mulighed for på et krydstogt. Ombord på skibene findes nemlig spa og wellness-centre, hvor du kan forkæle dig selv med massage og forskellige former for behandlinger. Oftest er der også en frisør ombord, hvor du kan bestille tid til at få opfrisket frisuren.

Teater, biograf og skøjtebane

Ta' en tur i teateret og biografen!

Er du vild med film og teater, er du ikke gået forgæves. Hver aften arrangeres en række forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle filmperler. Ombord findes også masser af andre forlystelser, såsom casino, pianobarer og diskoteker.

Pools, vandland og surf-simulator

Aktiv ferie -sport og fitness ombord

Udover en forfriskende svømmetur i poolen, er der masser af muligheder for at træne ombord. Hvad enten du er til løbetræning på den udendørs løbebane, eller til styrketræning i fitnesscenteret, er udvalget i top. Er du vild med golf, findes der også golfbaner på flere af skibene, så du kan forbedre dit handicap på ferien


Børneklub

Børneklub - masser af feriesjov!

Både ombord og i land arrangerer de forskellige børneklubber lærerige aktiviteter og en masse sjov, under upsyn af klublederne fra tidlig morgen til sen aften. Det giver dine børn nogle helt uforglemmelige ferieoplevelser og underholdning på højt plan, uanset hvor gamle de er.

Teater, biograf og skøjtebane

Teater, biograf og racerbiler

Ombord på skibene er der masser af underholdning for hele familien. I kan godt glæde jer til nogle helt nye og adrenalinpumpende oplevelser! Hvad med at udfordre højdeskrækken på klatrevæggen, eller få afløb for fartglæden i racerbilerne på racerbanen? Om aftenen kan I hygge jer i biografen eller teateret.

Pools, vandland og surf-simulator

Pools, vandland og surf-simulator

Er I en familie af små og store vandhunde, og drømmer både du og dine børn om en ordentlig svømmetur på ferien? Så går I ikke forgæves med et krydstogt! Udover de muligheder der findes på de rejsemål, I besøger undervejs, kan I vælge imellem flere forskellige pools ombord, vandland og sågar en surf-simulator!

INSPIRATION TIL DIT KRYDSTOGT

Krydstogt med Spies

  • Pakke med fly og hotel
  • Helpension indgår
  • Nøje udvalgte krydstogter
  • Strande, øer og storbyer
  • Pakkerejseloven gælder

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Start chatten

Allure of the Seas

Allure of the Seasi