PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Ta' på krydstogt!
Ta' på krydstogt!

En ny rejse hver dag

Et krydstogt er en perfekt måde at se verden på. Du oplever flere rejsemål, og besøger både øer, strande og spændende byer. Her venter masser af oplevelser - både til havs og i land.

Med Spies får du altid det hele med:

Helpension ombord Pakkerejseloven gælder

Pakkerejse med fly og hotelovernatning

Familiekrydstogter

Familiekrydstogter

Her venter masser af spændende oplevelser og aktiviteter - både till havs og når du går i land.

KRYDSTOGTER MED NORWEGIAN CRUISE LINE

Her er fleksibiliteten i centrum. Spis hvor og hvornår du vil - uden påkrævet dresscode. Med Norwegian Cruise Line kan du sejle i både Middelhavet, Caribien og Hawaii.

KRYDSTOGTER MED ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean har verdens to største krydstogtskibe. Ombord på de familievenlige skibe findes der masser af aktiviteter og restauranter. Med Spies kan du sejle både i Middelhavet, i Caribien og fra Dubai.

KRYDSTOGTER MED COSTA CRUISES

Med Costa Cruises og Spies kan du opleve de mest seværdige steder i Middelhavet, men også super spændende krydstogter i Caribien og Det Indiske Ocean.

KRYDSTOGTER MED CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises flåde er elegante, moderne og designindrettede skibe. Passer bedst til voksne og familier med lidt større børn. Med Spies kan du sejle i Caribien og Middelhavet.

MASSER AF AKTIVITETER OMBORD


På store skibe som Harmony of the Seas, Allure of the Seas og Oasis of the Seas kommer ingen til at kede sig. Ombord finder I blandt andet vandland, biograf og masser af sportsaktiviteter.

Vandland
VANDLAND

Vandhunde går ikke forgæves på et krydstogt! Udover mulighederne når I lægger til, kan I vælge imellem flere pools ombord, vandland og sågar en surf-simulator!


Teater og biograf
TEATER & BIO

Er du vild med film og teater, er du ikke gået forgæves. Hver aften arrangeres forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle film.

Sportsaktiviteter
SPORT

Der findes masser af sportsaktiviteter ombord. Bl.a. adrenalinpumpende oplevelser på racerbanen og sjove udfordringer på klatrevæggen?


Smagsoplevelser
SMAGSOPLEVELSER

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage på havet... Glæd jer til alle nye madoplevelser hver dag. Og ombord er al mad inkluderet i prisen.

OPLEV MERE


Prioriterer I oplevelser, kultur og charmerende atmosfære? Eller foretrækker I hvidt strandsand og azurblå horisonter? Måske er det vigtigste, at der er gode faciliteter eller børneklub ombord på dit krydstogtskib?


ATMOSFÆRE OG SPISEGLÆDE

Nyd et veldækket tapasbord i Barcelona, smag verdens bedste skinke i Palmas gamle bydel Casco Antiguo og glæd jer til bordets glæder på et krydstogt med masser af muligheder for hele familien.

HVIDT STRANDSAND OG PALMER

Skal familien have en ferie med strandstemning, snorkling og naturoplevelser, eller vil I lægge til ved charmerende middelalderbyer og nyde den lokale atmosfære blandt caféer og markedspladser?

AKTIVITETER OMBORD PÅ SKIBET

Giv børnene afløb for fartglæden i racerbanen eller nap en tur i vandland ombord. Lad børnene glæde sig til børneklubbens sjove aktiviteter, og hyg jer om aftenen med en tur i biografen eller teateret.

FANTASTISKE MADOPLEVELSER


Når du er på krydstogt, indgår helpension i prisen. Og så får du høj kvalitet for pengene. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for ekstra forkælelse, når I går i land på de forskellige rejsemål.

SMAGSOPLEVELSER OMBORD

Der er altid masser af gode muligheder for at gøre krydstogtet ekstra lækkert. Her er hyggelige caféer, stemningsfulde diners og gode burgerbarer. Eller hvad med en smovsetur i Ben & Jerry’s isbar?

BARE FRÅS LØS - HELPENSION INDGÅR!

Når I er på krydstogt, er der ingen grund til at bekymre sig om regninger. Helpension er inkluderet i prisen, så den del behøver I ikke tænke så meget på, og I kan i stedet fokusere på at nyde tiden.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage lige ved havet... Glæd jer til alle de spændende, nye madoplevelser og smag på en ny kultur, når I næsten dagligt går i land i en ny by.

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Vores rederier

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!