Krydstogt og krydstogtpakker hos SpiesNår du er på krydstogt, er det som at være på en eksklusiv hotelrejse med nye oplevelser hver dag. Spies samarbejder med tre store rederier - Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Costa Cruises. Sammen med dem kan vi tilbyde mange rejseruter i Middelhavet, Caribien og Det Indiske Ocean samt fra Dubai.


UDVALGTE KRYDSTOGTER


HVILKEN RUTE PASSER TIL DIG?


Drømmer du om caribiske bountystrande? Eller om pittoreske perler i Middelhavet?
I vores store udvalg af krydstogter finder du nemt et rejsemål, der passer til netop dine ønsker.

Caribien

Paradisisk krydstogt til fx Mexico, Jamaica, St. Thomas, Bahamas, Puerto Rico og Aruba.

Se krydstogter

Dubai

Få "Tusind og én nat"- omgivelser i bl.a. Dubai, Oman, Abu Dhabi, Muscat og Fujayrah.

Se krydstogter

Middelhavet

Kultur og oplevelser i byer som Barcelona, Rom, Palma, Napoli, Athen, Nice og Venedig.

Se krydstogter

Indiske Ocean

Oplev eksotiske drømmerejsemål som Mauritius, Madagascar og Seychelerne.

Se krydstogter


HVAD ER VIGTIGST FOR DIG?


Prioriterer du oplevelser, kultur og charmerende atmosfære? Eller foretrækker du hvidt strandsand og azurblå horisont? Måske er det vigtigste for dig, at der er gode faciliteter eller mulighed for All Inclusive om bord på dit krydstogtskib?


KULTUR, BYLIV OG MADOPLEVELSER

Sig f.eks. godnat til Palmas gamle bydel Casco Antiguo og godmorgen til Barcelonas Rambla og det gotiske kvarter. Vi har det helt rigtige til dig, der ønsker storbycharme, lækker mad og kulturelle oplevelser.

HVIDT STRANDSAND OG PALMER

Var det noget med en perfekt kombination af afslapning og eventyr? Oplev nogle af verdens allersmukkeste strande på den ene ø efter den anden. Velkommen til krydstogt i Bountyland!

AKTIVITETER OM BORD PÅ SKIBET

Ferietid er forkælelsestid, og det får du rig mulighed for på et krydstogt. Prioriterer du spa og wellness eller Teater, biograf og racerbiler? Uanset hvilket skib du sejler med, kommer du aldrig til at kede dig!VORES MEST POPULÆRE KRYDSTOGTER

Vil du sætte kursen mod en fantastisk ferie til søs? Krydstogtgæsterne er vores allerbedste eksperter, og deres dom er klar: her er deres foretrukne krydstogter. Hvilket foretrækker du?


KRYDSTOGT MED VALGFRIHED

Med Spies vælger du selv feriens længde. Hvad med eksempelvis at kombinere dit krydstogt med en storbyferie i eventyrlige Dubai eller über-metropolen New York?

KOMBINÉR MED STOP I DUBAI

Når du vælger et krydstogt i Den Persiske Golf, hvorfor så ikke nappe et ekstra ophold i Dubai, hvor alting er lidt vildere, flottere og højere end andre steder?

Kan ikke bestille online - ring 70 10 42 00


KOMBINÉR MED OPHOLD I NEW YORK

Vil du krydre dit caribiske krydstogt med ekstra nætter i byen, der aldrig sover? Ring til os, og glæd dig til den skyskrabende storbystemning i ”The Big Apple”.

Kan ikke bestille online - ring 70 10 42 00


FOKUS PÅ KULTURELLE OPLEVELSER


Drømmer du også om at slentre gennem stemningsfulde cafégader og gå på opdagelse i bylivet, inden du cruiser videre til den næste havn og nye indtryk fra arkitektur, historie og atmosfære?.

Nyd Gaudís arkitektur og smag sammen på tapas-lækkerierne, inden I lægger fra kaj med retning mod fx Palma, Marseilles eller Italiens kystbyer og ”la dolce vita”.


Duft til krydderierne og ”Tusind og én nat”-atmosfæren i Den Persiske Golf, og nyd både Dubais spektakulære overdådighed og Muscats 2000 år gamle historie.
Var det noget med at varme op til dit krydstogt med udsigten fra Empire State Building og shopping på 5th. Avenue? Og derefter stævne ud mod Florida, Bahamas og paradisøen Cococay?


KRYDSTOGT MED EKSOTISKE STRANDE


Ønsker du et krydstogt, hvor du hver dag vågner til varme, vuggende bølgeskvulp og snehvide strande? Så har vi de perfekte destinationer i Caribien og Det Indiske Ocean.


PUERTO RICO

Oplev det østlige Caribien og de tre smukke øer Puerto Rico, St. Thomas og St. Maarten. Nyd god mad, og pas på, du ikke mister al luften af hele tiden at sige ”ahhhhh” over udsigten.

FORT LAUDERDALE

Stævn ud med et af verdens største krydstogtskibe til Bahamas, St. Maarten og den gamle danske tropeø St. Thomas. Undervejs er der masser af aktivitetsmuligheder om bord.

MAURITIUS

Hvad siger du til fem herlige dage på Det Indiske Ocean og drømmerejsemål som Mauritius, Seychellerne og Madagaskar? Velkommen til det søde liv og den turkisblå horisont!VELKOMMEN OMBORD!Uanset hvilket skib du sejler med, kan du være sikker på et væld af muligheder for aktiviteter og underholdning. Her venter både wellnesscenter, biograf og træningsfaciliteter.

BLIV FORKÆLET

Lad pulsen dale og velværet tage til, når du ombord på dit krydstogtskib nyder en omgang ufortyndet selvforkælelse i spa- og wellnescenteret.


NYD UDSIGTEN

Vågn op til nyt vand hver dag, og nyd ind- og udsejlingerne i fulde drag, når du vælger en rummelig kahyt med egen balkon, hvor der altid er havudsigt.

TEATER & BIO

Er du til teater eller film? Så er du på rette sted! Hver aften arrangeres en række forskellige teaterforestillinger og i biografen vises både nye og gamle filmperler.


AKTIV FERIE

Hvad enten du er til en tur på den udendørs løbebane, eller til træning i fitnesscenteret, er udvalget i top. Flere af skibene har desuden golfbaner om bord.

FANTASTISKE MADOPLEVELSER


Noget af det allerbedste ved et krydstogt er glæden ved velsmagende mad, både ombord og i land. Ombord er alle måltider inkluderet, og du har masser af muligheder for at gøre det ekstra godt.

FÅ EKSTRA FORKÆLELSE

Er du til frølår og fransk cuisine? Foretrækker du flamberet hummer eller måske en lækker burger? Der er et væld af muligheder for gastronomisk forkælelse ombord, uanset om du er til kanapéer eller kagebord.

SPIS, DRIK OG VÆR GLAD - ALT INDGÅR!

Solen skinner på det solvarme kølvand, og fra balkonen kan du skimte en havn med palmer og vuggende sejlbåde. Hvem gider så at bekymre sig om på regninger? På krydstogt er alle måltider og drikkevarer inkluderet i prisen.

SMAG PÅ EN NY KULTUR - HVER DAG

Lækker frokost på piazzaen og hyggelige middage ved havet... Glæd dig til en ferie, din gane vil elske dig for. Og glæd dig til at smage på en ny kultur, når du næsten dagligt går i land i en ny, charmerende by.

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Krydstogt med Spies

  • Pakke med fly og hotel
  • Helpension indgår
  • Nøje udvalgte krydstogter
  • Strande, øer og storbyer
  • Pakkerejseloven gælder

Chat med os

man-tor: 9-22, fre: 9-18
lør: 10-15, søn: 10-22

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas