Krydstogtskib set fra en strand på Aruba

Når krydstogtskibet er en del af ferien

Oplevelser ud over det sædvanlige!

Krydstogtskibe hos Spies

Hos Spies har vi stor erfaring med at sælge krydstogter, og vi ved, at krydstogtskibet udgør en stor del af rejsen. Det enorme udbud af skibe tilbyder alle noget forskelligt, og du finder krydstogtskibe med kahytter i alle prisklasser. Så hvilket skib skal man vælge?

Oplevelser for alle ombord

En god grundregel, når du leder efter det perfekte krydstogtskib til dig, er at tage udgangspunkt i, hvad du vil opleve om bord. Vil du have en kulinarisk krydstogt, ønsker du shows, vandrutsjebaner, eller måske noget helt fjerde? At lave en grundig research om de forskellige skibe og rederier er derfor et af vores vigtigste tip, når du skal finde skibet til dit næste krydstogt.

Hvilke krydstogtskibe kan jeg bestille hos Spies?

Hos os kan du bestille krydstogter med skibe hos rederierne Norwegian Cruise Line, Royal Carribbean International, Celebrity Cruises og Costa Cruises.

Hvor sejler krydstogtskibene hos Spies?

Skibene sejler over hele verden, og du kan bestille krydstogter i Caribien, Middelhavet, Hawaii, ved De Kanariske Øer, i Nordeuropa og i Den Persiske Bugt hos os.

Hvilket skib skal jeg vælge?

En god tommelfingerregel er at vælge et skib, der tilbyder det, der er vigtigst for dig, når du skal på ferie. [Costa Cruises](/krydstogter/costa-cruises "krydstogter med costa cruises) tilbyder prisvenlige krydstogter. Norwegian Cruise Line er velegnet til familier. Celebrity Cruises tilbyder krydstogter, der er særligt egnet for voksne uden børn. Hos Royal Caribbean finder du storslåede skibe med noget for alle. Uanset hvilket rederi og skib du sejler med, kan du forvente fantastiske oplevelser udover det sædvanlige.

Krydstogtskibe, der er gode til familier

Fuld fart fra morgen til aften, aktiviteter, børneklubber og vandland. Her er forslag til skibe, hvor familien aldrig vil kede sig.

Norwegian Prima

Norwegian Prima

Udover dejlige pools og børneklubber tilbyder Norwegian Prima en stor spillearkade og minigolf. Har du nogensinde drømt om at køre bil på vandet? På Norwegian Prima kan du udfordre familien i Go-kart, før I går videre til virtual reality-centret "Galaxy Pavillion" med mange timers sjov for hele familien.

Læs mere om skibet her

Odyssey of the Seas

Panoramavue 100 meter over havet.

Odyssey of the Seas

Ombord på Odyssey of the Seas keder man sig aldrig - faldskærmssimulator, virtual reality-oplevelser og radiobiler er blot få af de aktiviteter, som hele familien kan glæde sig til. Derudover kan du opleve en fantastisk panoramaudsigt 100 meter over havet, hvis du tager en tur i skibets North Star®.


Læs mere om skibet her

Icon of the Seas

Verdens største vandland til søs

Icon of the Seas

Ombord på Royal Caribbeans nyeste krydstogtskib finder du udover et enormt udbud af faciliteter, restauranter og aktiviteter, verdens største vandland til søs. Her er ikke færre end syv pools med forskellige temaer, vandrutsjebaner, der vil få gang i sommerfuglene i maven, surfsimulator og afslappende boblebade.

Læs mere om skibet her

Cost Toscana

Costa Toscana - for dig, der vil på "italiensk" krydstogt

Costa Toscana

Skibet er inspireret af Italien, og ombord vil du opleve både italiensk kultur og design. Prøv en af de mange restauranter, tag en spadseretur på promenadedækket, nyd en behandling i spaen eller dans til den lyse morgen på skibets diskotek. Costa Toscana lægger til i mange fantastiske byer, der er kendt for deres kultur. Med længere stop får du tid til at opleve mere - nogle af udflugterne er endda udformet i samarbejde med National Geographic.

Læs mere om skibet her

Wonder of the Seas

Spektakulære aktiviteter ombord

Wonder of the Seas

Ombord på et af verdens største krydstogtskibe, Wonder of the Seas, venter adskillige spektakulære oplevelser - blandt andet finder du vandrutsjebaner, der strækker sig over 10 etager, flere pools, restauranter og oplevelser, og som om det ikke var nok... bagest i skibets agter finder du AquaTheatre, hvor du kan se vandshows og underholdning i verdensklasse.

Læs mere om skibet

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss - et krydstogtskib for hele familien

Norwegian Bliss

Hæsblæsende vandrutsjebaner, laser game, vandland og gokartbane. Tilføj dertil børneklubber, skønne restauranter og hyggelige caféer og barer. På Norwegian Bliss trives hele familien, og alle kan få en rigtig dejlig ferie.

Læs mere om skibet her

Krydstogtskibe for dig, der rejser uden børn

Dejlig atmosfære, spa og hyggelige restauranter - for dig, der rejser uden børn, passer disse krydstogtskibe ekstra godt.

Celebrity Beyond

Luksus ombord på Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Ombord på Celebrity Beyond er luksus og komfort i centrum. På skibet kan du vælge mellem adskillige hyggelige restauranter, forkæle dig selv med dejlige behandlinger i spaen og gode drinks i baren. Når aftenen falder på, er der både natklub, kasino og underholdning at vælge imellem.

Læs mere om skibet her

Costa Firenze

Poolområde med vandland i baggrunden

Costa Firenze

Ombord på Costas krydstogter er det den italienske livsstil, der er i centrum - perfekt til voksne, der rejser uden børn. På Costa Firenze er der flere dejlige pools, spa, hyggelige udflugter i havnene og god underholdning.
Læs mere om skibet her

Norwegian Viva

Norwegian Viva - perfekt for singler og par

Norwegian Viva

På Norwegian Viva finder du områder kun for voksne. Derudover byder skibet også på restauranter med fantastisk mad og drikke, underholdning i verdensklasse og natklub. Norwegian Cruise Line var blandt de første til at bygge krydstogtskibe med enkeltkahytter så du, der rejser alene, vil få et godt ophold ombord. Vil du møde andre, der rejser alene, tilbyder Norwegian Live "Studio Lounge".

Læs mere om skibet