Se hoteller (24)

Rejser til Palma Nova/Magaluf

I Palma Nova og Magaluf er der fuld fart på fra april til oktober. Vil du have mere fred og ro i ferien, skal du rejse hertil i foråret eller efteråret.
Palma Nova og Magaluf er to af Mallorcas mest populære feriebyer blandt både unge og ældre. I højsæsonen fra april til oktober er det frem for alt ungdommens legeplads. Her valfarter unge fra hele Europa til for at slikke sol, bade og feste igennem. Spies har flere hoteller, hvor der er fest mere eller mindre døgnet rundt, men du kan selvfølgelig også vælge et af vores mere fredelige hoteller i Palma Nova. Alternativt kan du tage afsted i forårs- eller efterårssæsonen, hvor tempoet er en del lavere. Læs hotelbeskrivelsen og find det hotel, der passer til dig og din ferie.

Palma Nova eller Magaluf?

Palma Nova og Magaluf ligger ca. 10 km vest for Palma lige ved de tre velholdte strande Playa de Palma Nova, Playa Son Matias og Playa de Magaluf. Parallelt med strandene løber en bilfri promenade, som er flankeret af hyggelige restauranter, caféer og barer. Her samles feriegæster fra hele Europa for at nyde den gode sommerstemning med lækker mad, kolde forfriskninger og et myldrende folkeliv.

Børnevenligt hotel i Palma Nova

Ikke langt fra stranden i Palma Nova ligger familiehotellet MarSenses Rosa del Mar & Spa. Her bor du i bekvemme lejligheder, og ved det skønne poolområde er der god plads til både små og store feriegæster. Vil du forkæle dig selv, kan du bestille en behandling eller to i hotellets spaafdeling, måske som afrunding på en spændende og oplevelsesrig dag i Palma.

Palma Nova for voksne

Spies tilbyder også klassikere som INNSiDE by Meliã Cala Blanca og Ponent Mar. Begge hoteller har opbygget en trofast skare af feriegæster, som kommer tilbage år efter år for at nyde stemningen, solen og Mallorcas charme.
Tips og nyttig info
 • Lang strandpromenade
 • Fine sandstrande
 • Hoteller på stranden
 • Mange restauranter
 • Hoteller for voksne
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Palma Nova/Magaluf

Strand
I Palma Nova/Magaluf findes tre velholdte sandstrande. Stranden i Palma Nova er 500 meter lang, og stranden i Magaluf er 1 km. Parallelt med stranden løber en bilfri strandpromenade, som er kantet af hyggelige restauranter, caféer og barer.

Playa de Magaluf

På Playa de Magaluf går det hedt for sig om sommeren. Langs strandpromenaden i Magaluf er der en farvestrålende sammensætning af barer, restauranter og butikker, som klart er tilpasset britiske gæster. Her er også masser af vandsportsaktiviteter til dem, der søger fart og action på vandet. Ligesom i Palma Nova og Son Maties er der god plads på stranden. Et godt tip er at gå ned til Magaluf-strandens sydligste ende, hvor der er lidt flere klipper. Her kan du sidde på en bar og nyde udsigten over stranden i skyggen under pinjetræerne.

Playa de Palma Nova

Playa de Palma Nova er den roligste af de tre strande på rejsemålet. Havet er rent, og den cirka 500 meter lange strand består af finkornet sand. Langs stranden er der brusere, og der udlejes liggestole og parasoller.

Playa de Son Maties

Playa de Son Maties er længere end Playa de Palma Nova, men det eneste, der egentlig adskiller dem fra hinanden, er en lille klippeodde lige ud for hotel Santa Lucia. Playa de Son Maties har ret til at hejse det Blå Flag, hvilket blandt andet indebærer gode faciliteter, handicapvenlighed og rent badevand.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
Palma Nova og Magaluf har et stort udbud af restauranter, så du har aldrig langt at gå, når du bliver sulten eller får lyst til noget koldt at drikke. Mange restauranter, barer og caféer ligger langs strandpromenaden, og der findes som regel både mallorcinske og internationale retter på menukortene.
Der ligger masser af musikpubber, barer og natklubber i Palma Nova og Magaluf. Om sommeren er nattelivet hektisk, og det vildeste natteliv findes langs med Punta Ballena samt mellem Palma Nova og Magaluf.
Shopping
Shoppingmulighederne i Palma Nova og Magaluf består primært af turistbutikker med souvenirs, tøj og strandting. Bedre shoppingmuligheder findes i Palma. De fleste butikker har åbent fra morgen til aften med undtagelse af søndag, hvor de lukker tidligere eller holder helt lukket.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Her er priserne lavere og udvalget større. Der ligger et stort supermarked (Mercadona) ved Carretera C-719 oven for Son Caliu. Har du ikke bil, kan du tage bus nr. 106 eller 107 i retning mod Palma og samme bus tilbage igen. Supermarkederne i hotelområderne har generelt højere priser.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
Palma Nova og Magaluf byder på både golf og fartfyldte vandaktiviteter. Vil du prøve wakeboard i ferien, kan du henvende dig til El Spot Wakeboard school.

Golf

Der ligger flere fine golfbaner i kort køreafstand fra Palma Nova og Magaluf.

Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
I området omkring Palma Nova og Magaluf tilbydes blandt andet vandsport, falskærmsflyvning og minigolf. Spørg eventuelt efter mere information på turistkontoret i Magaluf.

Western Water Park

Western Water Park er et vandland, hvor temaet er det vilde vesten. Her er mange timers sjov for både børn og voksne. Western Water Park ligger i udkanten af Magaluf.

Vinbodega

I og omkring byen Binissalem, cirka 40 km fra Palma Nova/Magaluf, findes flere vinhuse, hvor du kan prøvesmage vine og måske købe et par flasker med hjem, hvis du finder noget, du kan lide.
Er du ude efter kulturelle og historiske seværdigheder, anbefaler vi, at du tager en tur til Palma, som byder på en skøn blanding af gammelt og nyt.
Udflugter
Grottetur med besøg i Puerto Cristo
Grottetur med besøg i Puerto Cristo
En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Puerto Cristo. Vi skal også prøvesmage nogle af øens klassiske likører.
Læs mere om udflugten
Marked, vin og tapas - fra syd
Marked, vin og tapas - fra syd
Oplev mere af smukke Mallorca! Tag med på en heldagsudflugt til den nordlige del af øen og Puerto de Pollensa, hvor vi besøger det lokale marked og indsnuser byens atmosfære, før vi begiver os til en hyggelig vinbodega med vinsmagning og tapas. Mad og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Rancho Grande
Rancho Grande
Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
Læs mere om udflugten
Valldemossa og Sóller
Valldemossa og Sóller
Tag med til to af Mallorcas måske mest stemningsfulde byer: Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
Katamaranen Life & Sea - eftermiddagstur
Nyd et par skønne timer på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Katamaranen Life & Sea - formiddagstur
Nyd en skøn dag på havet ombord på katamaranen Life & Sea, når vi sejler uden for Palmabugten.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Katamaranen Life & Sea i solnedgangens skær
Tag med Life & Seas flotte katamaran og glæd dig til vind i håret og masser af afslapning ombord, når vi sejler uden for Palmabugten og nyder en uforglemmelig solnedgang over havet.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Lokaltrafikken er velfungerede. Der kører busser til Palma flere gange i timen, og fra Palma kan man også tage videre til andre dele af Mallorca. Busstationen ligger ved togstationen og tæt på turistkontoret, hvor du kan hente en køreplan. Du kan også spørge om bustider og køreplaner på dit hotel.

Knallert

I Palma Nova og Magaluf er der flere steder, hvor du kan leje knallert og motorcykel. Hjelm er obligatorisk.

Cykel

Man kan leje cykler både i Palma Nova og Magaluf. Mallorca er kendt og elsket af professionelle cykelryttere på grund af de fine veje og det varierede terræn. For nogle bilister er cykelrytterne dog et ret irriterende element i trafikken, da de ikke altid kører ind til siden og lader bilerne komme forbi på bjergvejene.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Magaluf og Palma Nova

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes i både Magaluf og Palma Nova.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Hektisk natteliv i sommermånederne, hvilket kan opleves som forstyrrende på alle hoteller. Kuperet terræn. Udendørspools, som ikke er opvarmede, er normalt åbne i badesæsonen fra maj til oktober.
Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Palma Nova og Magaluf i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Palma Nova og Magaluf året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Palma Nova og Magaluf. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tillkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra ca. 40 minutter til 1 time og 30 minutter (ca. 25 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører som regel via Playa de Palma og/eller Illetas, Palma og Cala Mayor. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Palma Nova/Magaluf
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.