Se hoteller (20)

Rejser til Palma Nova/Magaluf

I Palma Nova og Magaluf er der fuld fart på fra april til oktober. Vil du have mere fred og ro i ferien, skal du rejse hertil i foråret eller efteråret.
Palma Nova og Magaluf er to af Mallorcas mest populære feriebyer blandt både unge og ældre. I højsæsonen fra april til oktober er det frem for alt ungdommens legeplads. Her valfarter unge fra hele Europa til for at slikke sol, bade og feste igennem. Spies har flere hoteller, hvor der er fest mere eller mindre døgnet rundt, men du kan selvfølgelig også vælge et af vores mere fredelige hoteller i Palma Nova. Alternativt kan du tage afsted i forårs- eller efterårssæsonen, hvor tempoet er en del lavere. Læs hotelbeskrivelsen og find det hotel, der passer til dig og din ferie.

Palma Nova eller Magaluf?

Palma Nova og Magaluf ligger ca. 10 km vest for Palma lige ved de tre velholdte strande Playa de Palma Nova, Playa Son Matias og Playa de Magaluf. Parallelt med strandene løber en bilfri promenade, som er flankeret af hyggelige restauranter, caféer og barer. Her samles feriegæster fra hele Europa for at nyde den gode sommerstemning med lækker mad, kolde forfriskninger og et myldrende folkeliv.

Børnevenligt hotel i Palma Nova

Ikke langt fra stranden i Palma Nova ligger familiehotellet MarSenses Rosa del Mar & Spa. Her bor du i bekvemme lejligheder, og ved det skønne poolområde er der god plads til både små og store feriegæster. Vil du forkæle dig selv, kan du bestille en behandling eller to i hotellets spaafdeling, måske som afrunding på en spændende og oplevelsesrig dag i Palma.

Palma Nova for voksne

Spies tilbyder også klassikere som INNSiDE by Meliã Cala Blanca og Ponent Mar. Begge hoteller har opbygget en trofast skare af feriegæster, som kommer tilbage år efter år for at nyde stemningen, solen og Mallorcas charme.
Tips og nyttig info
  • Lang strandpromenade
  • Fine sandstrande
  • Hoteller på stranden
  • Mange restauranter
  • Hoteller for voksne

Spies' gæster om Palma Nova/Magaluf

Find din rejse til Palma Nova/Magaluf