Se hoteller (3)

Rejser til Koh Phangan

På Koh Phangan får du en ferie i luksuriøse omgivelser på en ø, hvor du også kan få styret din eventyrlyst.
Koh Phangan ligger 20 km nord for Koh Samui og er roligere og mere uberørt end naboøen i syd. Haad Rin på øens sydspids er dog kendt for sine Full Moon Parties, hvortil folk kommer fra nær og fjern for at feste på stranden, til solen står op. Men det er kun allerlængst sydpå, at folkelivet er så livligt. Øens bjergrige indre er dækket af jungle, og strandene ligger gerne i små bugter omgivet af klipper eller mangroveskov. Strandene indbyder til at dase og slikke sol på, men du kan også iføre dig snorkel og svømmefødder og svømme ud for at nyde korallernes farvepragt. Koh Phangan er desuden et populært rejsemål blandt yogaudøvere.

Udforsk Koh Phangan

Koh Phangan er ikke større, end at man kan nå at udforske hele øen på ferien. Er du i det energiske hjørne, kan du leje en mountainbike og begive dig til Koh Phangan National Park, hvor du kan bade i vandfaldet og nyde udsigten. Du kan også leje en båd og udforske bademulighederne i de små bugte på øens nordkyst; Ao Chaloklum, Ao Thong eller Mae Haad.

Kombinér ferierejsen

Ved at kombinere Koh Phangan med f.eks. Koh Samui eller Bangkok, får du to rejser i én, og du får desuden set mere af dette smukke land. Med Spies kan du rejse hertil året rundt med rutefly og bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde.

Spies' gæster om Koh Phangan

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Koh Phangan