Se hoteller (1)

Rejser til Koh Mook

Koh Mook betyder Perleøen - en fredfyldt og frodig ø med fine strande. Perfekt til en afslappet strandferie, hvor tempoet er helt i bund.
Lige ud for den vidtstrakte kyst i Trangprovinsen syd for Koh Lanta ligger den fredfylde lille ø Koh Mook. Her tilbringer man hovedsageligt ferien med at bade i det lune vand og dase i solen med tæerne i sandet. Havet omkring øen er fyldt med farvestrålende fisk, så Koh Mook er også lige stedet for dig, der kan lide at snorkle eller dykke.

Emerald Cave - et oplagt udflugtsmål

Øens mest kendte attraktion er naturfænomenet Emerald Cave, Smaragdgrotten, som man sejler til med båd og derefter svømmer ind i, til man kommer til en smuk lagune omgivet af stejle klipper. Kigger man op, kan man skimte himlen gennem et stort hul i bjerget - en enestående oplevelse! Andre udflugtsmål er de øvrige øer i området, f.eks. Koh Ngai og Koh Kradan.

Spies' hoteller ved stranden

Vores hotel Sivalai Resort ligger på en tange med kridhvide strande på begge sider. Du bor i en af de charmerende strandvillaer, hvor der hersker en afslappet atmosfære. Hotellet har både restaurant, pool og børnepool, og trænger du til afveksling, skal du blot gå 1 km ind til den nærmeste lille by, hvor der ligger nogle få mindre, lokale restauranter.

Kombinér med andre rejsemål

Mange vælger at kombinere Koh Mook med andre rejsemål, f.eks. Ao Nang eller Koh Lanta. Med Spies kan du nemt skræddersy din egen drømmerejse. Eftersom du rejser med rutefly, kan du rejse hertil både sommer og vinter, og du bestemmer selv afrejsedag og rejselængde.

Spies' gæster om Koh Mook

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Koh Mook