Se hoteller (15)

Rejser til Koh Chang

Rejs til Koh Chang, inden alle andre gør det! Velkommen til en kuperet, grøn ø med fortryllende strande og fremragende dykkerspots.
Læn dig tilbage og nyd det uforstyrrede øliv på Koh Chang - en stor, frodig nationalpark, hvoraf 75 % er naturbeskyttet område. Koh Chang er stadig en forholdsvis uberørt ø, selv om der i de senere år er blevet bygget en del hoteller. Her kan du nyde stilheden og få en afslappende ferie uden trængsel, for de store turiststrømme har ikke fundet hertil - endnu. Du kan rejse til Koh Chang hele året, men den bedste periode er fra november til april.

Aktiviteter på Koh Chang

Syd for Koh Chang ligger flere små øer, som er udmærkede til dykning og snorkling. På Koh Chang kan du også krydre ferien med lidt dybhavsfiskeri, bådture, kajakroning og vandreture. Her er desuden flere arrangører, som kan tage dig med på eventyr, du sent vil glemme. Sørg for at finde en guide, som snakker godt engelsk - så bliver udflugten både sjov, spændende og lærerig.

Bo godt på Koh Chang

Når du bestiller din rejse til Koh Chang med Spies, har du flere fine og populære hoteller at vælge mellem, og alle ligger tæt på stranden. Skal du rejse uden børn, er The Dewa Koh Chang et godt valg. På hotellet venter en indbydende spaafdeling, et lækkert poolområde og en restaurant med velsmagende retter at vælge i mellem.

Med Spies til Koh Chang

Med Spies kan du rejse til Koh Chang hele året. Du flyver med rutefly og bestemmer derfor selv både afrejsedag og rejselængde. Du får endda hele rejsen i én pakke - bekvemt, trygt og enkelt.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • God dykning
  • Fine strande
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Koh Chang

Find din rejse til Koh Chang