Udsigt fra hotellet

Tag med Grow Yoga og Pernille Ramm til Skiathos

Yoga, luksus og selvforkælelse

GrowYoga og Pernille Ramm på Skiathos

Hvornår: 27/8 – 3/9 2024
Pris fra 16.500,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Er du til dejlig yoga, luksus og selvforkælelse i de smukkeste omgivelser, så er denne tur for dig. Du får yoga 1-2 gange dagligt på turen og mulighed for at nyde den smukkeste grønne ø i det græske øhav resten af tiden.

Vi skal bo på Elivi, et 5 stjernet moderne hotel med et design, der er i harmoni med naturen. Hotellet ligger i fredelige omgivelser tæt på flere af Skiathos' fineste strande på det vestlige Skiathos og byder på elegante værelser mod havet. Det lækre poolområde indbyder til total afslapning, og i den eksklusive spaafdeling kan du forkæle dig selv med en velgørende behandling.

Hotellets strand
Smuk natur
Yoga med udsigt

Program

Yoga

Vi har en dejlig overdækket, udendørs terrasse til rådighed med skøn udsigt over haven, hvor vi vil have vores yogasessioner.

På denne tur vil du opleve forskellige yogastilarter - Vi vil veksle mellem Vinyasa, Hatha flow, Blid Hatha, Yin og Restorative. Klasserne opbygges efter forskellige temaer, og starter alle med en kort meditation og pranayama og afsluttes med afspænding og Shavasana.

Du vil lære forskellige vejrtrækningsøvelser, lære hvordan du kan praktisere yoga uden at få skader, lære at modificere stillinger, hvis du allerede har skader eller andet, der skal tages hensyn til.
Med afsæt i din krop og det sted du er, guider Pernille, således at du som yoga elev – uøvet som øvet – kan føle dig tryg. Du vil altid blive hjulpet til at finde alternativer til stillinger, således at du kan være med.

Glæd dig til en uge med skøn yoga og natur, som din krop og dit sind vil nyde. Hvad enten du har brug for at komme ned i tempo, træne din krop, opleve og lære noget nyt, få skønne naturoplevelser, så vil du få det med hjem - og måske også inspiration.

Eksempel på program
Dag 1 – Ankomst, velkomst og afslapning
Dag 2 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 3 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 4 – Morgenyoga og egen tid
Dag 5 – Fridag
Dag 6 – Morgenyoga, egen tid og eftermiddagsyoga
Dag 7 – Morgenyoga, egen tid, eftermiddagsyoga og fællesspisning
Dag 8 – Mogenyoga og hjemrejse

Husk at medbringe
Du skal medbringe, hvad du normalt har med på ferie. Derudover skal du medbringe træningstøj, yogamåtte og en klods. Vi sender dig en pakkeliste ugen før afgang.

Hvem kan være med
Alle kan være med - kvinder, mænd og par. Turen er både for dig, der er ny til yoga og til dig, der har en regelmæssig praksis. Instruktør Pernille Ramm sørger for at undervisningen differentieres, så alle får noget ud af yogaen. Rejser du alene, vil du ikke føle dig alene. På disse ture er der altid flere, der rejser alene.

Det siger tidligere deltagere på vores yogarejser

*“Jeg kan til enhver tid anbefale at tage på yogarejse med Grow Yoga/Pernille, hendes dejlige væsen afspejler undervisningen, og hun er meget inkluderende i sin praksis, det er en undervisning hvor alle kan være med også selvom du aldrig har lavet yoga før. Det er også til dig som er øvet, hvor jeg kan love dig for at hun nok skal sætte en variation på, så du føler du kan udvikle dig og få sved på panden eller komme i dybden med en øvelse.
Pernille lægger en blid hånd på dig under undervisningen hvis du ønsker det, hvilket for mig gav en tryghed og kropsbevidsthed. Jeg rejste alene, og det kan varmt anbefales. Jeg har fået en helt unik oplevelse og har aldrig følt mig alene på turen. Tværtimod føler jeg at jeg har fået en ny yogafamilie”

*"TUSIND tak for den skønneste ferie. Du lægger bare den bedste stemning. Har øje for hver og én. Jeg kom hjem med en mærkbart styrket krop, i højt humør og et stort håb om at komme med igen til næste år."

Instruktør på rejsen

Pernille Ramm

Pernille Ramm

Pernille Ramm har mere end ti års erfaring som fuldtidsyogi og har flere tusind undervisningstimer i bagagen. Hun er desuden cand.scient. i humanfysiologi med speciale i human ernæring fra Københavns Universitet. Hendes tilgang til yoga er et sundhedsfagligt afsæt, der hele tiden kobles til “the science of yoga”. Pernille forstår at modificere undervisningen, så den let kan tilpasses forskellige niveauer og kroppe, hvad enten du er begynder eller mere øvet. “Yoga handler ikke om at lave stillingerne ens, men om at bruge DIN krop klogest muligt ...” Pernille er medejer af GrowYoga, der ligger i Nivå. Læs mere om hende på Grow Yoga´s webside.

Her skal du bo

Elivi

Elivi er et moderne luksushotel med et design, der er i harmoni med naturen. Hotellet ligger i fredelige omgivelser tæt på flere af Skiathos' fineste strande. Det lækre poolområde indbyder til total afslapning, og i den eksklusive spaafdeling kan du forkæle dig selv med en velgørende behandling.
Elivi har også et stort udbud af forskellige barer og restauranter med retter fra blandt andet det italienske og græske køkken. Fra hotellet er der cirka 12 km til det store udvalg af restauranter, barer og butikker i Skiathos by

Se dit værelse her.

Praktisk information om rejsen

Pris pr. person 16.500,- pr. person

I prisen indgår:

  • Fly med Sunclass Airlines t/r
  • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon mod havet
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning
  • Grow Yoga Eco-bag

Bo alene:
Prisen for rejsen i enkeltværelse mod havet er 24.900,-

Vær opmærksom på

  • Tilmeldingsfristen er senest 15. juni
  • Der er maks. 20 pladser på denne rejse, og rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.

Om flyrejsen

Afrejse fra København 27/8 kl. 15.55, ankomst på Skiathos kl. 19.50.
Hjemrejse fra Skiathos 3/9 kl. 12.30, ankomst i København kl. 14.25.

Vi tager forbehold for flytidsændringer

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-12)
sport@spies.dk