SP-S3
SP-S2
SP-S5
SP-S6

Sunprime Hotels – skræddersyet for voksne

Vores egne Sunprime Hotels er blevet utroligt populære. Her har vi skabt en afslappende atmosfære for voksne, som rejser uden børn. Sunprime Hotels er ensbetydende med god service, designede værelser, skønne pools, fitness, spa, restauranter og aktiviteter – og resultatet er en både afslappende og aktiv ferie, alt efter hvad du selv ønsker.

Sunprime Hotels er skræddersyet for dig, der gerne vil forkæle dig selv med spa-behandlinger, god mad og dejlige vine i vores restauranter og barer. Vores arkitekter og indretningseksperter har designet værelser og suiter, der både inspirerer og indbyder til afslapning. Skønne senge og store og lækre balkoner er noget, vi ved altid er populært blandt vores gæster. Sunprime tilbyder altid motionsrum, spa og fitness med uddannet personale for dig, der vil have mere ud af ferien.

Nyhed! Sommeren 2015 åbner vi Sunprime Monsuau i naturskønne Cala d'Or på Mallorca og Sunprime C-Lounge i udkanten af Alanya.

Tilbud kun for voksne

Sunprime Living

Sunprime Living

Ingen rengøring og ingen andre af hverdagens kedelige pligter. Bare frihed og tid til at sove længe i en skøn seng.

Når du vil bo lidt bedre

Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Restauranten er altid stilfuldt indrettet med en afslappet atmosfære, veltilberedt mad og et velkomponeret vinkort.

En smag af ferie

Sunprime Spa

Sunprime Spa

Drømmer du om at få en rolig sjæl i en sund krop? Få en ansigtsbehandling, en pedicure, en manicure eller en kropsbehandling.

Spa-behandlinger

Sunprime Sport

Sunprime Sport

På Sunprime har du tid. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at svømme, styrketræne eller dyrke fitness og yoga?

Gratis træning
Spies Easy Travel
Sunprime Pool & Beach

Sunprime Pool & Beach

Vi gir' dig sol og strand i topklasse! De indbydende pools er opvarmet til mindst 25 grader, havet er inden for rækkevidde, der er rigeligt med liggestole samt mulighed for at bestille forfriskninger ved poolkanten.

Glæd dig til fine detaljer