Mexico
Stranden ved Sandos Caracol Eco Resort & Spa

Mexico

Mexico

En rejse til Mexico er en rejse til lange strande, turkisblåt hav og en venlig atmosfære. Spies tilbyder syv forskellige rejsemål, og du har mange hoteller at vælge imellem - fra eksklusive All Inclusive-hoteller til vores egne børnevenlige Family Garden.

Læs mere om Mexico Skjul tekst

Når du rejser med Spies til Mexico, har du flere rejsemål at vælge imellem. Playa del Carmen på Yucatan-halvøen var oprindeligt en lille fiskerby, som hurtigt er vokset til et af områdets største feriebyer uden dog at miste sin charme og karakter. Nærliggende Tulum byder på masser af afslapning og seværdige mayaruiner - her kan du kombinere fantastisk dykning med udflugter til storslåede kulturminder. Du kan også vælge at rejse til den klassiske ferieby Cancun, hvor du ud over skønne strande kan opleve et forlystelsesliv, der strækker sig til langt ud på natten.

  • Valuta: Pesos (MXN)
  • Antal rejsemål:  7
  • Antal hoteller:  35
JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel