Bayahibe

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Velkommen til den mest solrige del af Den Dominikanske Republik med de hvideste strande og absolut bedste hoteller. Vælg en charterferie på 2 eller 4 uger eller en rejse med rutefly og valgfri rejselængde. Du kan også komme på en ugelang rundrejse i Den Dominikanske Republik.

Læs mere om Den Dominikanske Republik Skjul tekst

Rejser du på charterferie med Spies, flyver du direkte til Caribien fra København. Spies tilbyder tre fantastiske rejsemål i den sydøstlige del af landet. Punta Cana og Bayahibe byder på spektakulære hoteller og kilometerlange, blændende hvide strande. For en ferie ud over det sædvanlige bør du vælge
Casa de Campo, som er et stort resort af meget høj standard med egen golfbane og flere restauranter. Du kan også vælge at kombinere badeferien med vores ugelange rundrejse, hvor vi bl.a. besøger Santo Domingo, en kakaoplantage, et romdestilleri og meget andet.

  • Valuta: Pesos (DOP)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  22


HVILKET REJSEMÅL PASSER TIL DIG?


Punta Cana
Bayahibe
Casa de Campo
HVORDAN VIL DU BO PÅ FERIEN?


Ferie med familien

Den Dominikanske Republik byder på hoteller for hele familien, og rejser du med børn, bør du overveje vores skønne Family Garden-hoteller med masser underholdning for både små og store.

De bedste til familien:

FamilyGarden Grand Bahia
Ocean Blue & Sand

Ferie for voksne

Spa, lækre middage og cocktails i solnedgangen. Rejser du uden børn kan vi bl.a. anbefale vores Prime Select-hotel, som har en aldersgrænse på 18 år og perfekt beliggenhed ved stranden.

De bedste for voksne:

PrimeSelect Luxury Bahia
Breathless Punta Cana Resort

All Inclusive

Den Dominikanske Republik hæver virkelig barren, når det kommer til All Inclusive! For det meste indgår All Inclusive i rejsens pris, og som regel er også underholdning og aktiviteter inkluderet i prisen.

De bedste med All Inclusive:

Viva Wyndham Dominicus Beach
Hard Rock Hotel & Casino
FÅ MERE INSPIRATION


Når vi siger, at Den Dominikanske Republik har det hele, kan det lyde som en kliché. Det er det ikke! For her er virkelig noget for enhver smag - både for børnefamilierne, for par med hang til romantik, for golfentutusiasten og for den passionerede dykker - eller for ornitologen! Den caribiske ø byder på blændende smuk natur med et rigt dyreliv og de mest drømmeagtige bounty-strande - og ikke mindst hoteller af meget høj standard.

Inspiration til din rejse til Den Dominikanske Republik