PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Bayahibe

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Velkommen til den mest solrige del af Den Dominikanske Republik med de hvideste strande og absolut bedste hoteller. Vælg en charterferie på 2 eller 4 uger eller en rejse med rutefly og valgfri rejselængde. Du kan også komme på en ugelang rundrejse i Den Dominikanske Republik.

Læs mere om Den Dominikanske Republik Skjul tekst

Rejser du på charterferie med Spies, flyver du direkte til Caribien fra København. Spies tilbyder to fantastiske rejsemål i den sydøstlige del af landet. Både Punta Cana og Bayahibe byder på spektakulære hoteller og kilometerlange, blændende hvide strande. Du kan også vælge at kombinere badeferien med vores ugelange rundrejse, hvor vi bl.a. besøger Santo Domingo, en kakaoplantage, et romdestilleri og meget andet.

Hvornår er vejret bedst i Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et varmt klima året rundt. Regntiden er kortest på den sydøstlige del af øen, hvor Spies' rejsemål Punta Cana og Bayahibe ligger. Temperaturen midt på dagen ligger som regel omkring 30 grader, og temperaturen i havet ligger over 25 grader året rundt. Om natten falder temperaturen sjældent til under 20 grader. Det bedste tidspunkt at besøge øen er om vinteren, dvs. i november, december, januar, februar, marts eller april. Her er luftfugtigheden lavest, og risikoen for regn er mindst. Orkansæsonen strækker sig normalt fra juni til slutningen af oktober, nogle gange længere, med størst risiko for orkaner i august og september.

  • Valuta: Pesos (DOP)
  • Antal rejsemål:  3
  • Antal hoteller:  30

HVORDAN VIL DU BO PÅ FERIEN?


Ferie med familien

Den Dominikanske Republik byder på hoteller for hele familien, og rejser du med børn, bør du overveje vores skønne Family Garden-hoteller med masser underholdning for alle.

Hoteller for familien

Ferie for voksne

Spa, lækre middage og cocktails i solnedgangen. Rejser du uden børn kan vi anbefale vores Prime Select-hotel. Det ligger perfekt på stranden, og har en aldersgrænse på 18 år.

Hoteller for voksne

All Inclusive

Den Dominikanske Republik hæver virkelig barren, når det kommer til All Inclusive! Og på de fleste hoteller indgår det i rejsens pris. Glæd dig til skønne madoplevelser.

Hoteller med All Inclusive

All Inclusive

Få en ferie med All Inclusive:

Bayahibe
Punta Cana
Casa de Campo
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!