PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Bayahibe

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Velkommen til den mest solrige del af Den Dominikanske Republik med de hvideste strande og absolut bedste hoteller. Vælg en charterferie på 2 eller 4 uger eller en rejse med rutefly og valgfri rejselængde. Du kan også komme på en ugelang rundrejse i Den Dominikanske Republik.

Læs mere om Den Dominikanske Republik Skjul tekst

Rejser du på charterferie med Spies, flyver du direkte til Caribien fra København. Spies tilbyder tre fantastiske rejsemål i den sydøstlige del af landet. Punta Cana og Bayahibe byder på spektakulære hoteller og kilometerlange, blændende hvide strande. For en ferie ud over det sædvanlige bør du vælge Casa de Campo, som er et stort resort af meget høj standard med egen golfbane og flere restauranter. Du kan også vælge at kombinere badeferien med vores ugelange rundrejse, hvor vi bl.a. besøger Santo Domingo, en kakaoplantage, et romdestilleri og meget andet.

  • Valuta: Pesos (DOP)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  31

HVORDAN VIL DU BO PÅ FERIEN?


Ferie med familien

Den Dominikanske Republik byder på hoteller for hele familien, og rejser du med børn, bør du overveje vores skønne Family Garden-hoteller med masser underholdning for alle.

Hoteller for familien

Ferie for voksne

Spa, lækre middage og cocktails i solnedgangen. Rejser du uden børn kan vi anbefale vores Prime Select-hotel. Det ligger perfekt på stranden, og har en aldersgrænse på 18 år.

Hoteller for voksne

All Inclusive

Den Dominikanske Republik hæver virkelig barren, når det kommer til All Inclusive! Og på de fleste hoteller indgår det i rejsens pris. Glæd dig til skønne madoplevelser.

Hoteller med All Inclusive

All Inclusive

Få en ferie med All Inclusive:

Bayahibe
Punta Cana
Casa de Campo
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!