Spies fodboldrejser! Billige fodboldrejser til Premier League og La Liga

Fodboldrejser til Premier League og La Liga!

Så kom vi over dén jul, og nu går alting amok. Det er transfertid, og hver spiller vil i pressen blive solgt 7-8 gange. Nogen af historierne er der dog hold i, og der bliver arbejdet på det yderste på at få flyttet magtbalancen i både England og Spanien. Specielt har vi øjnene rettet mod Liverpool. De har leveret den ene skuffelse efter den anden, og ligner p.t. ikke nogen der skal spille europæisk næste år.
Tilsvarende stille bliver der dog helt sikkert i Barcelona. De er dømt ude af transfervinduet. Måske starter de en ny trend, hvor kontinuitet bliver et nøgleord.”

Udvalgte kampe


Fodboldrejser til Premier League & La Liga

Her finder du kampprogrammer for Liverpool, Tottenham, Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Klikker du dig videre, vil du kunne læse om de enkelte klubber, deres stadion og få gode råd til fodboldrejsen.Yderligere information om fodboldrejser

Grundpakker

Grundpakker

Grundpakken består af en kampbillet + 2 nætter på hotel i dobbeltværelse. Du er velkommen til at bestille ekstra overnatninger.

Få mere information
Glem ikke flyrejsen

Glem ikke flyrejsen

Flyrejse er ikke inkluderet i grundpakken. Vi anbefaler, at du bestiller flybilletter, der kan ændres, da kamptiderne kan ændres.

Bestil flyrejse
Fodboldrejse som gave?

En fodboldrejse i gave?

Med en invitation til en spansk fodboldkamp, går du aldrig galt i byen. Vi garanterer en sjov, hyggelig og stor oplevelse.

Giv en mindeværdig gave