Spies fodboldrejser! Billige fodboldrejser til Premier League og La Liga

Fodboldrejser til Premier League og La Liga!

Med Spies kan du opleve de bedste fodboldhold i de stærkeste ligaer sammen med din storbyferie. Premier League og La Liga er ensbetydende med topbrag mellem nogle af verdens bedste klubber og spillere, og sammen med os kan du få en fodboldoplevelse for livet.

Manchester United har forstærket sig med den hollandske komet Memphis Depay og sigter efter toppen sammen med Chelsea. Lige bag ved ligger Christian Eriksen og Tottenham og har ambitioner om Champions League.

I Spanien tegner alt til, at det igen bliver Messi og Barcelona og Ronaldo og Real Madrid, der kommer til at kæmpe om tronen. Når de stjernespækkede mandskaber for alvor ruller sig ud, kan man let tro, man er død og kommet i fodboldhimlen. Det bliver ikke større.

Vores fodboldrejser er udsolgt for resten af sæsonen.

Vi takker for en god sæson, og lover at vende tilbage med endnu flere fodboldoplevelser til gode priser.

Vi løfter sløret for næste sæsons Premier League og La Liga-program i midten af juni.

Vil du have direkte besked når vi åbner for den nye sæson?
Tilmeld dig fodbold-nyhedsbrevet her!

Vores fodboldrejser:

Her finder du kampprogrammer for Liverpool, Tottenham, Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Klikker du dig videre, vil du kunne læse om de enkelte klubber, deres stadion og få gode råd til fodboldrejsen.

Yderligere information om fodboldrejser

Grundpakker

Grundpakker

Grundpakken består af en kampbillet + 2 nætter på hotel i dobbeltværelse. Du er velkommen til at bestille ekstra overnatninger.

Få mere information
Glem ikke flyrejsen

Glem ikke flyrejsen

Flyrejse er ikke inkluderet i grundpakken. Vi anbefaler, at du bestiller flybilletter, der kan ændres, da kamptiderne kan ændres.

Bestil flyrejse
Fodboldrejse som gave?

En fodboldrejse i gave?

Med en invitation til en spansk fodboldkamp, går du aldrig galt i byen. Vi garanterer en sjov, hyggelig og stor oplevelse.

Giv en mindeværdig gave

Kontakt os

Ring eller send mail:
70 10 42 00
fodbold@spies.dk

Nyheder og gode tilbud?

Fodbold nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Thomas Cook Sport

Thomas Cook Sport

Spies’ søsterselskab Thomas Cook er officiel Travel Partner til flere Premier League-klubber. Vi kan derfor tilbyde meget gunstige priser på fodboldrejser til Premier League.