Spies fodboldrejser! Billige fodboldrejser til Premier League og La Liga

Fodboldrejser til Premier League og La Liga!

Med Spies kan du opleve de bedste fodboldhold i de stærkeste ligaer, sammen med din storbyferie. Spændingen er intakt i både Premier League og La Liga, hvor du sammen med os kan få en fodboldoplevelse for livet.

Manchester United har vist sig at være et tophold alligevel, og fortsætter de stilen kan de måske gå hele vejen. Lige bag dem ligger bl.a. Christian Eriksen og Tottenham og kæmper for en champions league plads.

I Spanien ligner det igen et spørgsmål om hvorvidt det bliver Messi og Barcelona, eller Ronaldo og Real Madrid der trækker det længste strå. Der er i dén grad lagt op til en spændende afslutning, hvor afgørelsen kan blive trukket ud til sidste spillerunde.

Vores fodboldrejser er udsolgt for resten af sæsonen i både Premier League og La Liga.

Vi takker for en god sæson, og lover at vende tilbage med endnu flere fodboldoplevelser til gode priser når næste sæsons kampprogram ligger klar.

Vi takker af med et godt fodboldcitat af Jorge Valdano:

"Playing against a defensive opponent is just as bad as making love to a tree."God sommer!

Fodboldrejser til Premier League & La Liga

Her finder du kampprogrammer for Liverpool, Tottenham, Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Klikker du dig videre, vil du kunne læse om de enkelte klubber, deres stadion og få gode råd til fodboldrejsen.Yderligere information om fodboldrejser

Grundpakker

Grundpakker

Grundpakken består af en kampbillet + 2 nætter på hotel i dobbeltværelse. Du er velkommen til at bestille ekstra overnatninger.

Få mere information
Glem ikke flyrejsen

Glem ikke flyrejsen

Flyrejse er ikke inkluderet i grundpakken. Vi anbefaler, at du bestiller flybilletter, der kan ændres, da kamptiderne kan ændres.

Bestil flyrejse
Fodboldrejse som gave?

En fodboldrejse i gave?

Med en invitation til en spansk fodboldkamp, går du aldrig galt i byen. Vi garanterer en sjov, hyggelig og stor oplevelse.

Giv en mindeværdig gave

Kontakt os

Ring eller send mail:
70 10 42 00
fodbold@spies.dk

Nyheder og gode tilbud?

Fodbold nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Thomas Cook Sport

Thomas Cook Sport

Spies’ søsterselskab Thomas Cook er officiel Travel Partner til flere Premier League-klubber. Vi kan derfor tilbyde meget gunstige priser på fodboldrejser til Premier League.