Fodboldrejser til Chelsea

Oplev Stamford Bridge
Vi åbner for salget af fodboldpakkerne den samme eftermiddag.

Fodboldrejser til Chelsea

Vores fodboldpakker består af hotelophold og officielle billetter, og med vores hospitality-pakker får du meget mere end bare adgang til Stamford Bridge.

Fodboldpakker til den blå del af London

Der er mange London-klubber i den bedste engelske række, men få har sat deres præg på moderne engelsk fodbold som Chelsea. De mest inkarnerede supportere husker nok klublegenden Peter Osgood, der har spillet sig vej til en statue foran stadion, mens det i nyere tid i højere grad er stjerner som Didier Drogba, John Terry og Frank Lampard, der har fremprovokeret klapsalver på Stamford Bridge. Danske Jakob Kjeldberg, Brian Laudrup og Jesper Grønkjær har ligeledes snøret støvlerne i Chelseas omklædningsrum, og indtil for kort tid siden tacklede også Andreas Christensen sig vej til fansenes hjerter.

En gammel klub med nyt sølvtøj

Chelseas historie går helt tilbage til 1905, men efter Roman Abramovich overtog klubben i 2003, tog det for alvor fart med pokalerne for de blå, der bl.a. vandt Premier League, League Cup og FA Cup flere gange, mens de også kunne fejre sejren i den fineste europæiske turnering, Champions League, to gange. Jose Mourinho kickstartede for alvor den nye epoke, da han med de selvtillidsfyldte ord "I think I am a special one" bragede ind på scenen i engelsk fodbold og af flere omgange førte Chelsea helt til tops i både ligaen og de to pokalturneringer. Både Abramovich og Mourinho er væk nu, men kampen om trofæer fortsætter. Skal du se med?

Billetter til Chelsea FC med Spies

Spies' agent i London er officiel partner med Chelsea, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig til dig direkte fra klubben. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til den engelske hovedstad – så skal du bare huske din Chelsea-trøje og dit halstørklæde.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger end dem, der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

LØR.
17
AUG.2024
Premier League - Season 24/25
Premier League

Mere om vores fodboldrejser til Chelsea

Fodbold på Stamford Bridge

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00

Flere fodboldrejser