Vigtigt at vide

Placering af billetterne på Stamford Bridge:

Det er Chelsea Football Club, som er ansvarlig for tildelingen af de forskellige billetter/sæder på Stamford Bridge. Det er ikke muligt at reservere bestemte pladser/områder af tribunen på forhånd. Vi vil gøre vores bedste for, at dem, der er samlet på en bestilling (eller som på en anden måde rejser sammen), vil få tildelt sæder ved siden af hinanden. Børn og voksne, der rejser sammen, vil altid blive placeret sammen. Ellers følger vi ”først til mølle”-princippet, når vi placerer billetterne.

Du skal være Chelsea-supporter

Alle, der bestiller og rejser, skal være Chelsea-supportere, eftersom samtlige billetter er i hjemmesektionen på Stamford Bridge. Hvis du på nogen måde viser, at du er supporter af et andet hold end Chelsea, risikerer du at blive bortvist fra tribunen og Stamford Bridge. I så fald vil du ikke kunne kræve nogen form for kompensation fra Spies.

Loven om pakkerejser giver arrangøren mulighed for at have afvigende regler, når arrangøren kan påvise at være underlagt strengere regler fra sine underleverandører. Følgende særlige regler gælder for alle vores fodboldrejser:

Depositum:

Depositum er 1.500,- pr. person.
Bestiller du en pakkerejse med flybilletter, som ikke er en del af vores almindelige pakketilbud, må du i tillæg regne med at betale for flybilletten samtidig med forfaldsdatoen for depositummet.

Forfald restbeløb:

Restbeløbet forfalder til betaling senest 80 dage før afrejse.
Forfaldsdatoen kan i enkelte tilfælde ændres af vores underleverandører. Sker dette, vil vi kontakte dig med ny betalingsinformation.

Kundens ret til at ændre bestillingen:

Frem til 80 dage før afrejse kan du ændre navnet på rejsende mod et gebyr på 500,- pr. person pr. ændring. Navneændringer mellem 80 og 3 dage før afrejse kan gøres mod et gebyr på 800,- pr. person pr. ændring.
Det er ikke muligt at foretage navneændring mindre end 3 dage før afrejse.
Ændringer af hotel, værelsestype og afrejsedatoer kan foretages mod et gebyr på 500,- pr. person pr. ændring frem til 80 dage før afrejse. En eventuel prisforskel skal naturligvis også betales. Mindre end 80 dage før afrejse kan sådanne normalt ikke foretages. Det vil i stedet blive anset som afbestilling, og fuldt gebyr vil derfor gælde (hele rejsens pris).

NB! Hvis din bestilling indeholder en flybillet, gælder disse regler ikke. Kontakt os for information vedrørende gebyrets størrelse og om hvorvidt det er muligt at ændre din flybestilling.

Kundens ret til afbestilling:

Frem til 80 dage før afrejse kan du afbestille rejsen mod et gebyr på kr. 500,- pr. person.
Afbestillinger mindre end 80 dage før afrejse bliver opkrævet fuldt gebyr (hele rejsens pris).

Ændring af kamptidspunkt:

Når kampprogrammet offentliggøres før sæsonstart, bliver de fleste kampe programsat til lørdage. Undervejs i sæsonen bliver en række kampe dog flyttet til søndage, og nogle gange også til mandage eller tirsdage. De fleste ændringer skyldes tv-selskabernes sendeplaner, men også udsatte kampe pga. vejrforhold, cupkampe o.s.v. Jo længere ind i sæsonen, jo kortere er fristen normalt for varsler om flytning af kampe. Dette bør du have i tankerne, når du bestiller hotelophold og flybilletter. Vi anbefaler at man bestiller hotelophold fra fredag til mandag, når en kamp er programsat til lørdag. Så slipper du nemlig for unødvendige ændringer, hvis kampen flyttes til søndag.

Når du har foretaget en bestilling hos os og kamptidspunktet flyttes, gælder følgende betingelser:

Hvis en kamp bliver flyttet inden for 36 timer fra oprindelig kampstart, ændrer vi bestillingen uden gebyr, og hotelopholdet vil ligeledes blive ændret med 1 nat, hvis dette er nødvendigt. Så længe antallet af nætter er det samme som i den oprindelige bestilling, vil dette ikke medføre nogen ændring i pris. Ønskes flere nætter på hotellet, vil vi tilbyde dette mod prisen pr. ekstra nat. Hvis en kamp bliver flyttet mere end 36 timer fra oprindelig kampstart, vil Spies tilbyde refundering hvis du ikke længere ønsker at rejse.

Vores fodboldpakker (omtalt som basispakker) inkluderer ikke flybilletter. Hvis du bestiller flybilletter hos os og du ikke kan rejse i tilfælde af flytning af kampen, vil du ikke kunne påregne nogen refundering af flybillettens pris.

Hvis en kamp bliver aflyst, efter at du har påbegyndt rejsen, vil Spies refundere værdien af din kampbillet.

NB! Spies har ikke noget ansvar for de produkter, du eventuelt har købt andre steder. Har du eksempelvis købt en flybillet hos andre end Spies, har vi ikke noget økonomisk ansvar, hvis en sådan flybillet skal ændres eller afbestilles. Dette gælder uanset årsagen.

globallayoutpicker has no component