Sommerferie 2015

Sommersalget er startet!

Nu har vi åbnet for salget af vores mest populære hoteller til sommeren 2015. Bestiller du nu, er du sikker på at få en plads på dit favorithotel - og drømmer du om et af vores meget populære værelser med pooladgang, egen tagterrasse eller måske jacuzzi, gælder det især om
at være hurtigt ude.


Vinterferie
Spar på sommerferien
Sommerferie for familien
Sommerferie for voksne
Bestil nu. Beslut senere.

Fri afbestilling

Du kan nu frit ændre eller afbestille din rejse frem til 1. januar 2015 og få dit depositum retur.

Fri afbestilling gælder alle charterrejser med afrejse i perioden 1/5 til 20/10 2015.

Nye fly

Mere benplads og nye flystole

Mange af vores gæster har længe drømt om mere benplads, når de flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines. Vi har hørt jeres bønner, så fra næste sommer har næsten alle vores fly mere benplads og nye flystole.

Læs mere om de nye fly

Sommerferie i Antalya-området

Antalya-området

Antalya-området har alt fra farverige Alanya til fredelige Kemer. Og meget mere! Her finder du både voksen-hoteller og stort udvalg af familievenlige hoteller.

Sommerferie på Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen har været et populært feriemål i mange år og er det stadig. Med Spies kan du vælge imellem fire rejsemål med hver sit særpræg.

Sommerferie i Marmaris-området

Marmaris-området

Her kan du nyde solen, shoppe i basarerne og tage en tur med gületbåd til bugter langs kysten. Spies har hoteller i både Marmaris og hyggelige Içmeler.

Sommerferie på Kreta

Kreta

Her får du en god blanding af ø-hygge, ferieliv og historie. Til de voksne venter Sunprime Platanias Beach og Sunwing Makrigialos Beach til børnene.

Sommerferie på Kos

Kos, Kalymnos & Telendos

De populære øer Kos, Kalymnos og Telendos lokker med fine strande, forlystelser og historiske seværdigheder. Her tilbyder vi hoteller af høj klasse!

Sommerferie på Lesbos

Lesbos

På grønne Lesbos får du en anderledes oplevelse af Grækenland. Her er både omgivelserne, maden og naturen i en klasse for sig.

Sommerferie på Skiathos

Skiathos, Skopelos & Alonissos

Græske Skiathos har alt, hvad du kan ønske dig af restauranter, forlystelser, aktiviteter, shopping og seværdigheder. For ikke at tale om øens 60 strande!

Sommerferie på Thassos

Thassos - nyhed 2015!

På stille og fredelige Thassos finder du det meste, en vellykket ferie fordrer: frodig natur, krystalklart vand, nogle af de bedste strande i Det Ægæiske Hav.

Sommerferie på Rhodos & Symi

Rhodos, Symi & Tilos

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø.

Cypern

Vælg mellem fire rejsemål med hver sin charme. I Ayia Napa findes det bedste til familien: Sunwing Sandy Bay Beach og til de voksne Sunprime Ayia Napa Suites.

Sommerferie på Mallorca

Mallorca

Mallorca er et af vores mest populære rejsemål. Glæd dig til skøn stemning på tapasbarer samt frodige olivenlunde, hav, bjerge og dejlige strande.

Sommerferie på Ibiza

Ibiza & Formentera

Familiehoteller, børnevenlige strande, charmende landsbyer og betagende natur. På Ibiza finder du det hele! Vælg imellem fem forskellige rejsemål!

Bulgarien

Bulgarien er blevet meget populær! Her får du lange sandstrande, pragtfuld natur og dramatisk historie. Og næste sommer åbner vi et Sunwing Resort i Albena!

Egypten

Bare fem timers flyvning fra Danmark venter det Røde Hav med herlige solskinsdage, hoteller i topklasse, krystalklart dykkervand og farverige basarer.

Madeira

Madeira er en moderne klassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, god shopping og mange oplevelser, hvad enten du vil have en festlig aften på kasino eller en dejlig dag langs levadaerne.

Gran Canaria

På Gran Canaria tilbyder vi alt fra skønt storbyliv til forlystelsesmetropoler og rolige perler - samt familiefavoritten Sunwing og Sunprime for de voksne.

Tenerife & La Gomera

Tenerife byder på forskellige landskaber - fra golde lavalandskaber i syd til frodige områder i nord. Vi har meget at vælge i mellem på syv forskellige rejsemål.

Tunesien

Tunesien er en af portene til den eksotiske Orient, hvor europæisk og arabisk kultur mødes i en spændende blanding.