Sommerferie 2015
Den perfekte sommerferie findes i et utal af varianter. Nogle vil helst rejse på egen hånd i f.eks. 9 dage, mens andre drømmer om at slappe af på en klassisk charterferie, hvor der er sørget for det hele. Hos Spies tilbyder vi alt, så det er dig, der bestemmer, hvordan sommerferien skal se ud.

HVORNÅR VIL DU REJSE?


NÅR PRISEN ER VIGTIG!


Find en billig sommerferie

Det skal være nemt at finde en sommerferie, der passer til familiens pengepung. Angiv antal personer og hvad ferien må koste - så får I alle de charterrejser, der passer til jeres feriebudget.

HVORDAN VIL DU REJSE?


FAMILIEFERIE

Når du rejser med familien, skal det være sjovt for både store og små. Derfor tilbyder vi et bredt udvalgaf børnevenlige ferier.

FERIE FOR VOKSNE

Hvad enten sommerferien skal tilbringes med manden, kæresten eller veninden, har vi et utal af feriemuligheder.

ALL INCLUSIVE

Her har du på forhånd betalt for alle måltider drikkevarer og mange af hotellets faciliteter. Så kan du slappe helt af i din ferie.VI ANBEFALER ...


BO PÅ STRANDEN

GÆSTERNES FAVORITHOTELLER

SOMMERENS NYHEDER


THASSOS - POPULÆR BLANDT GRÆKERNE!

Velkommen tilbage til den grønne ø, Thassos! Her får du en ferie med frodig natur, de bedste strande og græsk atmosfære. Vælg mellem fem rejsemål og mange små hyggelige hoteller direkte på stranden.

NYE FLY - REJS MED MERE BENPLADS

Flyver du på sommerferie med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, kan du glæde dig til helt nye eller opgraderet A321-fly. Det betyder mere benplads, ergonomiske flystole og lysere kabiner.

TO NYE SUNPRIME TIL VOKSNE LIVSNYDERE!

Vi har åbnet op for to nye Sunprime Hotels: Sunprime Monsuau i Cala D’or på Mallorca og Sunprime C-Lounge i udkanten af Alanya. Begge har de rette ingredienser til den perfekte voksenferie.
FLEKSIBLE SOMMERREJSER


Spies er ikke kun den perfekte charterferie. Vi tilbyder også fleksible sommerferier, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Så uanset hvad du drømmer om, og om det skal være fire dage eller tre uger, har du masser af valgfrihed.

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00.

Ændre din søgning herSøg fly + hotel

Ændre din søgning herStorbyferie

Ændre din søgning herKrydstogtspakke

Ændre din søgning herFlybilletter

Ændre din søgning herKun hotel