Tenerife

Tenerife, De Kanariske Øer

På Tenerife finder du den ferie, du søger. Spies tilbyder familievenlige Sunwing Fañabe Beach, hvis du rejser med børn, Sunprime Coral Suites & Spa for voksne og mange andre hoteller på vores otte forskellige rejsemål.

Med sine forskelligartede landskaber - fra sydsidens og Teides golde lavalandskaber til Orotavadalens frodige grønne områder i nord - har Tenerife noget for enhver smag. Her kan du bo på vores børnevenlige Family Garden-hotel Bahia Principe Tenerife i Playa Paraiso, hvor både Lollo & Bernie og All Inclusive indgår i prisen. Vi kan også anbefale vores eget Sunwing Fañabé Beach, som er meget populært blandt både børn og voksne. Men vi tilbyder også en række andre hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på både centrum og strand. Nu kan du også bestille en rejse til vores nye Prime Select-hotel Oceanview, som er totalrenoveret og byder på flot udsigt over Playa de las Américas.

Skræddersy din rejse til Tenerife
Nu kan du også rejse til Tenerife med rutefly. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde, og du har flere af vores bedste hoteller at vælge imellem.

  • Antal rejsemål:  8
  • Antal hoteller:  115

AKTUELLE TILBUD TIL DE KANARISKE ØER:


Anbefalet til familien
Anbefalet til voksne
Ocean Beach Club - Gran Canaria