Tenerife

Tenerife, De Kanariske Øer

På Tenerife finder du den ferie, du søger. Spies tilbyder familievenlige Sunwing Fañabe Beach, hvis du rejser med børn, Sunprime Coral Suites & Spa for voksne og mange andre hoteller på vores otte forskellige rejsemål.

Med sine forskelligartede landskaber - fra sydsidens og Teides golde lavalandskaber til Orotavadalens frodige grønne områder i nord - har Tenerife noget for enhver smag. Her kan du bo på vores børnevenlige Family Garden-hotel Bahia Principe Tenerife i Playa Paraiso, hvor både Lollo & Bernie og All Inclusive indgår i prisen. Vi kan også anbefale vores eget Sunwing Fañabé Beach, som er meget populært blandt både børn og voksne. Men vi tilbyder også en række andre hoteller og lejligheder med god beliggenhed tæt på både centrum og strand. Nu kan du også bestille en rejse til vores nye Prime Select-hotel Oceanview, som er totalrenoveret og byder på flot udsigt over Playa de las Américas.

Skræddersy din rejse til Tenerife
Nu kan du også rejse til Tenerife med rutefly. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag og rejselængde, og du har flere af vores bedste hoteller at vælge imellem.

  • Antal rejsemål:  8
  • Antal hoteller:  115

AKTUELLE TILBUD TIL DE KANARISKE ØER:


Anbefalet til familien
Anbefalet til voksne
Ocean Beach Club - Gran Canaria

HVILKEN Ø PASSER DIG BEDST?


GRAN CANARIA
Strandliv og natur, der indbyder til aktivitet.

TENERIFE
Flest solskinstimer, kulinarisk byliv og flot terræn.

FUERTEVENTURA
Surfernes Mekka! Lækre strande og eftertragtet klima.

LA GOMERA
Den ”uberørte ø” med de store naturoplevelser.

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing

Den perfekte ferie for to

Ferie uden børn? På Sunprime Hotels er der lagt fokus på livsnydere, der rejser uden børn. Her har vi kælet for selv de mindste detaljer for at give dig en særlig feriefornemmelse af kvalitet og komfort.
Læs mere om Sunprime Hotels