Skøn havudsigt fra poolområdet på Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach

Hotelstandard 4

 • Lejligheder op til 6 personer
 • Gratis WiFi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Børnemaskotterne Lollo & Bernie
 • Skandinavisk børneklub
 • Direkte på stranden
 • Easy Travel m/Thomas Cook Airlines
 • Gratis badehåndklæder
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Røgfrit

Det rolige tempo, stranden og den perfekte afstand til byen: Her findes alt, hvad du kan ønske dig af en familieferie.

På Sunwing Kallithea Beach er du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

En anden grund til populariteten er poolområderne, det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted. Børn, som kan svømme eller har legesyge forældre, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med vige, bugter og en skrånende bund. Voksenpoolen deles af en træbro, som fører hen til poolbaren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver eneste dag. Desuden har begge poolområder en vandrutsjebane!

Vil du forsøde ferien med lidt ekstra luksus? Så anbefaler vi, at du bestiller en Royal Family Suite – vores allerbedste lejligheder. Fra sommeren 2014 kan du bo i vores nye Royal Family Suites i Poseidon. Her smelter inde og ude sammen i store 3-værelses lejlighedssuiter med fantastisk havudsigt og enten to balkoner eller en stor terrasse. Hvis Poseidon Royal Family Suites er udsolgt, findes lejlighedstypen også i Triton, Helios og Athena.

Fino Restaurant & Grill og Lime Bar er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Restauranten La Tasca by the Sea ligger mere roligt ved strandkanten og har en fantastisk udsigt over havet. Har du bestilt All Inclusive eller Sunwing Inclusive, spiser du dine måltider på La Tasca at Helios. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en herlig dukkert i det krystalklare vand.

The Sportsbar
Du kan se sport via satellit på The Sportsbar – ikke bare fodbold, men også tennis, golf, F1 og meget andet. Alt sammen i en hyggelig atmosfære, som passer til både børn og voksne.

PT - skræddersyet træning
Nu har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien. På Sunwing Kallithea Beach kan du bestille en personlig træner, som hjælper med at skræddersy din træning, så den passer perfekt til dig.

Læs mere om Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere under "Faciliteter/Mad & drikke".

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Mere om hotellet

Du kan læse meget mere om hotellets aktiviteter, træningsmuligheder og restauranter samt se skitser over de forskellige værelsestyper m.m. under fanebladene øverst på siden.

Spies App! Bemærk, at fanebladene ikke er tilgængelige, når du bruger vores app. Det fulde overblik får du altid på spies.dk.

Adresse

Box 207, 851 00 Rhodos
Telefon +30 22 410 88100
kallithea@sunwing.net

Faciliteter på Sunwing Kallithea Beach

Specificer din rejse
Indtast dine valg fra venstre mod højre.
Specificer din rejse
Specificer din rejse
Vælg bygning: