Skøn havudsigt fra poolområdet på Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach

Hotelstandard 4

 • Lejligheder op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Skandinavisk børneklub
 • Direkte på stranden
 • Røgfrit
 • Spa
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Det rolige tempo, stranden og den perfekte afstand til byen: Her findes alt, hvad du kan ønske dig af en familieferie.

På Sunwing Kallithea Beach er du tæt på alt, og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.

En anden grund til populariteten er poolområderne - det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted. Børn, som kan svømme eller har legesyge forældre, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med vige, bugter og en skrånende bund. Den dybe pool deles af en træbro, som fører hen til poolbaren. I denne pool arrangeres vandsport næsten hver eneste dag. Desuden har begge poolområder en vandrutsjebane!

Vil du forsøde ferien med lidt ekstra luksus? Så anbefaler vi, at du bestiller en Royal Family Suite – vores allerbedste lejligheder. Vi tilbyder forskellige typer, og uanset hvilken du vælger, kan du se frem til en lejlighed i topklasse. Royal Family Suiter ligger i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Rejser du med mindre børn, anbefaler vi, at du bestiller en Happy Baby-lejlighed indrettet med ekstra udstyr til de allermindste. Sunwing Kallithea Beach har lejlighedstyper for alle.

Fino Restaurant & Grill og hotellets bar er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Restauranten Costas Kitchen ligger mere roligt ved strandkanten og har en fantastisk udsigt over havet. Har du bestilt All Inclusive eller Sunwing Inclusive, spiser du frokost og middag på Buffetrestauranten. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en herlig dukkert i det krystalklare vand.

Sommeren 2016 kan vi præsentere en hel del forbedringer på Sunwing Kallithea Beach. Buffetrestauranten og poolbaren på Helios er blevet renoveret og fremstår lyse og endnu mere indbydende. Desuden er sportsbaren blevet bygget om og omdannet til hyggelige Family Lounge Helios. Og så er J.O.S. blevet udbygget og har fået en dejlig terrasse, hvor du kan sidde og nyde en lækker drink i solen.

Til de mindste gæster har vi bygget en helt ny Lollo & Bernie Shop, og vi har også renoveret Lollo & Bernie's Corner i buffetrestauranten.

Sunwing Kallithea Beach er beliggende i rolige omgivelser lige ud til havet. Du finder et stort udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv i Rhodos by, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

Nyhed! Familieyoga i efterårsferien 2016
Kunne du tænke dig at tanke op på energi og nyde en efterårsferie i varmen, hvor hele familien kan fordybe sig i yoga, styrke kroppen, afstresse sindet og være aktive sammen – og hver for sig? Så tag med på vores familieyogaferie.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Kitchen Inclusive, Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Box 207, 851 00 Rhodos
Telefon +30 22 410 88100

Faciliteter på Sunwing Kallithea Beach