Rhodos

Rhodos, Grækenland

Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer, og i flere årtier har den været Grækenlands mest populære ferieø. Rejs med Spies og oplev en perfekt verden af sol, strande og maleriske badebugter. Skal det være en familieferie, I aldrig glemmer, er der intet bedre end vores eget familieparadis Sunwing Kallithea Beach, som ligger mellem Falirakistranden og Rhodos by. Holder I ferie uden børn, kan vi varmt anbefale vores voksenhotel Sunprime Miramare Beach på vestkysten - her får du total afslapning og bor samtidig tæt på shoppingmuligheder og hyggeligt aftenliv i Rhodos by.

Nu kan du også rejse med rutefly til flere af vores rejsemål på Rhodos. Det betyder, at du selv bestemmer både afrejsedag, og hvor længe du vil være væk, uden at være bundet af faste rejsedatoer. Når du bestiller, vælger du blot det ønskede antal dage under "Rejselængde".

Læs mere om Rhodos Skjul

De senere år har Rhodos by gennemgået en sand forvandling, og det betyder, at Spies kan tilbyde moderne og trendy hoteller for alle. Resten af øen er stadig så godt som uberørt med mange små landsbyer, grønne bjerge og smukke kyststrækninger. Rhodos har også en lang historie med spændende seværdigheder, så hvorfor ikke leje en bil og tage på opdagelse i dit eget tempo? Spies samarbejder med Avis og sørger for fordelagtige priser, når du lejer bil gennem os.

  • Antal rejsemål:  10
  • Antal hoteller:  85

Rejser til Rhodos, vælg dit rejsemål:

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing