Portugal
Lissabon

Portugal

Portugal

Portugal har i årtier været et af de mest populære rejsemål i Europa, ikke mindst på grund af landets afvekslende natur og det behagelige klima. Desuden ligger priserne stadig på et rimeligt niveau.

Læs mere om Portugal Skjul tekst

I Portugal byder naturen på høje bjerge, dybe dale, egeskove, olivenlunde, blomstrende enge samt mandel- og figentræer. Kysten er kantet af gyldne strande, og overalt ligger der charmerende byer. Den gamle bydel Alfama i Lissabon er en ganske særlig oplevelse med sine labyrintiske gyder og specielle atmosfære. Tag toget fra Lissabon til badebyen Estoril, som er et eksempel på portugisisk elegance. I Dourodalen i den nordlige del af landet ligger vindistrikterne. Portugal er kendt for sin friske "vinho verde", og byen Porto er centrum for den berømte portvin. For golfspilleren er her mange golfbaner af høj klasse at vælge imellem. Til Portugal hører også naturskønne Madeira.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  9
  • Antal hoteller:  86

Rejser til Portugal - vælg rejsemål:

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel