USA
Miami

USA

USA

New York, Miami, Los Angeles - eller hvorfor ikke en rejse med familien til Disney World? Hos Spies finder du det bedste, USA har at byde på.

USA er landet, der har det hele. Når du rejser med Spies, kan du skræddersy ferien efter dine egne ønsker. Hvorfor ikke starte med et par indholdsrige dage i New York og fortsætte ferien med afslapning på stranden i Florida? Du kan også tage på oplevelsesrejse til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood. Eftersom du flyver med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

  • Valuta: Dollar (USD)
  • Antal rejsemål:  17
  • Antal hoteller:  337

Find din USA-rejse

New York & The East

Uanset om du rejser til New York for at shoppe, besøge de verdensberømte seværdigheder eller for at opleve den helt specielle newyorker-stemning, er du sikker på at få dit livs storbyferie. New York har så meget at byde på, at du aldrig bliver helt færdig med byen.

Læs mere her

Californien & The West

USA's vestkyst rummer ikke bare ikoniske byer som San Francisco og Los Angeles med Hollywood, Disneyland og Beverly Hills. Det er perfekt for oplevelsesrige bilferier, der både rummer de store nationalparker og spillebyen Las Vegas.

Læs mere her

Florida

Florida byder velkommen med høj sol og temperaturer, der sjældent sniger sig under de 25 grader. Når du rejser til Florida, vil du møde suveræne strande, hoteller af rigtig god standard og så mange oplevelser, at du bliver nødt til at komme igen.

Læs mere her

Solskin og oplevelser i Florida

Se børnenes øjne blive kæmpe store, når de møder Mickey og Fedtmule i Disney World, oplev de tonstunge spækhuggere på nært hold i Sea World, stå ansigt til ansigt med gigantiske alligatorer i Everglades National Park og nyd solen med de unge og smukke på South Beach i Miami… Når I rejser til solskinsstaten, Florida, vil I møde suveræne strande, høj sol og temperaturer, der sjældent sniger sig under de 25 grader. Hotellerne er af høj standard, og hvad enten I vælger at bo i Orlando, Fort Myers eller Fort Lauderdale, garanterer vi så mange mindeværdige oplevelser, at I bliver nødt til at komme tilbage igen og igen...

Priseksempel:
- Fly t/r med Norwegian
- 4 nætter på The Away Inn i Fort Lauderdale
- 4 dages The Enclave Suites i Orlando
- 6 nætter på Outriggers Beach Resort ved Fort Myers
- Billeje i 14 dage

Rejs fx 20/11, 14 dage - familiepris* fra kun 31.122,-


*Familiepris: *2 voksne + 2 børn (2-11 år)

Ring på 70 10 42 00 for yderligere information

Velkommen til Solskinsstaten!

Nyd solen med de unge og smukke på South Beach i Miami, stå ansigt til ansigt med gigantiske alligatorer i Everglades National Park og følg i Hemingways fodspor til Key West – USA's sydligste punkt… Når du rejser til Florida, vil du møde suveræne strande, høj sol og temperaturer, der sjældent sniger sig under de 25 grader. Hotellerne er af høj standard, og hvad enten du vælger at bo i Miami, Orlando eller Sanibel Island, garanterer vi så mange oplevelser, at du bliver nødt til at komme tilbage igen og igen. Men det stopper ikke her! Hvad siger du til at kombinere solskinsferien i Florida med et afslappende og eksklusivt krydstogt i Caribien? Med Spies kan du f.eks. sejle i fire nætter med Royal Caribbean, hvor du kan nyde godt af pools, spa, personlig service døgnet rundt og masser af caféer, butikker og aktiviteter at vælge imellem samt eksotiske caribiske rejsemål.

Priseksempel:
- Fly t/r med Air Berlin
- 2 nætter på Dorchester i Miami
- 5 dages cruise i det vestlige Caribien
- 2 nætter på Best Western Lake i Orlando
- 5 nætter Tween Waters Inn på Sanibel/Captiva Island
- Billeje i 10 dage

Rejs fx 29/9, 14 dage fra kun 11.005,-Ring på 70 10 42 00 for yderligere information.

Rejser til USA - vælg rejsemål: