PART OF THE THOMAS COOK GROUP
USA
Miami

USA

USA

New York, Miami, Los Angeles - eller hvorfor ikke en rejse med familien til Disney World? Hos Spies finder du det bedste, USA har at byde på.

USA er landet, der har det hele, og når du rejser med Spies, kan du skræddersy ferien efter dine egne ønsker. Start f.eks. med et par indholdsrige dage i New York, tag en afstikker til den smukke universitetsby Boston og fortsæt derefter med afslapning på stranden i Miami Beach eller Orlando. Du kan også tage på oplevelsesrejse til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood. Eller hvad med at tage til Hawaii, hvor vi tilbyder rejsemålene Honolulu og Maui? Eftersom du flyver med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

  • Valuta: Dollar (USD)
  • Antal rejsemål:  19
  • Antal hoteller:  357

Find din USA-rejse

New York & The East

Uanset om du rejser til New York for at shoppe, besøge de verdensberømte seværdigheder eller for at opleve den helt specielle newyorker-stemning, er du sikker på at få dit livs storbyferie. New York har så meget at byde på, at du aldrig bliver helt færdig med byen.

Læs mere her

Californien & The West

USA's vestkyst rummer ikke bare ikoniske byer som San Francisco og Los Angeles med Hollywood, Disneyland og Beverly Hills. Det er perfekt for oplevelsesrige bilferier, der både rummer de store nationalparker og spillebyen Las Vegas.

Læs mere her

Florida

Florida byder velkommen med høj sol og temperaturer, der sjældent sniger sig under de 25 grader. Når du rejser til Florida, vil du møde suveræne strande, hoteller af rigtig god standard og så mange oplevelser, at du bliver nødt til at komme igen.

Læs mere her

Rejser til USA - vælg rejsemål:

Vil du kombinere et eller flere rejsemål? Ring 70 10 42 00 så hjælper vi dig!

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!